• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    Camino de Santiago

rozbalit záhlaví
    ADRIANALABELLA
    ADRIANALABELLA --- ---
    SELLIGAN: skvělý, díky. A vycházela si z Irunu?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    Ja jela na Camino Norte bez mapy.Vzdycky jsem se zeptala v alberque jake jsou dva nejblizsi, znaceni bylo dobre (mozna jen v Santanderu jsem se trochu ztratila) Jinak tam vzdycky bylo dost nadsenych nemeckych poutniku, co maj prima luxusni mapy, takze jsem se ptala kdyztak jich.Camino je znacene dobre, jen v Galicii jsou ty musle obracene
    ADRIANALABELLA
    ADRIANALABELLA --- ---
    Ahoj, ráda bych se optala někoho znalého: Jak je značené Camino Norte? Obejdu se bez mapy?
    VERKAAGAPE
    VERKAAGAPE --- ---
    Zdravím. Poslední týden v srpnu se chystám podniknout pouť, francouzskou trasu. Bohužel mi odpadl parťák. Najde se tu někdo, kdo se ke mě přidal? Jestli ano, můj mail je kiralyno@seznam.cz a nebo klidně i tady.
    LEIOUT
    LEIOUT --- ---
    zdravim, omluva za ot, ale treba se tu nekdo najde - po caminu bych letos rada prosla v podobnem stylu cast greenways praha - viden, cc dva tydny http://www.pragueviennagreenways.org/ nemate nekdo zkusenost (pripadne chut se pridat? ;)
    MIIREK
    MIIREK --- ---
    Takze sem se dnes rano vratil z camino primitivo.. peknej vejslap, dobrej zavod. Kolem 5, 6 rano vsichni vstanou a bezej do dalsiho alberku.. fakt zabavny.

Mam tu k dispozici nevyuzite poukazky XACOBEO na ubytko v albergue v cene 10E. Meli by byt uplatnitelne kdekoli na ceste v galicii (krome Santiaga). Kdyby je nekdo chtel rekneme za 100CZK, posta.
    BISCUIT
    BISCUIT --- ---
    WOPICE: nejlip asi vlak do Pamplony a pak busem do Roncesvalles
    AIKOSMILE
    AIKOSMILE --- ---
    Way of St. James: A Magical Journey in Locations in Magazine - Lomography
    http://www.lomography.com/magazine/locations/2011/05/10/way-of-st-james-a-magical-journey
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    WOPICE: de nada, buen camino! .o)
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    ATOMIKS: muchas gracias :)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    WOPICE: oviedo je startovní čára primitiva, čiližto v žádném případě ne. jen ten kredenciál stojí euráče. normálně jdi do alberku a kup si ho tam.
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    AIKOSMILE: jak koukam na ty vlaky prave tak mi to prijde dost drahy, do toho se mi nechce moc investovat

to me privedlo jeste na otazku, kdyz zacinam az v Oviedu, bude tam nejaky problem s tim sesitkem na razitka a spanim nebo si to muzu poridit az tam? dekuji
    AIKOSMILE
    AIKOSMILE --- ---
    WOPICE: byli jsme minuly rok a jeli sme zpátky vlakem a když ukážeš Compostelu dostaneš slevu tuším 20procent z ceny...navíc tedy cesta vlakem byla naprosto úžasná, něco na způsob našeho Pendolína samozřejmě s trasou často mimo civilizaci...
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    diky ,)
    BIRK
    BIRK --- ---
    jep asi tak nejlip
    SAMAN006
    SAMAN006 --- ---
    WOPICE: Ahoj, zkus se kouknout na www.alsa.es
    WOPICE
    WOPICE --- ---
    Muzete mi prosim poradit, jak se nejlip dostat zpet ze Santiaga na francouzskou hranici? Jezdi pak nejaky autobus pro poutniky nebo neco podobnyho? Diky predem.
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    ATOMIKS: ha! tak to jsou samé dobré zprávy! :)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    BIRK: za mých časů bylo primitivo velmi ok. alberků sice o dost méně než frances (primitivo jeden alberk za den, frances patnáct alberků za den), ale značení většinou dobrý, cesta ne moc po silnicích a hlavně tři čtyři poutníci v jednom dni. taky krásná krajina, hory, hospitales nádherný. mi přišlo jak the best of..
    BIRK
    BIRK --- ---
    prej jedno z nejhezcich...ale taky nejmin znacenych a proslapnutych...takze hodne trnu a vysoky travy :D hehe
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    ahoj,
    nezvažujete někdo Primitivo v průběhu června? Případně máte s ním v tuhle dobu zkušenosti?
    Uvažuju o caminu pár let a teď mám právě dojem, že čas dozrál... což se tedy ukázalo v posledních dnech.
    Takže pokud někdo uvažuje stejně nebo by posdílel zkušenosti, budu ráda.
    dík :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam