• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIGHTCamino de Santiago
    ADRIANALABELLA
    ADRIANALABELLA --- ---
    KACMAR: Ještě je třeba dodat, že Španělé psy moc v lásce nemají, do hospody, nebo do albergue tě s ním nepustí zaručeně. Leckde se potulují napůl toulavý psiska volně, tak aby třeba toho tvého psíka nenapadli. Nevím, jestli je to rozumný nápad, asi s ním zakusíš nemalá příkoří.
    KACMAR
    KACMAR --- ---
    Ahoj, dík za odpověď. Můj psík je středně velký voříšek, něco z lovečáka, malého labradora a tak podobně má v sobě. Kus cesty za mnou poběží, ale v zhlede k tomu vedru a dálkám budu mít i vozík na převoz. Kde jste cestu začli a jak dlouho jste to jeli?
    SAMAN006
    SAMAN006 --- ---
    Ahoj, před 3 lety jsme jeli camino norte, více méně po silnici. Když jsme zkoušeli jet po caminu, tak kamarádka přítelkyně na trekovém kole opakovaně píchla, tak jsme se o to už dál moc nepokoušeli. Silnice byli ok, bez nějakého velkého provozu. Co jsem však úplně neodhadl při plánování cesty, bylo že jsme každý den minimálně 4x sjeli na 0m k moři a pak se hned vyplazili zas tak do 500/600 m nahoru.
    Co máš za psa? Poběží za tebou nebo ho povezeš?
    KACMAR
    KACMAR --- ---
    Ahojte,v létě bych ráda vyrazilna poutní cestu na kole, chtěla bych jet co nejvíce po pobřeží a se psem. Můžete mi někdo poradit jaké tam jsou cesty? Zda jsou to jen frekventovné silnice nebo se dá jet i přírodou? Moc dík
    KLARIN3TT
    KLARIN3TT --- ---
    JDETE NEKDO V SRPNU?
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    MIGHT: Pokud to mas na nejakou bakalarku, tak ta data stejne nemuzes pouzit, protoze sis nebral zadne informace o vyplnujicich.
    MIGHT
    MIGHT --- ---
    Ahoj, můžete mi prosím vyplnit krátký dotazník na téma CDS? 2,5 minuty

    Camino de Santiago
    http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/camino-de-santiago/

    Díky moc! :)
    AIKOSMILE
    AIKOSMILE --- ---
    BIRK: byli jsme září, říjen a skvělé, deštivo až v Galícii a během cesty vždy v horách...Všechno dobré až na to obilí, samé zlato všude....byli jsme ve svatý rok a lidí taky OK.
    AIKOSMILE
    AIKOSMILE --- ---
    ADRIANALABELLA: 20tis. Kč/1 (včetně cesty autem z ČR do St. Jean a zpět ze Santiaga do St. Jean vlakem a zpět do ČR autem) - za Ty peníze jsme se tam měli opravdu ´královsky´...
    BIRK
    BIRK --- ---
    co zari a camino frances...uz min lidi, co pocasi? prsi uz v ty dobe asi jj co? ..zacinam uvazovat se projit...do tretice vseho dobreho
    ADRIANALABELLA
    ADRIANALABELLA --- ---
    HARVIE: strašně vysokej, protože jsem si kupovala zpáteční letenku dvakrát a investovala jsem do zbytečně namachrovaný výbavy, ale bez toho bych byla průměrně tak na 10 EURech denně.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    ADRIANALABELLA: no a jakej udaj je ten tvuj? :-)
    ADRIANALABELLA
    ADRIANALABELLA --- ---
    HARVIE: Nerozumím, z čeho si usoudil, že jsem Camino sama nešla. Šla, ale pro potřeby zobecnění by se mi hodilo víc údajů než ten jeden můj, vlastní.
    WILD_A: díky
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    ADRIANALABELLA: Ja mel utratu v prumeru tak 7eur denne, nektery dny skoro nic a nektery zase vic, to podle toho jak moc sem se cpal a pil ... nijak specialne sem ale nesetril, da se to podniknout za mnohem min.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    ADRIANALABELLA: skoro diplomkaticka odpoved :-D proc na to tema pises diplomku, kdyz si tam nebyla? nebo presneji receno: proc si tam nezajdes, kdyz na to tema pises diplomku? :-) zas tak daleko to neni... :-)
    ADRIANALABELLA
    ADRIANALABELLA --- ---
    DOOMBRINGER: velmi diplomatická odpověď, pocit "co je potřeba" má totiž každý člověk hodně odlišný. Nicméně díky, takhle to prostě je, zaměřím se na jinej výzkum =)
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    ADRIANALABELLA: Kdyz jsem sel Camino, tak jsem finance neresil. Proste jsem utratil to co bylo potreba a nevim kolik to bylo dohromady.
    ADRIANALABELLA
    ADRIANALABELLA --- ---
    DOOMBRINGER: to je jasný, zajímá mě ale tvůj osobní pocit, kolik peněz je pro tebe tak akorát a kolik si na cestu potřeboval ve skutečnosti.
    Nejsem úchyl, jen na tohle téma píšu diplomku.
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    ADRIANALABELLA: Tolik kolik mas. Cela pout se da udelat skoro zadarmo, pokud nemas penize, nebo tam klidne muzes nechat 1500€.
    ADRIANALABELLA
    ADRIANALABELLA --- ---
    Drazí poutníci, kolik peněz jste potřebovali na pouť sakumprdum s letenkama i jízdenkama a kolik peněz byste subjektivně považovali za optimální množství?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam