• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ORGANAJihoslovanské kulturní a společenské reálie, souvislosti, kuriozity
    CALE
    CALE --- ---
    Dokument Uloupené Kosovo se bude vysílat 27.července na programu ČT2 v rámci Večeru na téma Kosovo, společně s dokumentem Kosovo - černá díra Evropy. Tyto dokumenty doplní i beseda odborníků na problematiku diskutované oblasti.
    RVHP
    RVHP --- ---
    Jak tu byla relativne nedavno rec o Sutjesce, tak jsem mel minuly tyden nahodou cestu kolem a mohu potvrdit, ze kopce jsou to jako krava a nechtel bych po nich lozit ani bez nositek s ranenym druhem...

Na druhou stranu pomnik je impozantni a partyzanske fazole v hotelu Mladost chutnaji znamenite:-) Mam jen mobilni momentku, neb filmy se teprve vyvolavaji.

A cesta spravne zajetym autobusem MB303 (odhadem z pocatku osmdesatych let) po uzoucke objizdce, to je zazitek, ktery si clovek jeste dlouho bude pamatovat:-)

NOA
    NOA --- ---
    CALE: diky diky!
    CALE
    CALE --- ---
    ORGANA: to se nevyplaci, ver mi, vim to z vlastni zkusenosti :)
    ORGANA
    ORGANA --- ---
    CALE: vim o tom, ale jsem na to lina:)
    CALE
    CALE --- ---
    ORGANA: na to existuje link checker ;)
    http://rapidshare.com/checkfiles.html
    ORGANA
    ORGANA --- ---
    RVHP: to jste to chytli fakt nestastne, protoze celou dobu tady bylo nadherne, akorat v nedeli vecer se prehnala bourka, vcera se prehnala bourka a bylo maximalne hnusne az do ted, kdy poprve vidim, ze asi pred trema sekundama vysvitlo slunce...

jinak mam asi tisic a jeden zazitek vcetne zkusenosti s mistnim exhibicionistou:))...
    Tohle mesto si me absolutne ziskalo, citim se tady naprosto vyjimecne dobre...

CALE: super! diky!...ten prvni odkaz jsem uz kdysi zkousela, ale zdalo se mi, ze casto jsou ty linky corrupted...ale to asi chce se nenechat odradit a neunavne to zkouset dal...
    RVHP
    RVHP --- ---
    Dneska v noci nebyla Lublan zrovna prijemne misto, prselo a cekali jsme tam tri hodiny ... vlaky z Balkanu jsou zlo:-(

CALE: Jedeme se skupinou, lze se pridat:-)
    ORGANA
    ORGANA --- ---
    ORGANA
    ORGANA --- ---
    GREVE: jmenuje
    GREVE
    GREVE --- ---
    Nejmenuje se to město náhodou česky Lublaň?
    ORGANA
    ORGANA --- ---
    MORPH23: :)jj...zdravim z Ljubljany!
    MORPH23
    MORPH23 --- ---
    ORGANA: ze by ljubljana? :))
    CALE
    CALE --- ---
    RVHP: ja jeste nevim jak na tom budu s penezma, ale strasne rad bych jel. Jedes sam nebo s nejakou skupinkou lidi?
    ORGANA
    ORGANA --- ---
    Kdo pozná, kterého jihoslovanskeho města je to znak a vlajka?...tam totiž budu teď 2 týdny, tak se nedivte, že sem nepíšu:)
    RVHP
    RVHP --- ---
    CALE: Ja urcite...
    CALE
    CALE --- ---
    Koukám na ty fotky a tak mě napadá, plánujete někdo 3-4 denní výlet do Gučy tento rok?
    RVHP
    RVHP --- ---
    Dekuji:-)
    CALE
    CALE --- ---
    RVHP: souhlas s Rolnasem, moc hezky fotky a tve cesty a poute jsou zavidenihodne. Jen tak dal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam