CARTMAN: to jsme asi kousli ve stejnem miste. Ja jsem si to projel jednou variantou, pak jsem si daval druhou a asi presne na tomhle miste jsem dostaval cocku a nemel uz cas to dal mastit - je to takovy ten srotak, kde lezi kladivo na zemi a ze zeme po tobe jdou takovi ti cerveni hajzlove, zejo? :]
Gemy jsou paradni, jenom jsem si je setril na nejakou ultimate weapon, abych s tim pak mohl resit pacholky v arene. Nejoblibenejsi zbran je pro me nejaka prasecina na retezu. Je to delsi nez mece, volnejsi nez kladiva a kdyz uz se clovek trefi, tak to pekne lita... ;]
K tomu obvykle nejaky mec, aby neco litalo kolem me. Treba strelnym zbranim jsem vubec neprisel na chut...v tom chaosu se trefit je dost sichta. Ani jsem zbrane nespojoval nikdy - jednak se retezy zkrati a pripada mi to spis jako omezeni nez boost, protoze ty zbrane vlastne vyvazis a nemaji pak takovy moment, ale mozna s tim jenom neumim.. ;]
Ad trefovani micku kladivem - byla to jedna z tezsich pasazi, ale kdyz se clovek uklidni a da si zalezet, tak se to da vyresit i na tri odpaly... jenom pekne v klidu si pockat.. ;]
To uz me asi vic iritoval ten "fotbal" (ale to zalezi, jake pokracovani sis v urcitem momente zvolil). Tam to moc nechapu - jednoho jsem porazil, pak mi to ve dvou pokazde nandali, ale pustilo me to dal - mozna bug (a jsem za nej rad, protoze bych nadaval doted asi ;])