ad
a] - to sice sux, ale myslim si, ze se vzdycky po rozcesti vracis do stejnych koleji, takze staci tu gamesu dohrat de facto 2x (a podruhe vybirat druhou moznost)
b] - to sux
c] - to taky sux (cekal bych, ze kdyz nekoho domlatis, tak se automaticky cornou zbrane do armory). Dokonce kdyz si nejakou zbran vezmes a v souboji vymenis za dobitou protivnikovu, tak o puvodni v armory prijdes. Takze si myslim, ze na vyzbrojeni je treba dobre nakoupit par zakladnich mrdek od obchodnika a jit na fajty do areny treba, s tim, ze primary weaponem ho dojebes a secondary si vezmes nejakou sracku, kterou zahodis a vymenis za nejakou lepsi (ale i tak sux a kdyz treba dojebes typka s nejlepsi zbrani nakonec, mas level finished bez moznosti ho obrat :/)
d] - myslim si, ze nejake vlajky dostavas i z questu (ale tam myslim hlavne ten horni erb), ale ze nejvetsi vlajkovy boost mas za arenu ... ja teda za sebou s dokoncenou postavou taham takoveho bordelu, ze mi to v kazdem zapase vsecko shori ;D
Jn - ma to mouchy, o tom zadna...a je to skoda, protoze si myslim, ze to je jinak kvalitni akce...