• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VISOPIMUSHry a simulátory s fyzikálním modelem | World of Goo, Phun, Toribash a jiné...
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Udajne gemy padaji i z tech fortune krabicek, takze az prijdes na to, jak vyboostovat prachy, zbytek uz by nemel byt problem.. ;]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JAACOB: tyvoe kde na tom screenu nabral ty gemyy :D stacilo by mi prachy a pak nejak nanadat geeemy :) kazdopadne diky jdu si procist
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    CARTMAN: abys nerek, tak jsem ti to dohledal... nekde v pulce stranky na tomhle foru to typek s nickem robowurmz zacal resit. Konci to linkem na pastebin, kde je komentovany save profilu. Sam dost hada co a jak ale treba vylozene tu silu gemu ve zbrani jsem dohledal - je to u sekce m_improvements - podblok a hodnota m_value je sila gemu ve zbrani... happy hacking! ;]

Joa nezapomen na backup, abys neprisel o vsechno.. ;]

BOOOOM! ;]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JAACOB: hlavne na to nezapomen ;)
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    CARTMAN: ted jsem v hokne - mam to nekde doma...takze vecer treba..
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JAACOB: vau edit sajvu neeeeeeed post it pls
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Twe uz na to nemam nervy. Jsem level 27 v arene, a poslednich asi pet levelu mi vzalo den zivota.. :]] Jakoze mohl bych nakoupit vic flasticek, ale vychazi mi vydelek z bitvy tak na dve, tak se to snazim udelat se dvema a dycky me nekdo dojebe. Vsechno by slo, aj tem siege bombam se vyhnout, ale kdyz chci nekoho dorasit na zemi a on znicehonic vybuchne, tak to me pekne toci. Proste me bytostne sere, kdyz dostavam neco, co muzu jen pramalo ovlivnit. Nicmene nekde na internetech jsem videl post, ze typek je kolem lvl 40, tak to asi vzdavam, protoze to asi koncit nebude :]]

Joa nekde jsem zahlid taky modifikace sejvu. Zkusil jsem jen tak vyboostovat ten flail od stroju (cervena koule s elektrickym gemem) - z puvodni sily 2 jsem to osolil na 32 a blesky litaly po cele obrazovce. Obycejne kdyz jsem nekoho dobre trefil, tak pak shorel jenom pres vyboje z toho sutru.. :]]] Ale ani v normalu mi to uz komp moc nestiha a tady to uz byla pomalu stopmotion animace :]]]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JAACOB: tj protoze kdyz to nedohraju dokonce to kolo tak se mi nepripise nic z toho co sem v tom kole udelal... to me taky pekne stve. sice je to jakoze hrozne realny ale nemuzu se zlepsovat svymy neuspechy coz me krka :)
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Kdyz uz neni zbyti, nakupuj si mezi kolama v hale u obchodnika ty vial flasky - to jsou jakoze instantni lekarnicky v okamziku kdy bys mel chcipnout... ale musis si na ne v tom kole asi vydelat, protoze budou cim dal vic potreba...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ty areny uz me zacinaj pekne srat :( nabourat do lezici zbrane vam da stejny dmg jako by s ni do vas triskli a kdyz na vas spadne ze vzduchu to samy :( utocit na odzbrojeneho protoivnika = -honor coz je FAKt skvely kdyz to ej casto jediny zpusob jak ho zabit trochu bezpecne :( jedna rakte ktera vas trefi vam veme 1/2hp a kdyz s ni trefite protivnika tak cca 1/10 :( a to musite takovyhle naboostovanych sracu zabit sest :(
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JAACOB: jako dal sem 16th a dostal konecne rudej banner hura:D a ted zkousim udelat 17th ale proste nemuzu prijit na nakou kombinaci :( ted jedu pres flail a k tomu svazanej ohnivej mec kdyby nekdo byl moc blizko ale vykosim klidne ctyri aniz bych prisel o procento hp pak odnikud prilitne kudla ctvrt hp v rite pak prileti raketa blikam ruda tak se minu o 20px a ochromenej na zemi umri... bych se posr dycky :(
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    uz uz se na to chystam taky - konecne po praci, konecne vikend.. ;]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    tak ty areny me prave ted dovedli k silenstvi dlouho uz me zadna hra nemrdala jako tohle :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JAACOB: jj dorazeni omracenych na zemi je efektivni finta :D ne teda kdyz se na tebe zovna zenou dva od stropu ale jinak funkcni :D
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    CARTMAN: jasny.. ;]
    U areny taky hodne zalezi, ktery je to zrovna typ. Cervena arena (sloupy a cihly) je v poho, poust je na hodne nepratel nejlepsi (muzes utect a resit si je pekne poporade), ale naprosto kokotska je ta drevena mistnustka. Navic nevim jestli to je u me treba widescreen monitorem nebo cim, ale nevidim dno te mistosti, takze ani predmety, ktere tam zapadnou, oponenty, ktere tam odpalkuju. Navic jeste se mi casto stalo, ze jsem nejakeho bota odpalkoval nekam mimo screen a on proste po chvili nejak chcip.. to je debilni mistnost..
    Jinak se to da - jenom se proste hybat a peclive si vybirat poradne slupky. A kdyz uz typek lezi na zemi a mas trosku prostoru, tak ho zrasit, dokud je mimo...ze zvyku s naboostovanym flailem kdyz se dobre trefim a omracim protivnika, staci treba tri ctyri dalsi slupky na zemi a konci... ;]
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JAACOB: to bude asi tim ze sem se dal tou cestou pomsty a ne kooperace no :( ted zkousem jezdit areny ale jak to ma tri kola (1oponent, 2 a nakonec tri) tak je to defakto ze jeden HP pool musi stacit na 6 oponentu a docela mi to dava zabrat :( ale zkousim a treba mi poroste hodnost

c) presne nejlepsi flail sem sebral jeste s elektrickym gemem z polofinalniho bose a sebral ho jako sekundarku. Obecne bych v tomto treba zas tak na realismu nelpel a sel radsi cestou ktera by vice uspokojovala moje sberatelske touhy. Nicmene areny maji smysl i po dohrani finalni linie takze porad mam content co me bavi :) navic jsou pokazdy jiny
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    ad
    a] - to sice sux, ale myslim si, ze se vzdycky po rozcesti vracis do stejnych koleji, takze staci tu gamesu dohrat de facto 2x (a podruhe vybirat druhou moznost)
    b] - to sux
    c] - to taky sux (cekal bych, ze kdyz nekoho domlatis, tak se automaticky cornou zbrane do armory). Dokonce kdyz si nejakou zbran vezmes a v souboji vymenis za dobitou protivnikovu, tak o puvodni v armory prijdes. Takze si myslim, ze na vyzbrojeni je treba dobre nakoupit par zakladnich mrdek od obchodnika a jit na fajty do areny treba, s tim, ze primary weaponem ho dojebes a secondary si vezmes nejakou sracku, kterou zahodis a vymenis za nejakou lepsi (ale i tak sux a kdyz treba dojebes typka s nejlepsi zbrani nakonec, mas level finished bez moznosti ho obrat :/)
    d] - myslim si, ze nejake vlajky dostavas i z questu (ale tam myslim hlavne ten horni erb), ale ze nejvetsi vlajkovy boost mas za arenu ... ja teda za sebou s dokoncenou postavou taham takoveho bordelu, ze mi to v kazdem zapase vsecko shori ;D

Jn - ma to mouchy, o tom zadna...a je to skoda, protoze si myslim, ze to je jinak kvalitni akce...
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    tak sem tu dejovou linii dohral a ted me stve par veci...
    a) nemuzu se vratit na rozcesti a doject tu druhou musel bych zacit hrat celou hru od zacatku
    b) gemy sem za celou hru potkal dva a ten sem posbiral s oponentu
    c) armory mam poloprazdny a jedinej zpusob jak ji doplnovat je bud krast zbrane oponentum a nebo je kupovat od venodra za sileny prachy
    d) na vsech screenshotech maji hraci za sebou vlajku a tu sem nidky nemel ale to je mozna pomerne nizkou hodnosti po dohrani
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    aaah dostal sem se pres jeskyni a jsem o dalsi asi ctyri lvely dal... nektery davam zazracne na prvni pokus v nekterych sem zakyslej klidne pul hodiny :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JAACOB: jako tam se proste jen vyhybas jak blazen a pritom nahodne nicis do ceho nahodou bouchnes :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam