• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERONIKEFretka
    SNIEGOROZCKA
    SNIEGOROZCKA --- ---
    VERCA_ZABA: hafan je prave v pohode, se vsim se kamaradi, zajimalo co prave fretka na to, ale tak doufam ze kdyz ho bude znat od mala tak budou v pohode, diky
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    SNIEGOROZCKA: záleží, jakej ten pes je.. já mám freťáka a u rodičů máme zlatýho retrívra a anglickýho setra.. setr se ho bojí, ale furt za ním leze a okusuje ho.. retrívr ho má na salámu.. ale třeba kámošovo ridgeback si s ním hrál uplně bez problému, i pak spolu usnuli.. záleží na tom psovi.. ze strany fretky to jde dycky, akorát to chce ohlídat, aby ta fretka ze začátku moc na toho psa neútočila
    SNIEGOROZCKA
    SNIEGOROZCKA --- ---
    ahoj,
    zacla jsem uvazovat o porizeni fretky ale zajimalo by me jestli je to vhodny kdyz mam doma psa (v kohoutku ma 45cm), sice zadnej velikan ale jestli by si na sebe mohli zvyknout ?

    diky za rady
    SARICEK
    SARICEK --- ---
    Tak o tom obrušování zoubků už jsem také četla. Vůbec to není nesmysl. Největší riziko je u těch kuličkových napáječek. My máme doma kuličkovou i pístovou. Freťák raději pije z té kuličkové, proto ji má i v kleci. Zatím jsem si u něj obroušení nevšimla...
    BLADERAIN
    BLADERAIN --- ---
    VERCA_ZABA: jo, tak naše holky taky misku používají i jako bazének :-D A vždycky si ji potahají po celém spodním patře klece :-)))
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    BLADERAIN: no, ten můj má jenom napáječku, protože v misce se dycky cachtá a během 5 min jí rozleje.. ale někdy jako tu napáječku okusuje.. nebo prostě ji chytí zubama a pošoupne si ji třeba..
    BLADERAIN
    BLADERAIN --- ---
    VERCA_ZABA: tak to se mi nějak nezdá. Naše holky mají jak misku tak napáječku (ale používají ji tak ze 30 %) a nemyslím si, že by jim to škodilo. Kor když jsem je nikdy neviděla je dotýkat se zoubkama.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    Nedávno sem se bavila s jednou holčinou o fretkách. A ta mi řekl, že prej když má fretka napáječku, tak jak furt do ní kouše, že se jí obrušujou spodní zuby a může si je obrousit až na dáseň.
    Co je na tom pravdy? Setkal se s tím někdo?
    IVA777
    IVA777 --- ---
    VERCA_ZABA: My ze začátku nosili normálně rukavice, kousala jak krokodýl, ale pak se zklidnila a byla mazel :o))
    SYRDARIA
    SYRDARIA --- ---
    VERCA_ZABA:
    GRACIIJKA:
    Jasny,tohle jsem predpokladala, chtela jsem mit jen jistotu ze nedelam neco spatne. Dik damy, nekdy hodim nejaky tchorikovo fotky.
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    SYRDARIA: boje holt k mláděti patří...bude to chtít čas a trpělivost
    K těm drápkům...když se na ně podíváš je tam růžová tkáň od té růžové tkáně by se to mělo stříhat asi cca 3 mm...prostě, abys jí do toho nestříhla.
    Myslím, že na stříhání drápků je ještě malá. Budeš to teď muset nějaký čas vydržet. =o)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ta bojovnost ještě chvilku potrvá, to si musíte holt zvyknout:) jestli třeba kouše hodně, tak je dobrý si dát ponožku na ruku, ono to pak moc nebolí..:)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Neměl by někdo zájem o tuto klec: http://www.klece.estranky.cz/stranka/almika-cincila-super-chrom (na fotce je ta moje)? Používám ji příležitostně jako víkendovou u našich, ale má tu nevýhodu, že se nedá poskládat, což bych v nejbližší době docela potřebovala. Mříže mají po roce a půl (čistého času cca půl roku používání) stále tutéž barvu, jsou ale v jednom rohu opravované, takže trochu zvlněné a zčernalé ve spojích po svařování. Klec mám v Blatné u Strakonic. Na ceně se domluvíme. Koupila jsem ji za 2100 Kč.
    MISHKAS
    MISHKAS --- ---
    Nedávno se mi narodilo 8 fretčích miminek tak prodávám fretečky šampaň a tchořovité barvy. Bydlíme nedaleko prahy . Cena 500Kč . pošta nebo tel.:733334481
    WEWIK
    WEWIK --- ---
    Neprodal by někdo levně starší klec na fretku?
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    V neděli přivezu do Prahy freťáka starého cca rok. Nynější majitel si s ním neví rady. Freťák je prý v říji a kouše (věřím, že to je puberta). Je za 200,-. Měl by ste o něj někdo předběžně zájem? Až zjistím víc info poreferuji. Kdyžtak buď tady nebo pošta.
    Já mám doma čtyři, kteří už mezi sebe jen tak někoho nepustí. Takže předpokládám, že bude muset být odděleně.
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    BLADERAIN: mozna by jim konecne nekdo ukazal co proto a Zofie by se naucila resptektovat jina zvirata..... =o)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Docela snadno, když jsi laik a nevyznáš se v tom:)
    BLADERAIN
    BLADERAIN --- ---
    NEVENA: páni! Jen by mě zajímalo jak se dá splést kuna s fretkou :-D Mě ty bobánci přijdou úplně jiní.

    GRACIIJKA: a teď si představ, co by smečka řekla na kunu :-)))
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Tak kamarádka se vrátila z veteriny bez fretky... vyklubala se z ní poraněná kuna, takže putovala někam do útulku pdo divoká zvířata
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam