• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERONIKEFretka
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    ...diik:)...no me se vzdycky hrozne libili stribrny, ale stejne nakonec vyhral tchor:))...nahod nejaky fotky, at se taky pokochame:)
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    _Pinky: koukala sem na něj...je krásnej :) Mě ty tchoříci nejsou souzený...mám doma tři šampaně a albínku :)
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    nn, nebyla, na vystavy nas neuzije:)...a s tim smradem je to presny, jedine mu privazat k prdeli hadr:))
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    _PINKY: nebylas na výstavě? Značkování ho přejde...já osobně bych doma říjnýho samce natrvalo mít nemohla :) smrad je to výživnej a smrdí naprosto vše...jen co kluci přestali lezla sem doma po čtyřech a všechno otírala.... :)
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    GRACIIJKA: ...jj, kluka, je rok a pul starej, takze vek na to ma:)...puvodne jsem nechtela, ale nejde to jinak...bydlim pul roku v novym byte a mam pocit, ze ten smrad uz nikdy nevyvetram:(...znackuje vsude a vsechno, navic je to prase, takze mimo klec chodi na zachod kam se mu zachce...takze zacne vostra vychova a doufam, po kastraci i znackovani prestane.
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    _Pinky: jj mám je doma....moji čtyři bydlí ve furretce a jedna bydlí sama...tu mám doma jen přechodně...občas funguju jako depozit :)
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    _Pinky: Ty máš kluka? Pokud má sestouplý kulky nejspíš už značkuje a může jít. Smrad nepřejde hned...nějaký čas bude ještě značkovat, ale do měsíce by ho to mělo přejít a pak už je to voňavej medvídek :) Srst samo cítit bude ale nebude to ten říjnej smrad :)
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    GRACIIJKA: ...ciste provozni dotaz: to je mas vsechny doma?:))...umim si to predstavit, kdybych bydlela sama, ale myslim, ze nikdo dalsi by to nerozdejchal:D...
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    ...no jdu na doporuceni na AnimalClinic, zatim jsem tam mela s Dr. Chylikovou nejlepsi zkusenost...ted mi jde ale spis o to, jestli kastrace jako takova pomuze proti tomu smradu, abych to nedelala zbytecne:(
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    _Pinky: mám jich doma pět...všichni přežili kastraci bez problémů...ale kamarádčin freťák to nerozdýchal.
    Osobně si myslím, že to je hlavně na vete. Podle mě jí ho dostatečně neprohlídli, anebo mu dali moc velkou dávku....což né všichni vetové umí.
    Můj vet je nejdřív prohlídne, zeptá se jestli jsou nebo nejsou potíže, pak zváží a pečlivě vypočítá přesnou dávku. Co tak vím dá se operovat i při inhalační narkoze a čím dál tím více fretkařů tuhle narkozu vyhledává.
    Já je měla všechny uspaný injekčně a problémy jsme neměli.
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    ...jinak kdyz vas tu ted mam:)....mate zkusenosti s kastraci? porad nevim, jestli jo nebo ne...jde mi ciste o to, aby Remy tak priserne nesmrdel!!!...ale nevim, jestli to zabira
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    MATEESEK: ...nadherny!...odkud je mas?
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    MATEESEK: jsou fakt rozkošný.)
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    MATEESEK: krasavci :) jen bacha ať si je nevypereš...moje Žofka by mohla vyprávět......
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    Ahojky, taky mám dva chlupáče, teda už jen jednoho. Strašně rádi spinkají v pračce.

    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    _PINKY: jj, novej přírůstek po vánocích:)

    _PINKY
    _PINKY --- ---
    VERCA_ZABA: parada...takze netreba se znepokojovat:)...od se treba rozbehne pres pokoj (jelikoz nemam jinyho zivocicha, kterej by ho provokoval, tak se tak deje maximalne 3 krat za den), najednou ho pribrzdi prah, tak se na nem rozpacne a konecna...dokaze tam treba 10 minut lezet a pak si jde vlezt do skrine do mekkyho:D

    ...btw: co mas za psa? nejakej novej prirustek, ne?
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    jj, já ho pustím ráno, aby se proběh, jde spát pod peřinu, pustím ho odpoledne, chvíli řádí se psem a pak zase spí a probouzí se tak ve dvě ráno, což zase mně vadí
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    caudy, hele taky vam ted v zime fretka porad chrape?!...je mi jasny, ze je muj tchor jednak dost linej a jednak je zima, takze si dava pohov...ale nekdy mi to prijde, ze uz to prekracuje meze:)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Předpokládám, že o tom víte, ale pro jistotu:
    http://vystava.fretka.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam