• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERONIKEFretka
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    POLARKA: klasickej chlapskej přístup ke kastraci samců..:-D
    VERCA_ZABA: afaik v bytě jsou cejtit naprosto všechny zvířata:-) otázka,jak moc tim načuchne člověk:-)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ale tak jako jo, je to v pohodě, ale cítit trochu to jde dycky.) třeba lidi, co nikdy neměli ani rybičku doma, tak ze mě cítili psa..
    ale s tím autobusem si mi připomněl, když ignor byl v říji a ještě v pubertě, tak cesta tramvají, to bylo jak když tam jede bezdák.. na konci tramvaje já a okolo mě nikdo.. strašnej pušinec
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    Když kluci ještě nebyli kastrovaný a jela jsem s nimi v autobuse, tak si všichni začali povídat, že tam něco smrdí, ale od tý doby, co jsme je nachali kastrovat je to v pohodě. Nikdo mi od té doby neřekl, že jsou ze mě cítit. I když přijde návštěva, tak říkají, že je to v pohodě.
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    POLARKA: coze???...to snad neni ani mozny, ne?!...u me vsichni remcaj i kdyz jedu s remym v aute!...a nedej boze, abych si musela vzit na sebe neco, v cem spal!!:///
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    VERCA_ZABA: no Graciijka tvrdi neco jinyho :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    POLARKA: tak to máš asi fakt nesmrdící fretky, to je dobrý:) to u mě stačí, aby ignor spal celou noc v mikině, kterou si pak vemu na sebe a všichni ví, že tam spal ignor.)
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    VERCA_ZABA: ptala jsem se okoli a fretka ze me nastesti citit teda neni a zadna navsteva si nikdy nestezovala, ze by to u nas fretkou smrdelo :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    POLARKA: určitě je.) já třeba fretčí smrad už necítím, ale když někam přijdou, tak prej to je ze mě cítit.) to je stejný, jako člověk, co má kočku, tak necítí ten kočičí smrad
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    POLARKA: :D
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    GRACIIJKA: neni pravda vubec :)))
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    ANGLIS: :D Když to bereš takhle....
    ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    GRACIIJKA: s někym kdo všechno zná a všechno ví je těžký se bavit... ukončuji debatu, protože něco vysvětlovat je zbytečný...
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    POLARKA: je mi jasný, že už sis na to asi zvykla :) už ti to odrovnalo čichový buňky :D
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    GRACIIJKA: no tak u nas doma asi nesmrdi, jenom voni :))) a tak strasne neznackuje ani, proste se to umyje a hotovo... asi je to samec od samce, jak doma nema holku, tak se tolik asi nepredvadi :)
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    POLARKA: jasňačka...stejně tě obdivuju, že ten smrádek vydržíš...když sem ti ho tenkrát hlídala přítele to málem odrovnalo :-DDDDDD
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    GRACIIJKA: tak my sme se rozhodli nekastrovat, Ondra me umluvil, ze mu to nemuzu udelat, navic uz neni nejmladsi :( takze kulky nechame :)
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    ANGLIS: jo ale po kastraci ti přestane značkovat.....tak do čtrnácti dnů
    Odstraněním žlázek mu zabráníš v pušení...tzn. když se něčeho lekne třeba nebo když se s někým popere...a to fakt nedělají často.
    Vidím, že i přes to, že to studuješ neznáš podstatný rozdíl mezi žlázkami a říjným smradem ;)
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    ANGLIS: ano, ale pořád to je v ČR zakázané
    Pokud vím tak samice se kastrují jako prevence proti pozdějším možným zdravotním problémům. Moje Žofie měla cysty na děloze už ve dvou letech.
    Ano kluky sem kastrovala kvůli tomu, aby mi doma nevobjížděli co jim přijde pod pinďu, ale to že si jednou za měsíc pušnou s tím prostě počítám.......
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    Ještě ohledně té kastrace, my je nechali oba vykastrovat, protože to značkování bylo fakt děsný a teď úplně v pohodě. Olda měl po kastraci nějaké potíže, zvracel a tak, ale prý to bylo ze stresu. Jinak se vám musím ještě pochlupit s mláďatama, než Olda šel pod kudlu, tak jsme mu našli samičku a bylo z toho tohle:

    DSC_8631.jpg (635840 B)
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    _PINKY: Oldu, to je ten zleva, tak toho mám od chovatelky, ten mi zůstal. No a Čendu jsme si vzali z útulku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam