• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERONIKEFretka
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    RANDOM_NIGHT: tak jestli ti zbylo, tak bych si pro to asi dojela. Než by mi to došlo, tak by to trvalo. A z jaké části Prahy jsi?
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    JJ, jsem z Prahy. Jen se bojím, abych mu nějak neublížila, když i to na veterině nedali.
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    RANDOM_NIGHT: On chudáček váží už jen kilo, takže to o moc víc nebude. A předpokládám že mluvíš o tom Dia Dog?
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    Já mám pro něj nějaké tablety, ale mám je nasadit až zítra. Jmenuje se to synulox. Ten Dia Dog se předpokládám sežene na veterině, že jo?
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: tak to bylo asi mysleny, ze se to proste rozdrti. A jak je to s davkovanim pro fretku?
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: ja jsem nekde slysela, ze to pro kocky je ve forme prasku a to pro psy ve forme zvykacich tablet. Tak nevim, rikam, ze s tim zkusenosti nemam.
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: v tomhle pripade bude lepsi spis Dia Cat ne? I kdyz s tema tabletama zadny zkusenosti nemam.
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    MATEESEK: ten je sice pro prevenci, ale nam dost pomohl, kdyz mel Burak ECE a s tim spojeny prujem. podporuje strevni mikrofloru a je tam hodne vitaminu, ktery mu pri prujmu prijdou urcite vhod.
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    Co to je Dia Dog?
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    JJ, přesně tak vypadá. Teď jsem mu ho nedávala. Protože mám co dělat, abych do něj dostala vodu a trochu jídla dietního. Myslíš, že probican by to spravil?
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    MATEESEK: a jak vypada? hlenovitej/zelenej? Ptam se asi zbytecne, ale predpokladam, ze Probican mu davas :)
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    Ach jo, pořád se nám nedaří zbavit se toho průjmu.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ZASTERKA: nene, z těch žlázek je trochu jinej puch než když si pšoukne.. ale měl tam toho hafec a jako já si málem ublinkla potom.. ale jinak dobrý, ignor se povozil v kabelce v autobuse, když sem se zamyslela, tak se mi vzdálil a vlezl nějaký paní do tašky:)
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    VERCA_ZABA: a když mu je vymačkával, tak z nich šel normálně ten puch jako když je vypustí? nic o tom nevím, tak se ptám. Jestli jo, tak u mýho Lumpa bude muset dlouho větrat :)
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    Hm, to těžko říct. Už jsem ho měla týden doma, tak nevím. Teď pořád spinká. Děkuju moc za podporu a rady. Určitě dám vědět, jak to s ním vypadá.
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    MATEESEK: tak to je fajn....snad se dá brzo dohromady!
    Evidentně si na návštěvě pocuchal zažívání. :/
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    GRACIIJKA: jj, je to Hills. OK díky, naštěstí už začal pít i normální vodu, vždycky ho dám do umyvadla a on pije z vodovodu.
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    MATEESEK: nejspíš dostal I/D od Hillsu na zažívací problémy? Mně vet řekl, jakou dávku do něj musím denně dostat tak jsem to rozpočítala a vycházelo to na tři větší stříkačky za hodinu tuším. Ale čím víc toho do něj teď dostaneš tak tím líp. Musí se zas pořádně zavodnit. U fretek je delší průjem pěknej průser :/ Budu vám držet! I tu konzervu do něj zkus cpát....aspoň trochu.
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    GRACIIJKA: to mi veterinář dal taky a ještě mi dala nějakou konzervu. Jak často a v jakém množství si jí to dávala? Cpu to do něj všechno stříkačkou ale znáte to, není to jednoduché.

VERCA_ZABA: Také držím palečky, aby to dobře dopadlo
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    MATEESEK:
    VERCA_ZABA:
    oběma držím moc pěsti! Snad budou co nejdřív oba fit.

Mateesek: Proti dehydrataci mi vet doporuči a prodal prášek do vody. Jmenuje se to rehydratation. Zkus se na to při příští návštěvě zeptat. Lila jsem to teď do nalezenýho kotěte, co mělo příšernou srajdu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam