• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERONIKEFretka
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    KVJETAAK: další fretku :)... na dítě je času dost
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    ZASTERKA: jako dite a nebo dalsi fretku? :)))
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    a co ke freťákovi? tříletýmu, kastrovanýmu - holku nebo kluka?
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ANGII: ahoj, zrovna jsem se dneska klepala strachy, jak to dopadne u nás, máme sice zlatou freťulku, ale dominantní k jiným, ale miminka bez potíží :) došlo jí, že jsou to mláďata a nedělo se nic a očistila je.
    Dala jsem jí nejdřív oňufat přepravku, ovšem viděla jsem i případ kdy to dobrotu nedělalo, ale většinou vše v pořádku :)
    ANGII
    ANGII --- ---
    Ahoj, chci se zeptat, zda je dobrej nápad si k mojí cca 4 letý freťulce pořídit miminko?! Mia je naprosto bezkofliktní a moc hodná. Je kastrovaná. Myslíte, že by miminko - holčičku přijmula?
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    RANDOM_NIGHT: Držím palce, aby vše bylo v pořádku
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    KVJETAAK: eh....tak to nejsem o moc chytřejší, ale díky za vysvětlení :) já u kočky zažila "jen" FIP, taky nic příjemného....
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    GRACIIJKA: autoimunitni onemocneni, vypadalo to jako lupus, ale je to neco desne vzacnyho bez jmena a vlastne nevime nikdo nic (testy ji delali v nemecku a svycarsku, tady na to ani nebylo vybaveni v CR)
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    KVJETAAK: to je teda poměrně mladá...a u kočky se prednison nasazuje při cukrovce? asi se ptám blbě, ale díky bohu, jsem to u koček nikdy nemusela řešit
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    GRACIIJKA: 6 a uz podle veterinare 2 roky presluhuje, nastesti ona o tom nevi a dari se ji dobre :)
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    KVJETAAK: mi povídej :/ kolik je čičině?
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    GRACIIJKA: koukam, ze ten prednison je vcelku oblibena kratochvile domacich mazlicku, kocka je 4 roky na 15mg denne
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: tak ať už se to jen zlepšuje!
    Já včera vzala Žofku (7 let) na vete s podezřením na inzulinom. Má ho. Takže mám doma druhou inzulinomku na prednisonu :/
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    RANDOM_NIGHT: drzime palce!
    SCALE
    SCALE --- ---
    RANDOM_NIGHT: chudinka, moc držím palce, ať vše dobře dopadne!
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    RANDOM_NIGHT: něco podobného zažila moje Žofka. Držím pěsti ať se z toho chuděra vyhrabe!
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    RANDOM_NIGHT: uz ta samotna fretka na tej fotce mi pripomina moji krvelacnou potvoru a za sebe rovnou rikam, ze do toho nejdu ani na minutu :)))
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    SCALE: super, díky :). asi to budou ty svilušky, páč byl převčírem koupanej. venku teda nebyl, až ten den, kdy jsem si toho všimla
    SCALE
    SCALE --- ---
    ZASTERKA: tady řešili něco podobného cca uprostřed :)
    :: Diskuzní fórum Fretka.cz ::
    http://forum.fretka.cz/read.php?1,64391,page=6
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    našla jsem u svého freťáka na hlavě až ke krku oranžové flíčky na kůži... vypadá to jako štípance nebo něco, ale nemá to odkud mít... může to být nějaký příznak něčeho?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam