• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERONIKEFretka
    TYPEK
    TYPEK --- ---
    Kecám, všechny fretky tam byly boží.
    TYPEK
    TYPEK --- ---
    Mě nešlo přehlédnout (bílé BUNGY 207 tričko) . Ty němečtí důchodci je měli fakt nádhérné a jsem rád,že jsem poznal samce Rasputina, ten je taky boží.









    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    Gratulace...to jsme se tam asi viděli :)
    TYPEK
    TYPEK --- ---
    Příjemná sobota u nás v Plzni + třešnička na dortu.

    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Doktorka Vítězníková pořád ordinuje=) http://www.jaggypraha.cz/cz
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Ahoj všichni, mám děsnou prosbu, ráda bych v září odjela na měsíc pryč, a tak sháním hlídání pro moje dva smraďochy (chlapeček 6 let a holčička 7 let), potíž je v to, že jsou oba nemocní a je potřeba Moulíčkovi dávat prášek 2 x denně a Princezně jednou za 3 dny, nejlepší by bylo, kdyby si je někdo mohl vzít k sobě (klec je dost velká 159x96x86), na podrobnostech bysme se domluvily, jenom zkouším, jestli by si je někdo mohl vzít na takhle dlouhou dobu, ještě teda ani nevím, jestli mi ten odjezd vyjde, ale pro jistotu...moje obvyklí hlídání by rádo jelo se mnou a bohužel nikdo z kamarádů není tak spolehlivej, abych jim je svěřila na měsíc, díky a užívejte=)
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Jenom šířím d´al odkaz od kamaráda

    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Držej jenom proto, že za to bude bonbónek

    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    Pobavilo pred a po na FB:
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    chjo, kazdej odchod fretky me teda veme za srdce.. sem zvedavej jak zkousnu, az odejde ten muj fretak do vecnych lovist
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    R.I.P. Bruce.
    RADZA25
    RADZA25 --- ---
    RANDOM_NIGHT
    Bohužel fretky nejsou pro průmysl s léčivy dostatečně lukrativní, aby se zabývali studiemi. Nicméně žádný z těch produktů není léčivo jako takové, spíš podpůrné prostředky. Ten olej jsem dávala i kočkám, tak jsem to u něj zkusila také a bez jakýchkoliv negativních účinků. Dávám hlavně kvůli zvýšení imunity a proto, že působí protirakovinotvorným buňkám. Fretky s inzulinomem na prednisonu mají sníženou imunitu. http://www.leky-poradna.cz/clanky/cerny-kmin.htm (já používám ten od Ryoru ,ale na tomto odkaze je víc informací)

    Co se týká Alavis - enzymoterapie, totéž jedná se o prostředek s aktivními enzymy - působí podpůrně při nádorových onemocněních. Zlepšuje trávení. Negativní účinky u mě nezjištěny, ale např. špatně se mu chodilo na záchod a tak u toho chudák hekal, po tomhle se mu to zlepšilo. Podrobné info zde: http://www.alavis.cz/alavis-enzymoterapie

    A hlívu jsem zkusila kvůli tomu, že pomáhá při látkové výměně tuků a cukrů, více zde: http://www.terezia.eu/cz/produkt/ario_imunita_veterinarni_dieteticky_pripravek
    Bohužel k žádným těmto přípravkům jsem nenalezla jedinou studii. Předem jsem to vyzkoušela na kočkách (které jsou fretkám z mých zvířat nejblíže) a pak dala freťákovi. Upřímně hledala jsem cokoli, co zbrzdí ten nádor. Látky v těch přípravcích to dokážou, a na to již studie existují. Nezbylo mi nic jiného než to vyzkoušet. A musím zaklepat, už rok se držíme. (teda až na tu váhu)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RADZA25: Nějaké studie použití a účinků u fretek…?
    RADZA25
    RADZA25 --- ---
    RANDOM_NIGHT
    Tak to máte stejně. Pár tipů za mě: do vody či žrádla mu přidávám Olej z černuchy seté od Ryoru. Má protirakovinové účinky, zvyšuje imunitu a chutná mu + dalších x pozitivních vlivů. Navíc tam nejsou žádné jiné látky, jen ten olej. Dále pak do pasty k prednisonu jsem mu přimíchávala alavis-enzymoterapie (půl tobolky ráno, půl večer). Teď mu to střídám s ARIO imunita - to je s obsahem hlívy ústřičné.(1tbl rozdělím na den). To jen kdybyste hledali nějaké doplňky co by mohli pomoct a podpořit lepší zdravotní stav.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RADZA25: Prednison 5 1/2 – 0 – 1/2
    RADZA25
    RADZA25 --- ---
    RANDOM_NIGHT
    Mě ze začátku Muf taky nepřibíral, byl naprosto v pohodě, začal si znovu hrát a šmejdit. Je fakt, že jsme to chytli asi hned na začátku. Až tak po 4 měsících začal nabírat, zato pak fest. Chudák sotva leze.Na ty léky jsem rozhodila sítě, tak snad to někde seženu. Z Anglie za 177 USD to fakt nedávám:-( Kolika mg bere ten prednison a kolik denně?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RADZA25: No, Tabitha má s Prednisonem i přes všechno krmení glukosemii kolem 2,3 a zatím rozhodně nepřibírá, každopádně Proglicem je na cestě (existuje jak Proglicem ve formě tobolek, tak Proglycem např. jako sirup, účinná látka stejná).
    RADZA25
    RADZA25 --- ---
    RANDOM_NIGHT:
    Důležité je pravidelné krmení (a to bohužel i v noci). Počítejte s tím, že bude po prednisonu přibírat a to hodně. Proto také sháním Eudemine nebo Proglycem, nemám bohužel možnost dostat se do zahraničí, takže pokud máte někdo tu možnost, tak by mi to pomohlo. Když bude mít jiné léky tak snad už nepřibere. Jinak na prednison až na tu váhu reaguje skvěle.
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    Proglicem bohužel nemám.
    Na ten hypo stav jako první pomoc doporučuju potřít dásně glukopurem, ale pokud bude brát prášky a dostatečně jíst nemělo by se to opakovat....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam