• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FENRISSUPŠ aneb Žižkárna tu na NYXu
    GARDCORE
    GARDCORE --- ---
    ZANKAZU : někdy okolo 25.6 je výstava
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    nejaký fotky z maturit...??
    TAKAK
    TAKAK --- ---
    LION_DON: na blbou poznamku blba reakce,asi tak...
    TAKAK
    TAKAK --- ---
    LION_DON: no nedalo mi to :)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    TAKAK: smaz se a zkus to este jednou
    TAKAK
    TAKAK --- ---
    FRIZER: ses asi na umprumku nedostal co ? :))
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LION_DON: Vymysly něco lepšího,stejně máš v práci hovno co dělat....)

    Nicméně je fakt že ten návrh vypadá jak ty pakárny co dělaj na Všup.....a 50K je fakt moc,šlo by to zrealizovat i za polovic....
    ADIS
    ADIS --- ---
    MOMENT:
    LION_DON: diky diky DIKY! konecne nekdo pochopil co sem myslela...
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    je fakt, ze za 50 000,- bych spise porizoval nove pracovni potreby. treba minibar s kulecnikem))

    jinak dobrej kus prace. jak si se ale dostal k tomu, ze zpravis tridu za sve vlastni penize? a kdyz je to za tve vlastni penize, proc ti to nedovolili? to jsou na tom fakt tak spatne, ze odmitaji i sponzory?
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    a tresnicka na dortu:

    "Koště je taky možne nalakovat aby ladilo s celkovou barevnosti třídy"

    ...
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    TEAPOD: at chces nebo ne... ten tvuj navrh je desnej.... jediny body mas zato zeto mas v pdfku.....
    jako dat 50 tisic na tohle je pro me vyhozeni penez oknem....
    ..
    ADIS
    ADIS --- ---
    dobre no.... :D
    TEAPOD
    TEAPOD --- ---
    VždyŤ je tam napsano z dřevotřisky nebo polystyrenu. A jak jsem už napsal, platit jsem to měl já a ne škola.
    ADIS
    ADIS --- ---
    jeeezis marja, to sem vazne netusila co to v tobe vyvola kdyz neco reknu....polystyrenu nejsou jenom dva druhy, a ten houzevnatej opravdu je ale je to zbytecny delat to z nej....uz jenom kvuli cene...a to je to o cem mluvim....kdyz architekt, tak musis uvazovat o tom co klient potrebuje....a kdyz je to skola bez penez, tak asi chapes....nerekla sem ze ten navrh je uplne spatne, rekla sem ze bys mel zvolit levnejsi varianty a ktery mozna i dyl vydrzej...
    TEAPOD
    TEAPOD --- ---
    HANS_NEUMAN: Mohl jsem požit barevný puntik abych zvýraznil objekt, který bude vylepšen, ale rozhodl jsem se nakreslit každou věc.
    TEAPOD
    TEAPOD --- ---
    ADIS: Taky by mě zajimalo jak heheh si představuješ ty novou třídu? Velké pohovky a lednice? Co? Proč nenapíšeš co přesně by bylo jínak, proč napíšeš uplně jínak? Není na mém návrhu ani jedna věc která by se dala použit?

    TEAPOD
    TEAPOD --- ---
    ADIS: Nemám rád takovou kritiku, takovou "moc mě to nezajima, ale zprdnu ho, kdyby zrovna by to byl sloboch tak ho to zabije" přesně to dělají všichni profesoři na škole.
    TEAPOD
    TEAPOD --- ---
    ADIS: K čemu by to bylo - k posilení ducha školy, a jako každe zlepšení prostředí i ke zlepšení nálady atelieru třídy.

    Ty lesky na podlaze dělají, ale to opravdu není důvod proč návrhem pohrdat. Opravdu mám spoustu času trávit s tím jak to bude vypadat v době největšího bordelu, abych vám ukazal Skutečnou pravdu? Nechtěl jsem aby se ty parkety takto leskly, ale aby byli nové a čiste, a ne ošoupane jako dnes. Nechtěl jsem taky aby žaci na ně nerozlévali barvy, naopak, aby pracovali. Nová špinava podlaha vypada mnohém lépe než stará špinavá podlaha.

    Police z polystyrenu není blbost, protože polystyren je 2 druhu, pěnový a tvrdy, prodáva se v deskach o maximalní tloušťce 20cm a všechny reklamní tabule jsou vyrobeny z něj. Je to plast.

    Nepochopil jsem jak květináče se protínají se stromem. Květinače jsou na okně a strom je za oknem. Květinače během zimy by se vnesli dovnitř, a na uřadě Prahy 3 jsem už byl, a doporučili mi firmu, takže strom bude nakonec jedinou věci kterou uskutečním.

    A podobně? hm.... divný.... co lidi podtřebujou? Nabízim jím panely, platna, šupliky, pohovky, nové židle, lepší osvětlení, víc místa, vzdušnější prostor, zeleň ve třidě, 3D hudbu ( ty bobule na strobě jsou repráky ) a barevnou vyváženost spolů s lepšími proporcemi ! CO LIDI POTŘEBUJÍ??? Toto ne? Co potom?
    TEAPOD
    TEAPOD --- ---
    ADIS: Rozpočet je 50 tisic, je to nejlevnější uprava kterou si mohu dovolit. Byla. Samozřejmě škola by potřebovala počitače, tiskárny - jenže jsem se dostal na architekturu, tak musím dělat architekturu. Chtěl jsem tam použit nove materialy. Hey, na počitače si najdětě někoho kdo ma rad počitače.

    Jínak, mam takovou teorii, že lepší když se děje něco, než když se neděje nic.
    ADIS
    ADIS --- ---
    TEAPOD: che che, to je pekny jak posuzujes dve uplne rozdilny veci.....kdyz chces lepsi skolu tak taky musis brat ohled na to aby se penize investovaly spravne a ne do veci co nic nevydrzej a sou drahy ne? kdyz uz novou tridu tak ale uplne jinak...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam