• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEVIEScrubs
    OMN
    OMN --- ---
    STEVIE: kolik dilu jsi videl? jstli jen prvni tak te chapu...taky se mi nechtelo pokracovat ale prekousnul jsem to...ber to takhle:kdyz uz zacina 5ta serie tak to asi neni tak spatny...
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    Office je priserna, nechapu co vam na tom komu se to libi prijde vtipnyho
    OMN
    OMN --- ---
    UNDRA: no inteligentni...cely je to zalozeny na trapnosti steva carrela:))
    UNDRA
    UNDRA --- ---
    OMN: Dík za tip na The Office! Už jsem viděl první sérii a velmi se mi líbila. Je tam taková trierovsky intenzivní lidská špatnost a k tomu inteligentní fóry.
    OMN
    OMN --- ---
    UNDRA: s zidama ti muzu doporucit snad jen south park, jinak podobny hrany serial(lepsi) je how i met your mother a (nejen) pro nerd/geeks the big bang theory...no a v americke verzi the offive jsou taky pomerne tvrdi na mensiny:)
    EVIE
    EVIE --- ---
    UNDRA: mě zrovna na scrubs překvapilo, že ten humor je na americký úplně někde jinde než jsem zvyklá
    UNDRA
    UNDRA --- ---
    Jinak jsem si povšimnul jedné věci. Ve Scrubs je často humor okolo rasy nebo původu. Třeba: little middle eastern manager.. vtipy o předsudcích o černých atd. Vyhýbají se ale židovství, nebo má někdo příklad něčeho o židech?
    UNDRA
    UNDRA --- ---
    Je vůbec nějaký jiný seriál podobný Scrubs v následujícím: hodně amorálních charakterů, středně intelektuální humor, v amer. angličtině a cca ze současnosti?
    MATHES
    MATHES --- ---
    EVIE: tak to ja sem se tesil na kazdej dalsi dil.... taky proto sem sjizdel 6-10 dilu denne :D
    EVIE
    EVIE --- ---
    MATHES: tohle už mám za sebou z jinýma seriálama a možná je to lepší, než to dát všechno najednou...víc si to prožiješ a těšíš se na každý další díl
    MATHES
    MATHES --- ---
    EVIE: uz aby to tu bylo... i kdyz bude trosicku nezvyk cekat na kazdej dil tejden :D
    EVIE
    EVIE --- ---
    osmá sárie se bude vysílat snad od ledna 2009
    MATHES
    MATHES --- ---
    160CM: mam za to, ze osma se nataci.

opravte me, jestli placam pytchoviny :)
    160CM
    160CM --- ---
    MATHES: Ona se snad planuje nejaka 8 serie? ja myslela, ze to konci 7...
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    no jako ze jo, ale kdyby byla pripadna 9. jakoze nejspis uplne s novymi herci a jinou dejovou linii prej by klidne sel do naky epizodni rolicky...
    MATHES
    MATHES --- ---
    STEVIE: chapu to dobre, ze J.D. konci s 8mou serii?
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    MATHES: tak nejak :)

jinak zchecknete fan site, je tam par zajimavejch novinek
    MATHES
    MATHES --- ---
    EVIE: ja ti zavidim tech pet dilu :P
    EVIE
    EVIE --- ---
    dneska mě čeká posledních pět dílů , takže jen závidím těm, co právě začali koukat.....
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    BOHDAL: díky :)
    BASIK
    BASIK --- ---
    no ja sem zacal koukat na zacatku prazdnin ... a mam z toho asi nejoblibenejsi serial :) vylozene me potesila pritomnost sarah chalke ... a dr. cox je proste my mentor :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam