• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEVIEScrubs
    MASSO
    MASSO --- ---
    Tý jo koukam, že i tady se najdou šílenci do Scrubs. Super! :-)
    OMN
    OMN --- ---
    STEVIE: britska me nebavila vubec, us prvni serie ma jen sest epizod, ktery jsou vlastne nejslabsi...od druhy serie vejs to je uplne na jiny urovni....hlavne je to spis pro lidi, co makaj\makali v kancelari
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    OMN: no z britsky sem videl celou prvni sezonu a moc me to nebavilo a americkou 2 dily a konec...
    OMN
    OMN --- ---
    STEVIE: kolik dilu jsi videl? jstli jen prvni tak te chapu...taky se mi nechtelo pokracovat ale prekousnul jsem to...ber to takhle:kdyz uz zacina 5ta serie tak to asi neni tak spatny...
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    Office je priserna, nechapu co vam na tom komu se to libi prijde vtipnyho
    OMN
    OMN --- ---
    UNDRA: no inteligentni...cely je to zalozeny na trapnosti steva carrela:))
    UNDRA
    UNDRA --- ---
    OMN: Dík za tip na The Office! Už jsem viděl první sérii a velmi se mi líbila. Je tam taková trierovsky intenzivní lidská špatnost a k tomu inteligentní fóry.
    OMN
    OMN --- ---
    UNDRA: s zidama ti muzu doporucit snad jen south park, jinak podobny hrany serial(lepsi) je how i met your mother a (nejen) pro nerd/geeks the big bang theory...no a v americke verzi the offive jsou taky pomerne tvrdi na mensiny:)
    EVIE
    EVIE --- ---
    UNDRA: mě zrovna na scrubs překvapilo, že ten humor je na americký úplně někde jinde než jsem zvyklá
    UNDRA
    UNDRA --- ---
    Jinak jsem si povšimnul jedné věci. Ve Scrubs je často humor okolo rasy nebo původu. Třeba: little middle eastern manager.. vtipy o předsudcích o černých atd. Vyhýbají se ale židovství, nebo má někdo příklad něčeho o židech?
    UNDRA
    UNDRA --- ---
    Je vůbec nějaký jiný seriál podobný Scrubs v následujícím: hodně amorálních charakterů, středně intelektuální humor, v amer. angličtině a cca ze současnosti?
    MATHES
    MATHES --- ---
    EVIE: tak to ja sem se tesil na kazdej dalsi dil.... taky proto sem sjizdel 6-10 dilu denne :D
    EVIE
    EVIE --- ---
    MATHES: tohle už mám za sebou z jinýma seriálama a možná je to lepší, než to dát všechno najednou...víc si to prožiješ a těšíš se na každý další díl
    MATHES
    MATHES --- ---
    EVIE: uz aby to tu bylo... i kdyz bude trosicku nezvyk cekat na kazdej dil tejden :D
    EVIE
    EVIE --- ---
    osmá sárie se bude vysílat snad od ledna 2009
    MATHES
    MATHES --- ---
    160CM: mam za to, ze osma se nataci.

opravte me, jestli placam pytchoviny :)
    160CM
    160CM --- ---
    MATHES: Ona se snad planuje nejaka 8 serie? ja myslela, ze to konci 7...
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    no jako ze jo, ale kdyby byla pripadna 9. jakoze nejspis uplne s novymi herci a jinou dejovou linii prej by klidne sel do naky epizodni rolicky...
    MATHES
    MATHES --- ---
    STEVIE: chapu to dobre, ze J.D. konci s 8mou serii?
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    MATHES: tak nejak :)

jinak zchecknete fan site, je tam par zajimavejch novinek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam