CUKI: Vsechny fotky co mam jsou na tom webu, co jsem tu daval...
Spojoval jsem to bud tema jejich plechovejma sponama (pricky), druha vrstva sla presazena o pul desky a prosroubovat. V pripade obvodovy konstrukce domu se to spojovalo proste pomoci kusu lati nebo odrezku palubky pod deskama.
Zvukova izolace mi v pripade dvojity pricky pripada naprosto dostatecna a neni s tim problem. Obvodova stena je OK diky konopi v ni a celkovy tloustce. Jediny misto, kde mam potiz s hlucnosti je stena mezi koupelnou a nasi loznici, protoze se ukazuje ze sprchova baterie v rezimu miseni studeny a teply vody jepomerne hlucna a je to slyset do loznice. Ale vadi to jen kdyz se ejden z nas sprchuje a druhej uz se snaiz usnout, coz se stava celkem vyjimecne. Jinak pohoda.
Ty rozmery byly jen delkove a vetsinu sirek jsme mel ve 1200, neco malo bylo v 800.
Neco k ty vode a odpadum je tady
http://io.pinknet.cz/milire/index.php?itemid=46, je to proste tazeny po jednoduchy pricce, ta se pak zdvojila odriznutejma deskama, rozvody se zapenily a sla pres to omitka. Mozna tam pak nekde budou i fotky, kdyz uz tam jsou ty druhy fotky.
K tomu staveni... no ono se s tim zase tka moc vymerovat nemusis. Udelas si caru na podlahu, na strop, zameris a pak uz jen kontrolujes vodovahou... jde to celkem rychle,