• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HRANIKACONEV - Cooperative Network of European Volunteers - EVS, ex-EVS, Evropská dobrovolná služba a co pak?
    Evropská dobrovolná služba - European voluntary service
    Chystáte se, láká Vás to - vyražte!
    Vrátili jste se, ale ne zas tak úplně - staňte se konevníkem!
    CONEV - ex-EVS asociace voluntýrů tělem i duší
    Zalijme si projekt společne!





    rozbalit záhlaví
    PARADAIKA
    PARADAIKA --- ---
    MOSINKA: Ja byla ve Francii, ale v roce 2006, uz to zacina byt mooc dlouho :)

    Preju hodne stesti. V kterem jsi meste?
    MOSINKA
    MOSINKA --- ---
    v poho:-)
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    MOSINKA: je, to jsem te prosvihla, teprve vcera jsem se po mesici vratila do phy. no tak az budes zpatky z bosny a budes mit jeste chut si to precist tak se ozvi...sorry
    MOSINKA
    MOSINKA --- ---
    no tak uz jsem nestihla si pujcit v knihovnice...tak uz jsem zacla pracovat na vlastnim dilku:-)


    PARADAIKA: byla si na evsce-kde? ja jsem prvni tyden v bosne( na rok)
    PARADAIKA
    PARADAIKA --- ---
    MOSINKA: Jo, nejaky cesky neco sepsaly.. Maji to v knihovnicce na Ceske narodni agenture a na jejich webu www.mladezvakci.cz najdes urcite i jmena a kde se to da sehnat/koupit..
    MOSINKA
    MOSINKA --- ---
    jasny diky ...
    ja jsem prave z inex-sdy mela info, ze nejake dve slecny vydaly knizku (v cestine) o EVS, ale vubec to nikde nemuzu dohledat ...
    JITU
    JITU --- ---
    MOSINKA: Knizku nevim,ale najdes clanky v casopisu,kterej vydava treba vysilajici organizace INEX-SDA.
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    MOSINKA: v Cesku nevim, ale mam doma knizku Portugalky o jeji EVS v Irsku (v pt a aj), kterou vydala jsko svuj FC. Zapujcim.
    MOSINKA
    MOSINKA --- ---
    Napsal nekdo knizku o save Evsce respektive zemi, ve ktere byl???
    LA_CHOUETTE
    LA_CHOUETTE --- ---
    Prosím pokud máte trochu času, vyplňte dotazník týkající se motivací k doborovolnictví - http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/motivace-k-dobrovolnictvi/ .Offnyx kamarádka sbírá data na diplomku :-) Díky!
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    web Conve frci na www.conev.cz
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    spamik:)

    AFS Mezikulturní programy, o.s., nezisková dobrovolnická organizace s mezinárodním zázemím, hledá do svého týmu vhodného kandidáta/kandidátku na pozici Programové/ho vedoucí/ho.
    Vaším úkolem bude řídit koordinátorku hostitelského programu a programu do zahraničí, koordinovat a plánovat programy podle mezinárodních standardů AFS, pečovat o vztahy s našimi klienty, koordinovat spolupráci s dobrovolníky, atd.
    Ideální kandidát/ka by měl/a být komunikativní, dynamická osobnost s obchodním duchem a velmi dobrou znalostí angličtiny, s chutí pracovat v týmu, nejlépe aktivní řidič/ka s možností nástupu ihned. Zkušenosti s vedením lidí vítány, zkušenosti z práce v neziskovém sektoru výhodou.
    Nabízíme smysluplnou práci v příjemném prostředí, mezinárodní kontakty, motivující pracovní ohodnocení, vstřícný přístup a prostor pro Vaši kreativitu.
    V případě zájmu zašlete svůj životopis v ČJ a AJ spolu s motivačním dopisem v českém jazyce nejlépe do 10. 11. 2008 emailem na adresu karolina.puttova@afs.org.
    PARADAIKA
    PARADAIKA --- ---
    14. - 16.11: proběhne EVALUATION pro všechny bývalé dobrovolníky EVS od roku 2007. Bude to ve Sv. Janu pod Skalou. Pro vic informaci piste Alene Capove na alena.capova@trochujinak.cz
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    Nabídka EVS v Německu - uzávěrka 1. 11, tak neváhejte:)

    http://www.afs.cz/cze_cz/view/7272
    PARADAIKA
    PARADAIKA --- ---
    CONEV se bude o vikendu pohybovat na Praze 4 v prostorach SAOPu, takze kdo mate zajem se pridat, tak se ozvete. Cele to bude zamerene na podporu exEVS, kteri by chteli zrealizovat vlastni projekt, ale nejvetsi cast vikendu se bude blbnout a hrat ve stylu teambuildingovych a sebepoznavacich her..
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    spam lus pozvánka na mezinárodní panelovou diskuzi na téma: "Jak mohou mladí lidé přispět k mezikulturnímu dialogu?"

    [ AFS Mezikulturní programy aneb studium v zahraničí, mezikulturní vzdělávání, dobrovolničení ]
    HANA
    HANA --- ---
    kdybyste nekdo meli zajem/vedeli o nekom, kdo ma zajem :) EVS v Bruselu, projekt s pomerne zajimavym tematem. ale je to dosti urgent - application treba vyplnit a odeslat do 22.8.
    vice info v poste.


    Subject: Approach of intercultural animation and organisation of student exchanges

    Organisation: AFS Intercultural programs

    Town: Brussels

    Project starting : January 2009

    Duration of the project: 11,5 months (no shorter length!)

    Deadline : 1st of September, but all papers should be ready for the 22d of August !

    Profile of the volunteer: the volunteer will not be afraid of contacts with young people and adults, of speaking in front of groups, but he/she will also be open to an administrative work in an office (most of the work is at a desk in our national office). He/ she will have a good knowledge of French and a good knowledge of English (we work in both languages). Experience in group animation is an asset.

    Description of the project: AFS asbl is partner of the international organisation « AFS Intercultural programs » and member of EFIL (European Federation for Intercultural Learning). We are in charge of coordination, backing, and pedagogical follow up for international educative exchanges involving young people between 16 and 28 years old. Those exchanges include either sending of Belgian people abroad or hosting young foreigners in the french part of Belgium (volunteers as well as exchange students).

    Task of the volunteer: The volunteer will be hosted in the AFS office located in Brussels and will work in close co-operation with the program coordinators ( school program and community service program) and the communication department. The main objective of the volunteer’s task will be to back and develop the intercultural sensibilities for the participants at different moments of their stay in Belgium. He/she will take part to the preparation and animation of groups during the orientation/evaluation week-ends organised for the participants: organisation of cultural activities, logistic assistance for the groups , chaperoning, but also co-ordination of the “social week” (special project for students who have to volunteer in an organisation for 40h), carrying out and synthesis of the evaluations, promotion and animation in schools, fairs... The project also includes a part of administrative tasks. This is an office based work with extern activities from time to time.

    Possible contact languages: French, English

    Profile: the volunteer will not be afraid of contacts with young people and adults, of speaking in front of groups, but he/she will also be open to an administrative work in an office (most of the work is in our national office). He/ she will have a good knowledge of French and a good knowledge of English (we work in both languages).

    Accommodation: Family stay (we expect the participation to daily life and family activities).

    Work schedule: 5 days a week from 9.30 am to 5.30 PM with 1 hour lunch break. Most of the animation activities happens during the week-end, at that moment, the volunteer will be allowed to take time off during the week.
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    moc rada bych, uvidime, jak se to tu vsechno vyvrbi.
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    HRANIKA: jdes do toho?:))
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    HRANIKA: to je to co nevim..muzu jen odhadovat...
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    BAARKA: a plat? klidne do pocty jestli je to tajny:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam