• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HRANIKACONEV - Cooperative Network of European Volunteers - EVS, ex-EVS, Evropská dobrovolná služba a co pak?
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    jinak jak to tady pročítám, tak mám podobnou zkušenost, obeslala jsem několik neziskovek a ozvala se mi jen jedna a to ještě jen kvůli tomu, abych jim přeložila nějaký článek do čj, když už chci být ten dobrovolník, ale nic z toho asi nebude...opravdu si moc nevím rady, protože moje vzdělání ani životopis není nic atraktivního...
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    Ahoj, mám dotaz, prošvihla jsem teď tu uzávěrku 1.11. a další je teda až 1.2., nicméně, měla jsem sraz s jedním týpkem z jedné neziskovky a on mi řekl,ať si radši zařídím jiný program, že EVS je strašná byrokracie a že bych teoreticky mohla odjet až někdy v srpnu. Vím, že to od té uzávěrky trvá dlouho, ale až takhle? Na stránkách píšou nejdřív za 3 měsíce, což může znamenat cokoliv...Jakou máte zkušenost?
    PARADAIKA
    PARADAIKA --- ---
    Zacatky jsou v pohode, porad se neco deje, vsechno je nove.. Pokud zvladas jazyk, tak je zacatek nejlepsi :) Kulturni sok a styskani prijde pozdeji..pokud vubec. Nekdy prijde az po navratu do Cech, hehe
    MOSINKA
    MOSINKA --- ---
    kljuc... a co zacatky jake byly?
    PARADAIKA
    PARADAIKA --- ---
    MOSINKA: Ja byla ve Francii, ale v roce 2006, uz to zacina byt mooc dlouho :)

    Preju hodne stesti. V kterem jsi meste?
    MOSINKA
    MOSINKA --- ---
    v poho:-)
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    MOSINKA: je, to jsem te prosvihla, teprve vcera jsem se po mesici vratila do phy. no tak az budes zpatky z bosny a budes mit jeste chut si to precist tak se ozvi...sorry
    MOSINKA
    MOSINKA --- ---
    no tak uz jsem nestihla si pujcit v knihovnice...tak uz jsem zacla pracovat na vlastnim dilku:-)


    PARADAIKA: byla si na evsce-kde? ja jsem prvni tyden v bosne( na rok)
    PARADAIKA
    PARADAIKA --- ---
    MOSINKA: Jo, nejaky cesky neco sepsaly.. Maji to v knihovnicce na Ceske narodni agenture a na jejich webu www.mladezvakci.cz najdes urcite i jmena a kde se to da sehnat/koupit..
    MOSINKA
    MOSINKA --- ---
    jasny diky ...
    ja jsem prave z inex-sdy mela info, ze nejake dve slecny vydaly knizku (v cestine) o EVS, ale vubec to nikde nemuzu dohledat ...
    JITU
    JITU --- ---
    MOSINKA: Knizku nevim,ale najdes clanky v casopisu,kterej vydava treba vysilajici organizace INEX-SDA.
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    MOSINKA: v Cesku nevim, ale mam doma knizku Portugalky o jeji EVS v Irsku (v pt a aj), kterou vydala jsko svuj FC. Zapujcim.
    MOSINKA
    MOSINKA --- ---
    Napsal nekdo knizku o save Evsce respektive zemi, ve ktere byl???
    LA_CHOUETTE
    LA_CHOUETTE --- ---
    Prosím pokud máte trochu času, vyplňte dotazník týkající se motivací k doborovolnictví - http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/motivace-k-dobrovolnictvi/ .Offnyx kamarádka sbírá data na diplomku :-) Díky!
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    web Conve frci na www.conev.cz
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    spamik:)

    AFS Mezikulturní programy, o.s., nezisková dobrovolnická organizace s mezinárodním zázemím, hledá do svého týmu vhodného kandidáta/kandidátku na pozici Programové/ho vedoucí/ho.
    Vaším úkolem bude řídit koordinátorku hostitelského programu a programu do zahraničí, koordinovat a plánovat programy podle mezinárodních standardů AFS, pečovat o vztahy s našimi klienty, koordinovat spolupráci s dobrovolníky, atd.
    Ideální kandidát/ka by měl/a být komunikativní, dynamická osobnost s obchodním duchem a velmi dobrou znalostí angličtiny, s chutí pracovat v týmu, nejlépe aktivní řidič/ka s možností nástupu ihned. Zkušenosti s vedením lidí vítány, zkušenosti z práce v neziskovém sektoru výhodou.
    Nabízíme smysluplnou práci v příjemném prostředí, mezinárodní kontakty, motivující pracovní ohodnocení, vstřícný přístup a prostor pro Vaši kreativitu.
    V případě zájmu zašlete svůj životopis v ČJ a AJ spolu s motivačním dopisem v českém jazyce nejlépe do 10. 11. 2008 emailem na adresu karolina.puttova@afs.org.
    PARADAIKA
    PARADAIKA --- ---
    14. - 16.11: proběhne EVALUATION pro všechny bývalé dobrovolníky EVS od roku 2007. Bude to ve Sv. Janu pod Skalou. Pro vic informaci piste Alene Capove na alena.capova@trochujinak.cz
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    Nabídka EVS v Německu - uzávěrka 1. 11, tak neváhejte:)

    http://www.afs.cz/cze_cz/view/7272
    PARADAIKA
    PARADAIKA --- ---
    CONEV se bude o vikendu pohybovat na Praze 4 v prostorach SAOPu, takze kdo mate zajem se pridat, tak se ozvete. Cele to bude zamerene na podporu exEVS, kteri by chteli zrealizovat vlastni projekt, ale nejvetsi cast vikendu se bude blbnout a hrat ve stylu teambuildingovych a sebepoznavacich her..
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    spam lus pozvánka na mezinárodní panelovou diskuzi na téma: "Jak mohou mladí lidé přispět k mezikulturnímu dialogu?"

    [ AFS Mezikulturní programy aneb studium v zahraničí, mezikulturní vzdělávání, dobrovolničení ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam