• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HRANIKACONEV - Cooperative Network of European Volunteers - EVS, ex-EVS, Evropská dobrovolná služba a co pak?
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    už se ozvali/a :)
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    FEFERONIE: tam zajdi a prud. osobni zkusenost zarucena:)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    co mam dělat, když už bych měla nědo začít dělat a inex přestal kooperovat? jiná sending org mě nenapadá.. mam prudit? osobní zkušenost někdo?
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    MOOO: posilej vsem, ale databaze neni uplne nejaktualnejsi model, me zafungovalo kdyz sem se dohod a dostaval preposlany newsletery co chodi do sending org
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    be je spravne.
    dej vsechny do blind copy a neres aktualnost, proste uvidis
    MOOO
    MOOO --- ---
    Mám dotaz, rozhoduji se, kam jet na EVS, tak si procházím tu jejich databázi. Je to ale tak, že spousta těch projektů tam vůbec není aktuální? Jak poznám, jestli má vůbec smysl je oslovovat, jestli vllastně někoho hledají? Nebo to mám na blind rozesílat všude možně a čekat, jestli se vůbec někdo ozve? :D

    Například ve špáňu jsem našla projekt, kde je napsáno: "Volunteers will participate in the activities to celebrate the Holy Year 2010..." (http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_form_en.cfm?EID=30001193601) Což vypadá, že v roce 2011 už to bude pasé :( Takže jim psát nemám?

    Předem děkuji za rady :)))
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    JERIDOO: Jeden muj kamos, delal jako svuj Future Capital dokument o takovych EVS ekoprojektech v ruznych zemi, zkus ho oslovit na FB - Jeremy Tremolieres (francouz), treba ti da nejakej tip, podle toho jakou chces zemi, myslim ze projel docela dost a ma jeste vic kontaktu.

    FEFERONIE: najit sending org je to nejmensi, nebot z toho maj dobry prachy:)
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    JERIDOO: to by se ti možná líbilo v nějaké ekovesnici - tam EVS dost často bývá...tak si hlavně ujasni region a pátrej...:)
    Slyšela jsem o jednom Francouzovi, co byl v eko vesnici někde v tureckejch horách a prej docela drsný, on ani neuměl moc anglicky a byl tam v dost velké izolaci jen s třema dalšíma lidma...no, nakonec to zvládnul a vydržel:)
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    Approval date = datum schvaleni, v principu organizace si poda prihlasku u EU ze chce byt hostujici organizaci a pokud to EU schvali tak tada mame approval date, pro dobrovolnika je tato informace podruzna, muzes na jejim zaklade soudit jestli maji s hostovanim nejake zkusenosti a pod.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    GILLIATT: ok ok, děkuju za info!
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    No, bez sending org. to nejde. Asi jsem se ale uplne presne nevyjádřila s tím slovem "hledat" - prostě jsem si jednu vybrala na internetu, zavolala a bylo to. Sending org. by opravdu neměl být problém.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    GILLIATT: hledat sending org? bez toho to nejde? když o to nebude mít nikdo u nás zájem tak mam po srandě?
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    FEFERONIE: Jasně, že můžeš kontaktovat host organization přímo, já to tak udělala a teprv až se mi někdo ozval, jsem začala hledat sending organization.
    Ty approval date jsem taky moc nepochopila...
    JERIDOO
    JERIDOO --- ---
    Ahoj. Plánujeme v budoucnu vyjet na evs, zajímá nás hlavně alternativní zemědělství, přírodní stavby, eko/bio/enviro záležitosti a vůbec věci týkající se harmonického soužití člověka s jeho okolím - nemáte nějaký tip, kam zamířit?
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    Ahoj,

    vyhledávám na stránkách CONEV a nemám tušení co v tomto kontextu znamená approval date. Zkrátka a dobře hledám něco na rok 2011 a tohle mě mate.

    Dále mě zajímá, jestli je možné kontaktovat host organization přímo, když Inex daný projekt nenabízí.

    Předem díky!
    HUSOKACHNA
    HUSOKACHNA --- ---
    BARUSHENA: byl jsem rok na EVS v Grenoblu. to je ale jih jen geograficky. co by tě zajímalo?
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    Ja akorat byla na EVS s holkou z Toulouse a na workcampu s klukama s Marseilles:) Jinak Paradaika ma v tomhle prehled, ale nevim jak moc sem chodi.
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    BAARKA: No já tam zatim nejedu ale mám to v plánu.. v září to budu chystat. trochu francouzsky umim ale nic světobornýho tak nevim jestli to bude dostatečný..každopádně dik:o)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    BARUSHENA: ja jsem tam puvodne taky chtela, ale kdyz mi neikdo nepodpovidal, tak jsem to vzdala, je tam velika konkurence, kazdopadne ti zavidim:))
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    Čau, zajímalo by mě, jesli někdo nemá nějaké zkušenosti s EVS v jižní francii, větší města jako Marseille nebo Toulouce..pokud možno v sociálních službách...díky za info
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam