• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    LONESTAR: no tak o tom žádná... ;-)

    máš pravdu, není to výlučně chlapskou vlastností, ale jsou jistá životní období, kde máte tu možnost si jí podstatně víc užít... :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ILLUZE: no já myslel "nauč se žít vedle své ženy, drž se svých koníčků, měj své přátele a nechte se vzájemně dýchat..." ;-)
    a sobectví taky nepovažuju za výlučně chlapskou vlastnost :-P
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    LONESTAR: tak máš typ lidí, kteří ošustí kde co a kde koho a jejich partneři je můžou dusit i dávat jim svobodu horem spodem ;-)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ILLUZE: tenhle citát se ovšem dá i obrátit...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ASTRING: Mám úžasnou tchýni... rodinou doslova dýchá, svého muže milovala nade vše, ale taky mi řekla jednu věc - nauč se žít vedle svého muže, drž se svých koníčků, měj své přátele a nechte se vzájemně dýchat... a taky si uvědom, že chlapi vždycky byli a budou sobci. A podle toho se zařiď.
    Má to něco do sebe...
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ASTRING: Vyprchaná láska znamená pro tebe co? Pokud tím myslíš, že už nemáte chuť na sebe skákat, sotva se vidíte, a nebuší ti srdce až v krku, sotva vkročí do dveří, tak to není vyprchaná láska.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    IVETA: No, v zásadě mně řekl, že upřednostnil děti a možnost být doma, kde to zná - prostě sázka na jistotu. Ze začátku mě bral vyloženě jako bokovku, která nic neznamená - jako ty předtím, potom byl do mě zamilovaný a dodnes prý mě miluje :-))))
    Ty věci, co jsem nevěděla, to jsou detaily, které se těžko popisují a ani bych je nechtěla líčit.
    ASTRING
    ASTRING --- ---
    a co vyprchaná láska, stereotyp, nuda, ponižení, nedostatek komunikace, citu-sexu-vašně??????Ztráta illuzí, víry svobody
    IVETA
    IVETA --- ---
    no bohuzel ty tzv. kraviny se stavaji casteji jak bychom si prali.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ASTRING: já jsem ve svém vztahu spokojená :)

    K nevěře vedou tři cesty:
    1) blbost (= řešení problémů ve stávajícím vztahu prostřednictvím nevěry)
    2) chuť na sex (to se stává i v lepších rodinách)
    3) náhoda (život je šprýmař)

    Osobně jsem toho názoru, že nevěrnej tak, aby to neovlivnilo stávající vztah, jde. Nevěra v době, kdy vztah není pevný a kdy jsou v něm problémy, je kravina, pokud dotyčný nechce vztah ukončit.
    ASTRING
    ASTRING --- ---
    TANAIS: raději nechci vědět:-) nechávám si takovou jistou dávku optimismu a víry v ideální vztah :-)) jsem trochu snílek proto si možná tak komplikuju život:-))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ASTRING: ještě horší věci jsou :)
    ASTRING
    ASTRING --- ---
    TANAIS: jo to je pravda, ale většinou ty horší věci vedou právě k tý nevěře a to už je ta poslední kapka
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ASTRING: no, ona ta nevěra ve vztahu není to nejhorší, co může vztah potkat :) Nevěra se dá přežít. Dokonce i dočasné zamilování partnera do někoho jiného se dá přežít. Jsou horší věci.
    IVETA
    IVETA --- ---
    BLONDYNKA: me by docela zajimalo, kdyz jste se po tech 6 letech znovu setkali, co jsi se dozvedela, jak te tenkrat bral, jestli to pro tebe neni moc osobni..
    ASTRING
    ASTRING --- ---
    BLONDYNKA: taky to nechci rozebírat, je mi jasný že nevěra a děti je záhul naštěstí děti zatim nemám a až je jednou budu mít určitě to budu řešit jinak s dětma je to vždy o něčem jiném - nebo spíš budu doufat, že až ty děti jednou s nějakym chlapem budu mít tak tohle řešit nikdy nebudu:-))
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ASTRING: Ale jistěže opravňuje, chjo. Měj si názor, na cokoli chceš. Akorát že já nemám chuť ho s tebou rozebírat a vysvětlovat ti, v čem všem se pleteš a že ho dozajista jednou hodně zkoriguješ. Na učení životu mám své vlastní děti.
    ASTRING
    ASTRING --- ---
    BLONDYNKA: myslíš si že to že mi neni 45 a nemám dvě děti mě neopravnuje mít na tohle svůj názor???
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ASTRING: Dokážeš odpovědět na otázku, kolik je ti let a kolik máš dětí s tou tvou čerstvou zkušeností? Pokud ne, považuj tuto debatu z mé strany za ukončenou. Ostatně, nahlédnutím do tvé galerie zjišťuji, že jsem se nejspíš trefila, takže tak jako tak nemám chuť dále komentovat.

    Mimochodem, u "toho mého" jsi svým "tak to je" nevysvětlila, proč měl předtím x jiných bokovek a proč tedy se nerozvedl už předtím. Prostě plácáš.
    ASTRING
    ASTRING --- ---
    7 let vztah -manželství 1rok a 1 nevěra - 7měsíců :-(((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam