• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    JANITA
    JANITA --- ---
    jinak ja se opet (po kolikate uz?) vitam z5... a verim ve stastne konce :)
    ASTRING
    ASTRING --- ---
    TANAIS: díky za rozbor a tím bych to i ukončila každej si můžeme za svůj život samy jde jen o to uchopit to včas za správný konec a pro mě je nejspíš ten nejsprávnější řešit si to dál po svém a zkušenosti ty jdou s věkem ve triceti na to koukam asi jinak než někdo z vás ve čtyřiceti nemam zatim děti a tak balancuju jestli je s timhle partnerem vubec chci, ale to se mi zdá normální a přirozené - opravdu neni co dodat snad díky
    IVETA
    IVETA --- ---
    TANAIS: tjo tady uz neni vic, co dodat....
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ILLUZE: moudrá ženská, ta tvoje tchýně :) Takových tchýní je málo, eh :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    IVETA: každý svého štěstí blablabla.. :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ASTRING:
    vezmu to popořádce:
    1) vyprchaná láska - neplést si se zamilovaností; láska jen tak nevyprchává, ale mění se; jde jen o to tu změnu přijmout a najít v ní to pozitivní
    2) stereotyp - to je na každým, jestli žije ve stereotypu nebo ne, za to nemůže ten druhej, ale za to si člověk může sám
    3) nuda - viz 2. Já se nudila naposledy jako dítě, ale od dob studií nevím, co to nuda je. Naopak bych si docela přála to zase zažít... jen tak, nic nedělat a třeba se tejden válet v posteli... a nudit se... :)
    4) ponížení? Proč šmarjapano pleteš ponížení do dlouhodobýho vztahu? Ponižujou debilové a ne životní partneři
    5) nedostatek komunikace - míra potřeby komunikace je ve vztahu vždy rozdílná, většinou potřebuje více komunikovat žena; ale tak je to všude, bez ohledu na délku trvání vztahu. Jde o nalezení vhodného kompromisu a na druhou stranu, neznám chlapa, který by odmítl vyslechnout, když ho o to žena poprosí.
    6) cit - neplést s pudem; viz. vyprchaná láska
    7) sex, vášeň - inu, může chybět, pak si občas někdo najde milenku, ale to neznamená, že to v jeho vztahu k stálému partnerovi/partnerce něco znamená.

    Iluze ztrácí člověk věkem, víru poznáním a svobodu vlastní blbostí.

    Nechci se tě znovu dotknout, ale z tvých reakcí jaksi vyplývá, že ti opravdu chybí nějaká zkušenost. Řekněme životní nejlépe. Za pár let budeš mluvit jinak :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    i láska k třetí osobě se dá v manželství ustát, jde o to, jaký má dotyčný, který má rád někoho dalšího, priority a co je pro něj důležitý
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    MATEEJ: Ted si uhodil hrebicek na hlavicku.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ILLUZE: No ono pokud jde jenom o šustění, ať už odhalené nebo ne, tak ve většině případů nemusí k rozpadu manželství dojít, ale pokud jde vedle šustění i o zamilovanost, tak to už bývá s manželstvím horší.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    ILLUZE: jisté zivotni obdobi.... od 14ti do 60ti :DDD
    IVETA
    IVETA --- ---
    BLONDYNKA: takze se rozvedl, ted je sam a tebe, tebe stale miluje.. grins.. hmmm.... zrjmne si proziji neco podobneho... tak jsem zvedava
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    LONESTAR: no tak o tom žádná... ;-)

    máš pravdu, není to výlučně chlapskou vlastností, ale jsou jistá životní období, kde máte tu možnost si jí podstatně víc užít... :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ILLUZE: no já myslel "nauč se žít vedle své ženy, drž se svých koníčků, měj své přátele a nechte se vzájemně dýchat..." ;-)
    a sobectví taky nepovažuju za výlučně chlapskou vlastnost :-P
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    LONESTAR: tak máš typ lidí, kteří ošustí kde co a kde koho a jejich partneři je můžou dusit i dávat jim svobodu horem spodem ;-)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ILLUZE: tenhle citát se ovšem dá i obrátit...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ASTRING: Mám úžasnou tchýni... rodinou doslova dýchá, svého muže milovala nade vše, ale taky mi řekla jednu věc - nauč se žít vedle svého muže, drž se svých koníčků, měj své přátele a nechte se vzájemně dýchat... a taky si uvědom, že chlapi vždycky byli a budou sobci. A podle toho se zařiď.
    Má to něco do sebe...
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    ASTRING: Vyprchaná láska znamená pro tebe co? Pokud tím myslíš, že už nemáte chuť na sebe skákat, sotva se vidíte, a nebuší ti srdce až v krku, sotva vkročí do dveří, tak to není vyprchaná láska.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    IVETA: No, v zásadě mně řekl, že upřednostnil děti a možnost být doma, kde to zná - prostě sázka na jistotu. Ze začátku mě bral vyloženě jako bokovku, která nic neznamená - jako ty předtím, potom byl do mě zamilovaný a dodnes prý mě miluje :-))))
    Ty věci, co jsem nevěděla, to jsou detaily, které se těžko popisují a ani bych je nechtěla líčit.
    ASTRING
    ASTRING --- ---
    a co vyprchaná láska, stereotyp, nuda, ponižení, nedostatek komunikace, citu-sexu-vašně??????Ztráta illuzí, víry svobody
    IVETA
    IVETA --- ---
    no bohuzel ty tzv. kraviny se stavaji casteji jak bychom si prali.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam