No problem je v tom, že mi řekl, že spolu nespí, vlastne spolu jen spolubydlej. Což je fajn, ale neodejde dokud si ten druhej nekoho nenajde. Vcera jsme si tak přemyslel a najdu asi milion duvodu, který obhaji že me miluje....a pak dalších milion co mohl udělat aby to dokazal a ja si nemyslel že je to jen o sexu. Naprosto se v tom placam. Tak jsem to ted utnul a řekl že potřebují ted byt sam...a cekam ....vlasnte nevim na co čekam...
Jen sem si myslel, že když je člověk zamilovanej, tak nečeka až zahřmí... Nemužu přijít na to, jeslti se tak bojím te bolesti z rozchodu, a nebo jen pochybuju sam o sobe, jeslti nejsem ten co vyvolává problemy.
Jsem dve hodiny v bazenu a dostanu 3 smsky, že se mu stejska proc neodpovídám. A pak mam být celý den spolu a on se přivalí kolem 3 odpoledne.
A nejvíce co mě děsí je že mam za sebou 5 letej vztah, a velmi podobne problemy se opakují i v tomto. Mam na krku 30citku a bojím se..... jak si bude v 35 znovu někoho hledat? ( vím, že je to hloupost a klidne mužu začít vztah v 70, ale vysvětlete to tomu mozku)