• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."


    Pro mnoho žen je ženatý muž ten pravý. Proč jsou okroužkovaní takovým lákadlem? Může vztah se ženatým vydržet dlouho? Intimní vztah se ženatým má mnoho výhod, ale také stejné, ne-li větší množství nevýhod.

    Proč ANO:

    Většinou mu nemusíte vařit.
    Uklízet, žehlit a prát už vůbec ne.
    Pokud se nechcete vázat, může to být ideální vztah.
    Ženatí a starší muži jsou prý zkušenější a rozumnější.
    Chodí za vámi jen za zábavou, a tak s ním nemusíte rozebírat jeho problémy v práci apod.

    Proč NE:

    Musíte se smířit, že vás vlastně podvádí s manželkou.
    Může vás dokonce podvádět ještě s jinou.
    Pokud má děti, těžko se budete smiřovat s tím, že mu tak trochu berete tatínka.
    Když se vztah prohloubí, je tu velký problém s případným rozvodem atd.
    Nemůžete se s ním příliš ukazovat na veřejnosti.
    Občas si může stěžovat na manželku.
    Pozor na pohlavní nemoci.
    Počítejte s tím, že Vánoce s vámi asi trávit nebude.

    Jak jste na tom vy? Jaké máte zkušenosti? Jde jen o sex, vypočítavost nebo o opravdovou lásku? Stojí to za to? Byli jste někdy v opačné pozici? Jaké je to být milenkou / milencem? A jaké být podváděnou / podváděným? Kdo vyhraje?

    V této diskuzi jsou vítání všichni ti, kteří chtějí sdílet zkušenosti (pozitivní i negativní) se "Vztahem se ženatým / vdanou". Zajímají mne všechny vaše názory, poznatky, poučení, zmoudření, nezmoudření :o), postoje, prostě náhled na věc... Upozorňuji však, že všechny urážlivé, vulgární či s tématem nesouvisející příspěvky budou smazány!!!!
    rozbalit záhlaví
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    DHA: a co byl duvod ze jsi se rozvedla? jaky jsem meli manželství?
    DHA
    DHA --- ---
    Mě to vyšlo :-), ale opačně, já byla vdaná on svobodný. Tak jsem se rozvedla a vdala za něj, už je to nějaký ten rok.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LISTIKUS: Me to sice "vyslo" (zni to desne divne), ale oba dva jsme pocitali jen se sexem a pratelstvim, to ze z toho bude vztah az do dneska ani jeden z nas v planu nemel. Takze nadeje je. Ale na druhou stranu, jestli ti ten vztah vic bere, nez dava, tak se na to vykasli. Chlapu dost.... zenskejch dost... vsak to znas :o)
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    Docela by mě zajímalo, jeslti někomu z přítomných to vyšlo.
    Neubranil jsem se a i ja mam doma zadaného, po roce to došlo tak daleko, že se hadame, pokaždé když se vidíme. Resp. ja vyletím s tím že už chci víc, než jen se videt na 2 hodiny, zasexovat si a pak trada domu. Naposledy mě naprosto odrovnalo, kdyz jsem se dozvedel, že si rano udelali smaženy vajíčka. Ale pak si vecer nadavám sam sobe. Oduvodnit si větu " věděl jsi to od začatku" mi braní hodit všechnu špínu na druhou stranu a ukončit to. Porad si říkam, ale co když.....
    IVETA
    IVETA --- ---
    GORK: zajdi no nevěry a bude ti víc jasno.
    IVETA
    IVETA --- ---
    GORK: já nevím, co je vymazaný?

    jj nejraději v kotci na králíčka.. hehe
    GORK
    GORK --- ---
    ježiš proč to mažete, konečně tu mohlo být něco zajímavýho. Iveto, hoď to sem znovu :-) z těch reakcí jde jen vypozorovat, že někomu tancuješ králíka :-)
    JANITA
    JANITA --- ---
    ja uz ty rozchody prave ani nespocitam..
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    JANITA: ... to musíš vědět ty, ne? ;)))
    JANITA
    JANITA --- ---
    po kolikate uz?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: ale jsem ale nic takového nikde neřekla, prostě mi jen přišlo nevhodné dávat tu povídku zrovna jsem. A už to můžeme ukončit s tímto. Jinak samozřejmě respektuji téma této diskuze a nebudu tady moralizovat více.
    IVETA
    IVETA --- ---
    TAYLES: neber to prosím tě, jako prudu. Respektuji tvoje postavení a to, že by jsi nepodlehla, kdyby se ti něco podobnýho stalo. Já jsem byla proti tomu slabá.
    IVETA
    IVETA --- ---
    TANAIS: ano to máš pravdu, ženy jsou více opatrnější. Kdyby to byl Čech a jeho žena též.. Nezveřejnila bych nix. On je Rakušák, ona Ruska.. tak strach nemám.

    Pokud se sejdeme. Zvolím místo většinou já, kde jsem si jista, že nás nikdo nemůže potkat. Ač náhoda je blbec.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    IVETA: nemluvila bych o záletu už jen proto, abych tím neohrozila jeho, případně svojí rodinu. To nemá nic společnýho se studem. Ženský jsou víc opatrnější možná. Jako ostatně ve všem.
    IVETA
    IVETA --- ---
    CATZILLA: ty ale někdě jsem četla, že ženy mezi ženami si málo vykládájí o záletech, právě že se snad za to stydí nebo, jak by se na nějiné dívaly vis. TAYLES. Mezi chlapama je to běžný. Já to řeknu otvřeně: Mam 1 rok aferu a dělá mi to dobře... občas mu zaskáču na stalo v obleku zajíčka bunnyho a smějeme jak blbý..
    IVETA
    IVETA --- ---
    CATZILLA: ja jsem narazila na jeden literární klub, a tak jsem chtěla vyzkoušet, jak se něco takového píše a zda by mi to šlo. bohužel...
    IVETA
    IVETA --- ---
    IKARIE: jestli jsem flundra nebo ne, nemůžu posoudit. Stalo se, podlehla jsem a jsem ráda.. je můj nejlepší přítel.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    HITOMI: kdepak, řemeslo má Michal Viewegh brilantně zvládnutý. To mu vytknout nelze a taky mu to v zásadě nevytýkají ani nejskalnější odpůrci a kritici :) To, co se obvykle Vieweghovi vytýká, je obsah jeho knih (vyjma snad Bájecných let pod psa). Ale to už je fakt do jinýho klubu :)
    IVETA
    IVETA --- ---
    TAYLES: citát: nepřišlo mi, že by tam bylo něco, co by diskuzi v tomto klubu obohatilo ..naopak mi přijde naprosto otřesné, že někdo dělá, co dělá...

    no pár týdnu tu byl klídek.. myslím, že jseme to tu trochu obohatili.

    příjde ti otřesné, že někdo dělá, co dělá? no tjo, přibívajícíma rokama se k tomu budeš stavět jinak. Budeš k této věci více tolerantní, a bude lehčí odpustit, protože pak ti budou duležitější jiný priority jako třeba, to co si s partnerem vybudovala, jak jste na sobě pracovli, aby jste spolu dokazali žít bez hádek. Jak jeden blbej zálet. Nebo ho hned vyhodíš z bytu?
    IVETA
    IVETA --- ---
    TAYLES: a tvuj kamarad tu vdanou ženu nepíchal nebo co? vždyť je to v živote úlně normální.. ja nevím proč jsi tak puritánská. Mám se chlubit tím, že jsem se já blbec zimilovala do ženatýho muže? tím se mám chlubit? že kdyby na to přišla jeho manželka, tak mu dá ultimátum a bude mít par černých měsíců? bohužel nepatřím do skupiny žen, který se chlubí chlapem, kterýho píchají. Protože se máme rádi oba dva, není tak jednoduchý to ukončit! A krom toho, to přeci záleží na něm on riskuje, neee já.. na něho by jsi se měla obrátit a mu říct, ty blbe, máš doma manželku a dítě a pícháš jinou. nebo?Samo, že jsem to dala i do literárního klubu, protože tam chodí méne lidi, co by to ohodnotili, tak jsem to dala i sem, kde je víc lidí.. a téma klubu je správnéé.. vztah s ženatým aneb...

    Kdybych lhala a řekla.. tato příhoda je smyšlená, dívala by jsi se na to jinak? hodnotila by jsi jen literárně? tak pak je příhoda smyšlená...
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: a porad mu to moc nejde :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam