• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."


    Pro mnoho žen je ženatý muž ten pravý. Proč jsou okroužkovaní takovým lákadlem? Může vztah se ženatým vydržet dlouho? Intimní vztah se ženatým má mnoho výhod, ale také stejné, ne-li větší množství nevýhod.

    Proč ANO:

    Většinou mu nemusíte vařit.
    Uklízet, žehlit a prát už vůbec ne.
    Pokud se nechcete vázat, může to být ideální vztah.
    Ženatí a starší muži jsou prý zkušenější a rozumnější.
    Chodí za vámi jen za zábavou, a tak s ním nemusíte rozebírat jeho problémy v práci apod.

    Proč NE:

    Musíte se smířit, že vás vlastně podvádí s manželkou.
    Může vás dokonce podvádět ještě s jinou.
    Pokud má děti, těžko se budete smiřovat s tím, že mu tak trochu berete tatínka.
    Když se vztah prohloubí, je tu velký problém s případným rozvodem atd.
    Nemůžete se s ním příliš ukazovat na veřejnosti.
    Občas si může stěžovat na manželku.
    Pozor na pohlavní nemoci.
    Počítejte s tím, že Vánoce s vámi asi trávit nebude.

    Jak jste na tom vy? Jaké máte zkušenosti? Jde jen o sex, vypočítavost nebo o opravdovou lásku? Stojí to za to? Byli jste někdy v opačné pozici? Jaké je to být milenkou / milencem? A jaké být podváděnou / podváděným? Kdo vyhraje?

    V této diskuzi jsou vítání všichni ti, kteří chtějí sdílet zkušenosti (pozitivní i negativní) se "Vztahem se ženatým / vdanou". Zajímají mne všechny vaše názory, poznatky, poučení, zmoudření, nezmoudření :o), postoje, prostě náhled na věc... Upozorňuji však, že všechny urážlivé, vulgární či s tématem nesouvisející příspěvky budou smazány!!!!
    rozbalit záhlaví
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    IVETA: u dlouhodobých vztahů je to prostě povětšinou u mužů (a mnohdy i žen) jen potřeba si dokázat, že jsi žádoucí, prostě si jen odskočit a zase hezky vrátit v klidu domů - a tam těžko odstraníš "příčiny nevěry"


    IVETA: ale houby... nemůžeš svou ne/spokojenost stavět na tom, zda ten druhý dělá pořád a stále to, co ty po něm žádáš - obzvlášť, pokud máte děti - tam ten druhý prakticky nemá ani šanci vyhovět - kdes na tohle vlastně přišla?
    IVETA
    IVETA --- ---
    ale treba muzu rict, ze mnoho manzelstvi je zalozeno na tom, ze partner odvozuje svoji spokojenost od toho, co jeho manzel/ manzlka podle jeho ocekavani udela/ ci neudela.... v pripade, ze ona tak nedela, jak on si preje, je logicky ze nasleduje nespokojenost, a mozna nevera.... jeden prikladovy obrazek..
    IVETA
    IVETA --- ---
    FURYAN: hm sednout si a vnimat sama sebe, polozit si otazku proc jsem byl/a naverna/ny (pokud se nejednalo vylozene o uspokojeni hormonu) proc me vztah nenaplnuje atd.. v sobe si to rozebrat a pokusit prumluvit s partnerem.... duvodu proc clovek je neverny je spousta, to by jsme museli konkretizovat...
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    IVETA: A jak si predstavujes takovy odstranovani pricin nevery? ;)
    IVETA
    IVETA --- ---
    TANAIS: on hlavne by se ten nevernik/ce mel/a zamyslet proc byl neverny, co ho k tomu prijmelo a pokusit se priciny odstranit.. nejhorsi pak ale je, kdyz vinu davama svemu partnerovi, on je vinny.. kdyby nedelal to a to, nemusel bych byt neverny.....a to je zasadni chyba!
    IVETA
    IVETA --- ---
    FURYAN: :-) pekne receno..
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    IVETA: Prohlíží si tě patrně proto, že ho vrušuješ celkově - hltá tvé vzrušení, a maximálně analyzuje tvé reakce na jeho podněty ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    VYHULENY_UFO: zralá fyzicky ano. Duševně ani omylem.
    A ano, láska je vzácnost, nebo spíš já bych to nazvala dobrý vztah - vzájemná úcta, tolerance, obdiv.... A když už jí člověk má, tak by se o ní měl starat... a neriskovat zbytečně. To se týká i nevěry, z mého hlediska. Pokud nevím, co se mnou nevěra udělá a jestli jsem schopna si ohlídat věci tak, aby se na ní s největší pravděpodobností nepřišlo, tak to nemám dělat. ¨Riziko je tu samozřejmě vždycky. Ale pokud nejsem schopna toto riziko eliminovat, koleduju si o průser a budiž mi pak přán.
    IVETA
    IVETA --- ---
    TANAIS: no ja to vyvozovala z toho, ze si me pri aktu vzdy prohlizej, a pak kdyz se zpetne bavime, tak nojo ok.... taky nejsem chlap, jen to byla moje domenka..
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    IVETA: no... já si především myslím, že to tak moc nemaj chlapi, jak popisuješ :) Ale nejsem chlap, čili se to můžu jen domnívat :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TANAIS: typicky priklad, tezko rici. je nas na planete 7miliard. ja kdybych se na to podival ze zvireciho hlediska, tak zena je zrala v okamziku, kdy dostane svoji prvni menstruaci. myslim, ze jinak je laska vzacnost a neplati, ze se vsude na svete muzou lidi brat z lasky.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    IVETA: Tak jsem prave asi prisel na to, ze mam zenskej mozek :DDD
    IVETA
    IVETA --- ---
    TANAIS: ted jsme se asi pochopili spatne... nemyslela jsem tim, ze se koncetruje na to jak to dela..hmm zkusim jeste jednou..

    dva lidi: chlap a zena pri aktu: zena ma zavreny oci, uziva si tech pocitu, kdyz do ni vrazi jeho penis, citi kazdicky pohyb ( tim nechci rict, ze to chlapy nemaji) chlap: sleduje jeji oblicej, jeji prsa, jeji dirky , kdyz do ni vrazi...

    pr. 14 dni po aktu: zena nadrzena: a snazi si vybavit ty pocity, co pri tom prozivala
    Cchlap: vybavuje si obrzky jejiho tela, to co ho na tom tele vzrusuje..

    tak jsem to myslela.. chlapy vic na technickou stranky, zeny vice pocity..

    ale je to muj osobni nazor.. treba to mas ty jinak....
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FURYAN: asi jo... my taky hledáme lovce a predátory z hlediska potomstva :) Ne, že by sme to vždycky dobře odhadly... ale to už je život :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    VYHULENY_UFO: mno... ve dvaadvaceti... to mi přijde... ale už jako nestandardní věk na odpaňování, většinou o to holky přicházej tak kolem sedmnáctky... bez toho úpěnlivého "nechám si to pro toho pravého", ale spíš s tím "tenhle je boží, šíleně ho miluju a nepřemýšlím o tom"... přeci jen.. není to úplně typický příklad, myslim... nebo jo?

    IVETA: já asi měla štěstí na chlapy, nebo co... ale v posteli mi tyhle věci většinou nikdo neřešil... se mnou tak nějak chlap pozná, že technická stránka je v pohodě a že se nemusí ničím takovým zabývat.. :))))
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    TANAIS: Ani my (pardon, ani JA) to neumim/e vysvetlit, priklanim se k nazoru, ze je to podvedomy pud - zdrava silna matka pripadneho potomstva nebo neco takoveho.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    IVETA: Ty jo - jako ženská tohle dost dobře neumím pochopit, co ty starší chlapy k těm mladejm táhne... no... neumím, tak jasný, že je to vzhled, jasný, že je to jiskra, mládí... ale stejně... je tam vždycky určitá nevyzrálost... inu...
    Ale na druhou stranu, co já můžu posuzovat, když můj chlap je o 14 let starší, než já :)))
    IVETA
    IVETA --- ---
    TANAIS: to plati vseobecne: kdyz uz vemes stranku sexu nejde tu jen o holky.. zeny lpi vic na emocech a vic si pak pamatuji ty pocity, kdyz poprove atd.. u chlapu ti zas studujou technickou straku..jak vypadala, co ho na jejim tele vzrusilo (prsa, zadek, dirky) snad jsem se ted dobre vyjadrila:-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FURYAN: ano, působíš sympaticky :)

    Ale dobrá tedy - ano, i já se domnívám, že žena od určitého věku (klidně můžeme zevšeobecnit že po třicítce) nemá takový problém roztáhnout nohy a jen si to užít :) A je fakt, že pak zas tak moc neřeší to, co ten chlap a jak se na ni dívá a jestli si o ní něco nemyslí ... takovejma nesmyslama se nezdržuje :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TANAIS: no to odpaneni je jedna velka emoce. pomatuju si jak jednou jeden kamarad odpanil dvaadvacitku. on to pojal jako vecerni telocvik, ale ona nemohla asi dva roky pochopit, ze on ji skutecne nemiluje :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    VYHULENY_UFO: to ne, holky fakt chtěj nějaký emoce. Je v konečným důsledku jedno, jestli negativní nebo pozitivní, ale hlavně musej bejt silný. Já myslím, že je to spíš taková pověra, že holka chce být rychle odpaněná, aby to už taky měla za sebou. Holky taky machrujou. Ale zas neplatí to o všech, to je jasný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam