• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    HITOMI: já už začínám být alergická na to, že se nejrůznější formy volných vztahů schovávají za slova jako "opravdová důvěra" "svoboda" "tolerance" "nesobeckost" aj. Ono to pak vypadá tak načančaně...na povrchu :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: tomu nerozumím "vlastní dojmy ze sebe samé" ...teď vycházím z toho, o čem se třeba občas bavíme s kamarádem...ten vždycky říká, čím víc měla sexuálních partnerů, tím je to horší ..nebo aspoň on to tak vnímá...Co je dělání Zagorky? já tím prostě jen myslela, že muži moc dobře vidí, jak se ta žena v těch sexuálních otázkách chová a nemyslím si, že volými vztahy stoupá její kredit (bavím se ale o zamilovaném muži a ne zas jen o tom, co ji píchá..to je prostě ten zásadní rozdíl)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TAYLES: vsak tak to vubec byt nemusi, jak sem psala, muzes mit s pritelem dohodnute, ze si budes moct treba doprat bokovku, ale takova situace ani nastat nemusi :) jen jde o to, ze proste v toho druheho mas opravdovou duveru.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: u koho to ma hrat roli? ja bych rekl ze hupsnout na to hned na prvnim rande v dnesni dobe neni zadna velka exotika. nemyslim si, ze by delani zagorky mohlo nejakyho chlapa vzrusit, to spis tak akorat rozcilit :-)

    myslim ze jde o tvoje vlastni dojmy ze sebe same nez ze by melo jit o nejaky promysleny kalkul jak sveho budouciho prince neodradit :-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    prostě když hraje roli to, po kolikáté schůzce na to hupsnete, tak jak nemůže hrát roli to, že má žena x sexuálních partnerů bez vztahu a třeba naráz nebo krátce po sobě? věřím, že může někoho taková to "vyprávěj mi, ty malá kurvičko, kde jste to dělali" vzrušovat..ale mít tuto ženu za partnerku pro život? to se myslim s mužským přístupem příliš neshoduje...dost bych se divila
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    navíc bych si i před tím mužem připadala jako kretén docela...prostě děvka no. Měla bych úplně pocit, že si mě nemůže vážit ani (což dost pravděpodobně ani neváží..já myslím, že muži mají někdy ty debilní řeči, ale ve skrytu duše to proste registrují, jak žena k tomu sexu přistupuje, kolik má partnerů a za jakých podmínek)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: prý "ona je v klidu" :) to jo, taky bych byla v klidu, kdyby můj muž hobloval pět dalších :) no já to nechápu, dokážu si to představit v situaci, kdy ho nemiluji..možná...pokud bych se ovšem z toho i tak nedoblula ..jinak ale absolutně ne a s tím nic nenadělám.můžu akorát rozpustit hněv a mít soucit, ale nikdy nemůžu říct "opravdu mi to nevadí"
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    HITOMI: nojo už zas su hurvínek :) no já jsem měla tu čest odejít po roce ze vztahu, pač princezně Tayles bylo všechno málo...a ten půl rok, co pak následoval mi myslím poskytl docela dobrou studenou sprchu. prošla jsem si úplně všemi těmi pocity...tím stereotypem, pochybnostmi, pak tou náhlou novou vášní a těmi představami (které se zakládaly všechny jen na blábolech v podstatě) a teď si říkám, byla jsem fakt blbá. A jsem vděčná, že jsem kvůli tomu spadla na držku a rozvístilo se mi v makovici.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: co muze byt horsiho nez zit cely zivot s jedinou frigidni zenou? :D
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: no rozhodně si nemyslím, že je "volný vztah" na toto dobré řešení...ono to vypadá velmi jednoduše, ale ve skutečnosti jsou takové propletence stokrát složitější než ten klasický model ...já už si kolikrát i říkala, kéž by se něco stalo, co by mě přinutilo jít po té správné cestě..abych už prostě nikdy nic nevymýšlela a pracovala na vztahu s dobrým člověkem, co to dá...pač pochynosti jsou vždycky a ty pocity, že je to třeba chyba, budou taky vždycky a choutky taky vždycky..a nakonec to stejně vždycky stojí za prd a navíc se člověk nikam neposouvá....je to prostě všechno tak hrozně krátkodobé a plytké, že si člověk neklade žádný vznosný cíl :) i kdyby se nakonec nepovedl. Já vím, že spousta lidí říká, že to vyhovuje oběma, tak o co de (zatímco je v tom těch lidí zapleteno většinou daleko daleko víc, ale na to už oni nehledí) ..ale mě by to prostě zabilo
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TAYLES: taky si to predstavujes jak hurvinek valku...
    IVETA
    IVETA --- ---
    ted mluvim neoosobne.. treba partner chce kazdy den sex, partnerka jendou za pul roku, no tak se smluvi na volenem vztahu... on si hleda milenky ma pravidelne, jak si pral a ona je v klidu, protoze uz ji stale tim sexem neotravuje..
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    prostě hlavně při každé trošku složitější situaci, která by mohla někoho připravit o jeho slasti a pohodlíčko zdůrazňovat, že si nic nedlužíme a ještě se za to plácat po ramenou...láska jako trám :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    já stejně pořád něchápu, k čemu takový "volný vztah" vlastně je
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: ze uvadis nepresnosti jsem nikdy nerekla a ani nevyrkla zadny zaver, achjo.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    HITOMI: každému co jeho jest :) Mimochodem, spadám spíše do kategorie Husákových dětí - nemyslím, že jsem starší generace :) Jen prostě vnímám věci jinak, než Ty. Přešla jsi bez jakýchkoli komentářů mou poznámku k rozdílu mezi otevřeností a sdílení pocitů a mezi nesmyslu o zakázaných tématech. Narozdíl ode mě však, jak jsi sama uvedla, vše vždy formuluješ přesně, čili je možné, že jsem v naší komunikaci uvedla určité nepřesnosti pouze já a tudíž jsme se nemohly dobrat nějakého závěru. A to říkám i přesto, že mám dojem, že ty sis přesto závěr učinila :) Mládí vpřed! :) Však on ten život ještě pár kotrmelců přichystá :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    IVETA: presne tak. Vnimam to stejnym zpusobem. A nevylucuje to ani moznost, ze treba bokovky vubec nebudou. protoze se o vsem samozrejme komunikuje a vzdycky jde o to, aby s tim stavem byli spokojeni oba a nikomu to neublizovalo.
    IVETA
    IVETA --- ---
    HITOMI: tak tak.
    Asi jsem na zacatku zapomela uvest, ze nam neslo otevrenosti vztahu dat moznosti, tak a ted si muzeme litat kazdy vikend s jinym/jinou..my jsme chteli odstranit ze vtahu zaduhy jako je: majetnictvi, zarlivost, kontrolovani, neduvera, hadky,zavislost nejen citova, a vse s timto spojene...

    V pripade, ze by jsme vedli vztah ty jis MOJE pritelkyne a ja jsem TVUJ pritel a my jsme jedna vez.. zacali by problemy, nespokejenost, ocekavani atd... v pripade nevery, jak jsi me to mohl/a udelat, ty.. ja ti verila/a.. byla by neduvera, kontrolovani a dalsi..

    Toho vseho jsme se chteli vyvarovat a mit se radi bez toho se vlastnit.. a kdyz se stane romanek, no tak se stane, ale nemusime to tajit lhal atd... a nerikam, ze se to deje kazdy vikend....proste je to volny...
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    COWBOY: proc by melo? otevreny vztah preci automaticky neznamena, ze si kazdej musi uzivat i jinde. Kdyz by to nejakym zpusobem narusovalo rodinnou pohodu, muze se od toho preci upustit.
    IVETA
    IVETA --- ---
    _BENNY: :-) vzdyt vim.. ale pokud se divam na svoji mati, tak to az tak spatny nebude:-))

    jen tu slo o to, ze vetsina tu nepreferuje otevreny vztah a nechapou zrejme jak tak muze nekdo vubec zit...

    me to vyhovuje, jsem spokojena a punkt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam