• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: je tedy zenami znechucen a hleda princeznu, pokud mozno pannu? :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    _BENNY: nebo neco jako "jsem levne dostupne zbozi, ktere nema zadnou hodnotu"? takovy dojem imho samotny otevreny vztah taky nevyvola.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TAYLES: muze to tak byt i nemusi :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: tak to ses netrefil :) tento měl žen opravdu poměrně dost a je to chytrý, bohatý fešák..mám ho hrozně ráda...pač je jeden z mála, s kterým se dá normálně hovořit, i když je prachatý :)


    ILLUZE: to je jednoduché, prostě každý muž je rád, když žena, kterou miluje je jeho "čistá princezna" ..prostě fajn...s někým předtím chodila a netrávili čas v kostele, to je ok..ale pokud by to bylo neúmerně moc nebo hodně "lacině" tak to toho muže nikdy moc nepoteší ..ale mně se to zdá dost logické
    IVETA
    IVETA --- ---
    _BENNY: lol ver ti chlapy to vydrzi xxx let, diky milenkam:-))
    TAYLES: to bylo boze s nadsazkou a ty se toho chytnes:-) no neni to treba vekem? cim je clovek starsi, tim lepe toleruje neveru?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TAYLES: prostě jsi teď potkala pár týpků, co nemají chuť se vázat... je to tak? ;-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: jakoze to pusobi dojmem "je mi jedno s kym sukam a co chytnu" myslis?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: to nemusí..ale o ten přístup k sexu jde pořád
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ILLUZE: tipl bych vlastni nesebevedomi
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TAYLES: a řekl ti důvod, proč to ten tvůj kamarád vnímá tak negativně?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: no tak samozrejme ze kdyz se chlap se svymi vrcholnymi 3mi partnerkami za zivot domakne, ze ta jeho uz v 16ti sukala ganbang s cernochy a svuj pocet sexualnich partneru nedovede urcit ani zhruba, tak ho to moc nepovzbudi :-) ale o tom snad rec neni. to ze nekdo vede otevreny vztah nemusi nutne znamenat, ze mel vysoky pocet sexualnich partneru.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    HITOMI: já už začínám být alergická na to, že se nejrůznější formy volných vztahů schovávají za slova jako "opravdová důvěra" "svoboda" "tolerance" "nesobeckost" aj. Ono to pak vypadá tak načančaně...na povrchu :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: tomu nerozumím "vlastní dojmy ze sebe samé" ...teď vycházím z toho, o čem se třeba občas bavíme s kamarádem...ten vždycky říká, čím víc měla sexuálních partnerů, tím je to horší ..nebo aspoň on to tak vnímá...Co je dělání Zagorky? já tím prostě jen myslela, že muži moc dobře vidí, jak se ta žena v těch sexuálních otázkách chová a nemyslím si, že volými vztahy stoupá její kredit (bavím se ale o zamilovaném muži a ne zas jen o tom, co ji píchá..to je prostě ten zásadní rozdíl)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TAYLES: vsak tak to vubec byt nemusi, jak sem psala, muzes mit s pritelem dohodnute, ze si budes moct treba doprat bokovku, ale takova situace ani nastat nemusi :) jen jde o to, ze proste v toho druheho mas opravdovou duveru.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: u koho to ma hrat roli? ja bych rekl ze hupsnout na to hned na prvnim rande v dnesni dobe neni zadna velka exotika. nemyslim si, ze by delani zagorky mohlo nejakyho chlapa vzrusit, to spis tak akorat rozcilit :-)

    myslim ze jde o tvoje vlastni dojmy ze sebe same nez ze by melo jit o nejaky promysleny kalkul jak sveho budouciho prince neodradit :-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    prostě když hraje roli to, po kolikáté schůzce na to hupsnete, tak jak nemůže hrát roli to, že má žena x sexuálních partnerů bez vztahu a třeba naráz nebo krátce po sobě? věřím, že může někoho taková to "vyprávěj mi, ty malá kurvičko, kde jste to dělali" vzrušovat..ale mít tuto ženu za partnerku pro život? to se myslim s mužským přístupem příliš neshoduje...dost bych se divila
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    navíc bych si i před tím mužem připadala jako kretén docela...prostě děvka no. Měla bych úplně pocit, že si mě nemůže vážit ani (což dost pravděpodobně ani neváží..já myslím, že muži mají někdy ty debilní řeči, ale ve skrytu duše to proste registrují, jak žena k tomu sexu přistupuje, kolik má partnerů a za jakých podmínek)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: prý "ona je v klidu" :) to jo, taky bych byla v klidu, kdyby můj muž hobloval pět dalších :) no já to nechápu, dokážu si to představit v situaci, kdy ho nemiluji..možná...pokud bych se ovšem z toho i tak nedoblula ..jinak ale absolutně ne a s tím nic nenadělám.můžu akorát rozpustit hněv a mít soucit, ale nikdy nemůžu říct "opravdu mi to nevadí"
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    HITOMI: nojo už zas su hurvínek :) no já jsem měla tu čest odejít po roce ze vztahu, pač princezně Tayles bylo všechno málo...a ten půl rok, co pak následoval mi myslím poskytl docela dobrou studenou sprchu. prošla jsem si úplně všemi těmi pocity...tím stereotypem, pochybnostmi, pak tou náhlou novou vášní a těmi představami (které se zakládaly všechny jen na blábolech v podstatě) a teď si říkám, byla jsem fakt blbá. A jsem vděčná, že jsem kvůli tomu spadla na držku a rozvístilo se mi v makovici.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: co muze byt horsiho nez zit cely zivot s jedinou frigidni zenou? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam