• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."


    Pro mnoho žen je ženatý muž ten pravý. Proč jsou okroužkovaní takovým lákadlem? Může vztah se ženatým vydržet dlouho? Intimní vztah se ženatým má mnoho výhod, ale také stejné, ne-li větší množství nevýhod.

    Proč ANO:

    Většinou mu nemusíte vařit.
    Uklízet, žehlit a prát už vůbec ne.
    Pokud se nechcete vázat, může to být ideální vztah.
    Ženatí a starší muži jsou prý zkušenější a rozumnější.
    Chodí za vámi jen za zábavou, a tak s ním nemusíte rozebírat jeho problémy v práci apod.

    Proč NE:

    Musíte se smířit, že vás vlastně podvádí s manželkou.
    Může vás dokonce podvádět ještě s jinou.
    Pokud má děti, těžko se budete smiřovat s tím, že mu tak trochu berete tatínka.
    Když se vztah prohloubí, je tu velký problém s případným rozvodem atd.
    Nemůžete se s ním příliš ukazovat na veřejnosti.
    Občas si může stěžovat na manželku.
    Pozor na pohlavní nemoci.
    Počítejte s tím, že Vánoce s vámi asi trávit nebude.

    Jak jste na tom vy? Jaké máte zkušenosti? Jde jen o sex, vypočítavost nebo o opravdovou lásku? Stojí to za to? Byli jste někdy v opačné pozici? Jaké je to být milenkou / milencem? A jaké být podváděnou / podváděným? Kdo vyhraje?

    V této diskuzi jsou vítání všichni ti, kteří chtějí sdílet zkušenosti (pozitivní i negativní) se "Vztahem se ženatým / vdanou". Zajímají mne všechny vaše názory, poznatky, poučení, zmoudření, nezmoudření :o), postoje, prostě náhled na věc... Upozorňuji však, že všechny urážlivé, vulgární či s tématem nesouvisející příspěvky budou smazány!!!!
    rozbalit záhlaví
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: neni v takovem pripade lepsi otevreny vztah s hulvatem a dite s lepsim otcem? ;-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: ale věřím, že pokud má třeba žena rizikové těhotenství a náročné šestinedělí a mezitím se její muž chová jako hulvát, tak se jí zohaví i na dalších 20 let..proč ne :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: ale houbelec :) porod je velká změna, poporodní období je náročné, ale že by si po tom už lidi nikdy nezapíchali...to musí být tedy hodně vzácné případy
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: muze byt i trvala. koukni na ty osklivy protivny baby v tramvaji... taky to byly kocicky ;-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: ale to není žádná trvalá změna, to je změna přechodná, pokud je trvalá, není to podle mě v pořádku (to by totiž i příroda byla sama proti sobě)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: tak na tomto obecnem vyjadreni se shodneme ;-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: ale všimni si, že já se tady ani jedné strany nezastávám..naopak kdybys prolistoval v dikuzi o porodech, viděl bys, jak jsem se tam prala za muže a 10 žen se na mě sesypalo...takže v tomto já zas vinu necítím a nikomu neradím držet ptáka v kalhotech.jen jsem chtěla říct, že záleží na celkovém stavu toho vztahu..pač když je špatný..i hledání řešení problémů může být desetkrát horší než normálně
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: ne, to se tak proste stane. po porodu je zenska bombardovana vsema moznyma hormonama, ktere ze samice udelaji matku. ani do toho nepocitam naslednou starost o dite, ktera taky udela s chuti na sex sve (tohle by muz pochopit mohl). proste se ti radikalne preusporadaji preference, chlap musi dospivat cely zivot, ale zena je dospela svym prvnim vrhem, nenadelas nic ;-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    _BENNY: on je to totiz ekvivalent rady, ze muz ma ptaka drzet v kalhotach, byt nezny, trpelivy, cekat a pokud to nepomuze, tak opakovat cele znovu.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: "trvalá hormonální změna po porodu" ..to ale není normální stav a musí se s ním něco dělat ..nebo to třeba za pět let porodím a už si nezapíchám? pak nechám zavřít všechny ordinace a poradny v republice, když jsou tedy k ničemu
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: no a tak si predstav, ze za to nebude moci hormonalni antikoncepce, ale proste trvala hormonalni zmena po porodu prvniho ditete. predstav si, ze se ted budes snazit, vesele, s usmevem a radosti, abys to mela rada kazdy den, protoze ten problem je v tobe ;-) ty jsi se zrazu naraz zmenila, nikoliv muz. pujde to? asi ne, co?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: jako pokud můžu mluvit za sebe, mě by to hodně vadilo, že nemám nějak dlouhodobě chuť i kvůli tomu muži..něco podobného se mi stalo s hormonální antikoncepcí a příjemné to vůbec nebylo...i když jsem chtěla, tak to nešlo skoro, bylo to hrozné..a jsem ráda, že se to vysazením zase spravilo. Ale prostě člověk musí zapátrat po příčinách a někdy je těžké je odhalit a když už ta láska v tom vztahu není, tak se nedivím, že s tím ta žena píliš nespěchá
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    kdyz se chce, prece vsechno jde. a kdyz se ti dva miluji... tak ONA mu prece da, ne? ;-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: jasne, laska hory prenasi ;-) co to tedy vyresit tak, ze zena si proste naridi ze bude soulozit kazdy den a problem je vyresen? ;-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: já chtěla, aby to na tom bylo vidět...ale stejně zvlášť u žen v tom ty psychické bloky jsou většinou
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    _BENNY: nevím...určitě by to bylo na delší dobu v poradně a řešilo by se to nějak...ale prostě nevěřím, že když se dva skutečně milují, že z tohoto není cesta ven..navíc sexuální chuť se mění, podmínky se mění....to není jen "nechci to dělat" a hotovo.je to jen problém jako každý jiný..a zrovna nevěra mi přijde jako konečná....poslední věc..ne první, ne druhá, ne čtvrtá ...podle mě už je to v hajzlu pak
    IVETA
    IVETA --- ---
    vas opoustim, preji pekny vecer papa
    IVETA
    IVETA --- ---
    TAYLES: to zachazis az moc do extremu..
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAYLES: domluvili se tak, ze on bude trpelivejsi a ona se mu bude snazit vyjit vstric. takze se stanovil nejakej ten sexualni rezim, ktery se samozrejme splnil sotva jednou a bylo to zpatky. kdyz se nechce, tak se nechce. a sukat otraveny material, ktery o sukani vubec nestoji, to asi taky neni prilis motivacni, ze :-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    IVETA:
    IVETA: do prkýnkovic, stávkuje mi klávesnice
    - bylo tam: tak on by se jejich současný majetek asi těžko dělil...

    na tu "sobeckost"...
    IVETA
    IVETA --- ---
    ILLUZE: jestli na Osvaldovku, tak nojo, asi tech chlapu moc nemela a proto sobeckost, zarlivost, ze on ma vic ci co.. nevim, do toho nevidim..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam