• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."


    Pro mnoho žen je ženatý muž ten pravý. Proč jsou okroužkovaní takovým lákadlem? Může vztah se ženatým vydržet dlouho? Intimní vztah se ženatým má mnoho výhod, ale také stejné, ne-li větší množství nevýhod.

    Proč ANO:

    Většinou mu nemusíte vařit.
    Uklízet, žehlit a prát už vůbec ne.
    Pokud se nechcete vázat, může to být ideální vztah.
    Ženatí a starší muži jsou prý zkušenější a rozumnější.
    Chodí za vámi jen za zábavou, a tak s ním nemusíte rozebírat jeho problémy v práci apod.

    Proč NE:

    Musíte se smířit, že vás vlastně podvádí s manželkou.
    Může vás dokonce podvádět ještě s jinou.
    Pokud má děti, těžko se budete smiřovat s tím, že mu tak trochu berete tatínka.
    Když se vztah prohloubí, je tu velký problém s případným rozvodem atd.
    Nemůžete se s ním příliš ukazovat na veřejnosti.
    Občas si může stěžovat na manželku.
    Pozor na pohlavní nemoci.
    Počítejte s tím, že Vánoce s vámi asi trávit nebude.

    Jak jste na tom vy? Jaké máte zkušenosti? Jde jen o sex, vypočítavost nebo o opravdovou lásku? Stojí to za to? Byli jste někdy v opačné pozici? Jaké je to být milenkou / milencem? A jaké být podváděnou / podváděným? Kdo vyhraje?

    V této diskuzi jsou vítání všichni ti, kteří chtějí sdílet zkušenosti (pozitivní i negativní) se "Vztahem se ženatým / vdanou". Zajímají mne všechny vaše názory, poznatky, poučení, zmoudření, nezmoudření :o), postoje, prostě náhled na věc... Upozorňuji však, že všechny urážlivé, vulgární či s tématem nesouvisející příspěvky budou smazány!!!!
    rozbalit záhlaví
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TANAIS: Ále prd, chlapi jsou všelijací, ale málokterý dokáže plánovitě a systematicky rozvracet vztah mezi jeho dětmi a jejich matkou, něco takového by je ani nenapadlo.
    Kdo může za jaký stav, to vůbec neřeším. O čem mluvím, je to, jak se chovají ženské, když vztah končí (bez ohledu na to, kdo to zavinil).

    A milost, vstřícnost, štědrost bych neřešila vůbec, nevím, zda jsi někdy potkala ženskou, která by platila alimenty, například.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    BLONDYNKA: za to chlapi ne... oni totiž když se rozhodnou, že odejdou od rodiny, tak se vždy chovají mile a vstřícně a štědře a tak vůbec....

    já spíš myslím, že za nějaký stav si můžou oba, bez ohledu na to, kdo je a neni svině
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TANAIS: Já jich znám hodně, z pracovní praxe i mezi známými. Bohužel ženské jsou svině, nedá se nic dělat.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    BLONDYNKA: já nevím, já takových osobně moc neznám
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TANAIS: ženy jsou v tom zneužívání dětí vůči otci ale mistryně, to je prostý fakt.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TANAIS: oprava: "a že plakaly, aby od nich tatínek neodcházel, svědčí o tom, že nechtěly, aby od nich tatínek odešel a nemyslím si, že je k tomu navedla jejich matka..."
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ale i tak si myslím... že děti do toho nezatáhla ta hrozná matka, ale byly do toho zataženy tak nějak už sami o sobě tím, že to jsou jejich děti... a že plakaly, aby od nich tatínek neodcházel, svědčí o tom, že nechtěla, aby od nich tatínek odešel a nemyslím si, že je k tomu navedla jejich matka...

    já samozřejmě neznám příběh Tvý sestry, čili to neber vůči ní osobně, ale jsem trochu alergická na to, když se chlap rozvádí a o tý jeho ženě se mluví, jaká je to mrcha, protože do toho tahá jejich děti a používá je jako zbraň
    já bych taky kvůli Karolíně nechtěla, aby mě chlap opustil, protože ona ho potřebuje a potřebuje ho mít doma a ne někde jinde a taky bych se proti tomu bránila, kdyby to udělat chtěl a já bych věděla, že jí to ublíží. A dětem to ublíží vždycky. V tom je ta potíž.

    Samozřejmě, nemá smysl za každou cenu udržovat manželství, pokud spolu dva nejsou schopni vyjít. To je jasný. Otázkou je, kde je ta míra.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MIDORI: jojo, jsou horší příběhy, vím vím.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    TANAIS: to je pravda, na druhou stranu jeho synovi je 18 a dceri 12 a jezdi k nim hodne casto, se segrou jaks taks vychazeji a tatinek na ne rozhodne nezanevrel...
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MIDORI: což by sice byl hezkej příběh se šťastným koncem nebejt těch dětí.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    BLONDYNKA: presne tenhle pripad je moje sestra. Kdyz se seznamila se svym ted uz manzelem, tak on byl zenaty, ale sve tehdejsi manzelstvi udrzoval jen kvuli detem. Chodili spolu tajne asi rok a pul, pak vsechno prasklo, on byl rozhodnuty, ze od sve zeny odejde, ale jelikoz ona ho zacala vydirat a zatahla do toho deti, ktere plakaly, at od nich tatinek neodchazi, tak nakonec zustal, nemel na to silu. Tim padem to se sestrou ukoncil a asi rok spolu nebyli (obcas se vidali, ale jen malo). No a po roce se on sam od sebe rozhodl uz definitivne, ze od sve zeny odejde, se segrou se k sobe vratili a zijou spolu spokojene od te doby uz 4 roky. Letos se vzali a pred mesicem se jim narodilo miminko.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    BLONDYNKA: to samozřejmě jo, však to je asi víceméně případ Ivanem. Nic neni černobílý.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TANAIS: Ono to může být i tak, že v manželství to neklape, je to naprd, v tom momentě poznáš někoho, s kým je ti dobře a dostaneš impuls zkusit to jinak a líp. Ne kvůli němu (nebo ne JEN kvůli němu), ale proto, že zrovna nazrál čas a příležitost.
    A taky ta představa, že když se chlap rozvede "kvůli" jiné ženě, tak je to kvůli mladší, hezčí, blabla, není vždy správná. Ne každý muž se zamiluje jen v krizi středního věku a jen do mladé sekretářky, že.
    AISHA
    AISHA --- ---
    TANAIS: no však :-))!
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    IVANEM: klid, nemusíš to brát osobně :) Proč se rozvedl Tvůj partner, kdy to plánoval a co ho k tomu vedlo, je čistě jeho věc, nikoli moje. To já neposuzuju.

    Toliko obecně - já sama za sebe bych prostě a jednoduše velmi váhala, pokud by se kvůli mě chlap chtěl rozvést a žít se mnou. Respektive - já bych z takovýho vztahu vycouvala. Prostě bych mu nemohla věřit, že se nerozvede se mnou kvůli ňáký další, mladší, hezčí. Konec konců, dneska se rozvádí každý druhý manželství a s každým rozvodem se riziko rozvodu ještě zvyšuje. Prostě bych nevěřila, že se to nestane znovu. Ostatně, i svojí ženu, se kteoru by se rozváděl, kdysi jistě miloval a plánoval s ní život do konce života a blablabla. Jasně, může se ve vztahu lecos nepovést. Konec konců, taky jsem rozvedená. Ale nechtěla bych být příčinou rozpadu jakéhokoli vztahu. Když už rozpad, tak z mého pohledu k tomu musí vést "vážnější příčiny", než je zamilovanost...

    To je toliko můj postoj k jiným, než čistě mileneckým vztahům se zadanými muži.

    IVANEM
    IVANEM --- ---
    TANAIS: tak aby bylo jasno: nerozvedla jsem ho já, ale rozvod už plánovali cca 3 roky. to že jsme se potkali byla náhoda. rozváděl se, když jsme se znali jen jako kamarádi a až po půl roce po jeho rozvodu jsme spolu začli chodit.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AISHA: no počkej, ponožky mu snad pere jeho žena, ne? Přece když už si hledám milence, tak si najdu šťastně zadanýho, abych tyhle věci řešit nemusela, ne? Jakákoli jiná varianta je výraz naprostého amaterismu! :-DDDD
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MEG: Fakt to mají ti chudáčci těžký, oni se nám vlastně nemůžou zavděčit, ať dělají, co dělají :-DD
    AISHA
    AISHA --- ---
    MEG: jáák "s hajzlem"?!? Chudák je to :-)!!! Na sex byl dobrej, ale prát mu ponožky to néé?!

    Ts ts ts... :-)))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MEG: ale řeklas to ty :-D
    MEG
    MEG --- ---
    TANAIS: ..........s hajzlem jedním... ;-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam