• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AISHA: Tohle "svobodný holky jsou přesvědčený, že jim se něco takovýho v manželství stát nemůže"?
    No, mně se to opravdu stát nemůže, minimálně dokud se nevdám. Ale jinak, pokud jsi to napsala ve vztahu ke mně, tak je to úplná blbost, protože mezi mým vztahem a manželstvím není fakticky žádný rozdíl. Akorát že jsem typ člověka, co si nejspíš nebude házet mašli, že ho chlap zastrčil do jiné, protože sama nejlíp vím, co to znamená a jak "moc" je to důležité. Šukačka je pěkná věc, ale jen kvůli ní tě nikdo neopustí, takže proč bych se tím trápila?
    AISHA
    AISHA --- ---
    BLONDYNKA: to nevyvrací, co jsem napsala, že :-)?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AISHA: Jen pro úplnost, žiju devět let s jedním mužem a máme dvě děti. Je to zajisté velmi podstatný rozdíl oproti manželství, cítím se každý den jako naprosto free a svobodná holka.
    AISHA
    AISHA --- ---
    BLONDYNKA: aha, pak se to vysvětluje :-), svobodný holky jsou přesvědčený, že jim se něco takovýho v manželství stát nemůže a tudíž na tom logicky, u jiných, nevidí nic špatnýho
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AISHA: To nedokážu posoudit, manželkou jsem nikdy nebyla :-)
    AISHA
    AISHA --- ---
    že by cesta k tolerantním manželkám vedla přes jejich vlastní zkušenost se ženáči :-)?
    AISHA
    AISHA --- ---
    BLONDYNKA: hm, jako nezadaná milenka ženatýho chlapa nemůžu nesouhlasit :-)

    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TANAIS: No a může teda? :-))
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AISHA: Hájení práv dětí jsi nadnesla ty. Takže jsem tě s tak ušlechtilým tématem nemohla nechat samotnou.

    Nevím, co tě vede k názoru, že sex s ženatým mužem je ošklivost? Z vlastní zkušenosti musím zkonstatovat, že z mých tří nejnej sexuálních zážitků v životě měli dva na svědomí ženatí muži a fakt to bylo dobrý! Moje úmysly, pokud si dokážu vzpomenout, byly pořádně si zašukat, pak si opravdu pořádně zašukat...no a potřetí taky, pokud to dotyčný zvládne :-)
    Ty ošklivosti páchají možná oni, to ale můj problém, pokud nejsem vdaná, opravdu není. Neexistuje žádný důvod k tomu, proč by ženy měly za ženaté muže plnit funkci jejich svědomí.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MEG: no právě... též si myslím, že o to jde vždy až na prvním místě... ;)))
    Alepsoň já mám v otázce typu "může mezi ženou a mužem vzniknout skutečné přátelství, aniž by se ti dva spolu vyspali" jasno :-D
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    MEG: :-DDDDDD
    MEG
    MEG --- ---
    MEG: teda přesněji po TOM :-D
    MEG
    MEG --- ---
    TANAIS: no, nejdřív jde teda o TO...co si budem nalhávat... ;-) charakter přijde na přetřes teprve potom. ;-)))
    AISHA
    AISHA --- ---
    BLONDYNKA: hele, nechceš si jít povídat o dětech někam jinam?

    A s někým jiným hlavně :-)...

    Reagovala jsem na to tvoje, že ženský jsou svině, já si to, obecně, nemyslím. Jsem naivka, co věří, že manželky i milenky k těm ošklivostem (a tou třeba sex se ženatým mužem je, ne :-)?) vedou jen ty nejlepší úmysly :-P
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MEG: počkej - tady jde nebo tady nejde o charakter? :-)))
    MEG
    MEG --- ---
    AISHA: tady jde o charakter! ;-D
    MEG
    MEG --- ---
    BLONDYNKA: ale to je svatá pravda, co si budem nalhávat... ;-D
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AISHA: Ale vymáhání alimentů z otce namá přece co dělat s tím, zda se s nimi stýká nebo ne. Proč to tedy vůbec uvádíš v téhle souvislosti?
    AISHA
    AISHA --- ---
    BLONDYNKA: ano a v ideálním světě se ti rodiče domluví (musí se domluvit) na péči o děti. Slepě se držíš případů nechutnýho vydírání (a ne, že se to neděje), ale já měla na mysli ty případy, kdy hodná ženská nechá chlapa odejít (možná je i varianta, kdy odchází žena od muže a dětí samozřejmě), sama se pak obětavě stará s nějakým minimálním výdělkem a chlapa ani nenapadne dobrovolně dávat slušný alimenty. Pak je třeba se stát "bestií", která se postará o to, aby nestrádaly, když se prostě živitel zamiluje. Zakazování styku s dětmi nebo citový vydírání je odpornej extrém, kterým se já naštěstí nemusím a nehodlám zabývat. Osobně mně zaráží, že se setkávám (i od ženských!) s názorem, že nějakej "chudák" musí platit svý bejvalý rodině. Když mu to vadí, tak ať nikam neodchází a pěkně se stará o to, co si nadrobil.

    Čímž se dostávám k tomu ideálu spokojených starostlivých ženatých mužů, kteří najdou neméně spokojenou, pohodovou, nekonfliktní, samostatnou milenku :-))
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AISHA: Jestli jsem tě špatně pochopila, tak mi to vylož. Mně tedy skutečně nepřijde, že by hájení práv dětí mělo cokoli společného s koncem vztahu rodičů. Resp. to, že vztah končí, by měli rodiče pojmout tak, že končí vztah mezi nimi, nikoli vztah jednoho z nich k dětem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam