• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AISHA: Jestli jsem tě špatně pochopila, tak mi to vylož. Mně tedy skutečně nepřijde, že by hájení práv dětí mělo cokoli společného s koncem vztahu rodičů. Resp. to, že vztah končí, by měli rodiče pojmout tak, že končí vztah mezi nimi, nikoli vztah jednoho z nich k dětem.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ... a taková hezká debata to byla... .-)
    AISHA
    AISHA --- ---
    BLONDYNKA: ale houby
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    LAURA: To podepisuju, jen si myslím, že ženský jsou mnohem kvalitnější svině nežli chlapi. Je to můj názor.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AISHA: Hájením práva myslíš zřejmě snahu zabránit tomu, aby děti otce v příští pětiletce viděly, hustění jim do hlavy, že tatínek je nemá rád, jinak by neodešel (to, že dotyčná přibrala padesát kilo a slušně na něho promluvila naposledy o svatbě, je nepodstatný detail) a podobné láskyplné činy.

    Takže nemáš.
    AISHA
    AISHA --- ---
    BLONDYNKA: donutí je býti svině, když musí hájit práva svých dětí jsem myslela

    vsaď se, blbko
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AISHA: Jak "donutí"???????? Co to meleš za kraviny? Copak děti můžou za to, že jejich otec souloží s jinou? Asi ti nedochází, že prd záleží na tom, jak to poznamená toho chlapa, ale celoživotní trauma si odnesou právě a jen ty děti.
    Vsadím se, že ty děti nemáš.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    LAURA: No, mám to s tím pracovním zařazením poněkud zamotanější :-)
    Nerada bych se přetahovala, kdo čeho potkal víc, taky jsem neřekla, že bych se s tím nikdy nesetkala. Jde o to, co se stává často a co ojedinělě. Já jsem potkala rodiče, co umlátili roční dítě žehličkou. Dodnes mě nepřestalo mrzet, že jsem ten spis otevírala. Ale nepovažuju to za běžný případ, stejně jako matky, které by platily na své děti, nebo otce poštvávající děti proti matkám. BTW docela "zábavný" příklad mám ve svém okolí - rodiče se dohodli na střídavé péči, čtrnáct dní a čtrnáct dní, ale otec musí ještě navíc matce na dítě platit. Co k tomu dodat, že.

    Jinak v tom prvním odstavci máš naprostou pravdu, to je zas špatnější stránka typická pro chlapy, bohužel.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    BLONDYNKA: "Ále prd, chlapi jsou všelijací, ale málokterý dokáže plánovitě a systematicky rozvracet vztah mezi jeho dětmi a jejich matkou, něco takového by je ani nenapadlo."
    Jo, v tomhle máš zase sai pravdu... zas dokážou jiný věci...
    AISHA
    AISHA --- ---
    BLONDYNKA: nehodlám hájit ženský, ale často je k tomu okolnosti donutí (třeba nějaká jiná "svině" - milenka :-))...)
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    BLONDYNKA: tak nějak to bylo, byli jsme pouze a jen kamarádi. Vztah jsme vůbec neplánovali a ani si nedokázali připustit, že by mezi námi bylo něco víc než jen kamarádství.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TANAIS: Ále prd, chlapi jsou všelijací, ale málokterý dokáže plánovitě a systematicky rozvracet vztah mezi jeho dětmi a jejich matkou, něco takového by je ani nenapadlo.
    Kdo může za jaký stav, to vůbec neřeším. O čem mluvím, je to, jak se chovají ženské, když vztah končí (bez ohledu na to, kdo to zavinil).

    A milost, vstřícnost, štědrost bych neřešila vůbec, nevím, zda jsi někdy potkala ženskou, která by platila alimenty, například.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    BLONDYNKA: za to chlapi ne... oni totiž když se rozhodnou, že odejdou od rodiny, tak se vždy chovají mile a vstřícně a štědře a tak vůbec....

    já spíš myslím, že za nějaký stav si můžou oba, bez ohledu na to, kdo je a neni svině
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TANAIS: Já jich znám hodně, z pracovní praxe i mezi známými. Bohužel ženské jsou svině, nedá se nic dělat.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    BLONDYNKA: já nevím, já takových osobně moc neznám
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TANAIS: ženy jsou v tom zneužívání dětí vůči otci ale mistryně, to je prostý fakt.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TANAIS: oprava: "a že plakaly, aby od nich tatínek neodcházel, svědčí o tom, že nechtěly, aby od nich tatínek odešel a nemyslím si, že je k tomu navedla jejich matka..."
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ale i tak si myslím... že děti do toho nezatáhla ta hrozná matka, ale byly do toho zataženy tak nějak už sami o sobě tím, že to jsou jejich děti... a že plakaly, aby od nich tatínek neodcházel, svědčí o tom, že nechtěla, aby od nich tatínek odešel a nemyslím si, že je k tomu navedla jejich matka...

    já samozřejmě neznám příběh Tvý sestry, čili to neber vůči ní osobně, ale jsem trochu alergická na to, když se chlap rozvádí a o tý jeho ženě se mluví, jaká je to mrcha, protože do toho tahá jejich děti a používá je jako zbraň
    já bych taky kvůli Karolíně nechtěla, aby mě chlap opustil, protože ona ho potřebuje a potřebuje ho mít doma a ne někde jinde a taky bych se proti tomu bránila, kdyby to udělat chtěl a já bych věděla, že jí to ublíží. A dětem to ublíží vždycky. V tom je ta potíž.

    Samozřejmě, nemá smysl za každou cenu udržovat manželství, pokud spolu dva nejsou schopni vyjít. To je jasný. Otázkou je, kde je ta míra.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MIDORI: jojo, jsou horší příběhy, vím vím.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    TANAIS: to je pravda, na druhou stranu jeho synovi je 18 a dceri 12 a jezdi k nim hodne casto, se segrou jaks taks vychazeji a tatinek na ne rozhodne nezanevrel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam