• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AISHA: Nevěřím, že by na světě existoval někdo, kdo by dokázal dvacet let vařit stejnou polívku pokaždé jinak.
    AISHA
    AISHA --- ---
    hm, jen instatní polívky jsou stejný, dobrá domácí je pokaždý trochu jiná :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    anebo jsou domácí polévky, které máme rádi, ale stejně si občas rádi dopřejeme i něco exotického, jen tak, aniž bychom hledali něco lepšího... prostě třeba jen máme rádi trochu pestřejší stravu, no... co na tom? ;)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    CATZILLA: myslenka je to krasna - ale...jsou i polevky, ktere mohou zachutnat naporad lepe, nez ta kterou jime uz jen ze zvyku...
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    Jednou mi kdosi řekl: „Představ si, že jíš stále stejnou polévku. Je sice výborná, zvykl sis na ni, má vždy stejné ingredience, chutná ti… ale je stále stejná. Po čase přijde den, kdy se jí přejíš, ale nechceš se jí nadobro vzdát. Jen dostaneš chuť vyzkoušet jinou. Chvíli budeš experimentovat, abys nakonec zjistil, že nejlíp chutná stejně ta původní.“
    AISHA
    AISHA --- ---
    DEMAN: :-)

    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DEMAN: upřímně to nepřeji tvé ženě a už vůbec ne tvým milenkám... amen. )
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DEMAN: no... to není pravidlo, to s tou fotkou... kdysi tu jedna moje ne úplně oblečená fotka proběhla a do pošty mi nikdo nepsal... A ne, nevypadám jako quasimodo, narozdíl od tebe :)))
    DEMAN
    DEMAN --- ---
    TANAIS: quasimodozni narcis ;-))))

    TANAIS: take se desim toho ze bych upadl do lasky :-) i kdyz u mne se to stane maximalne jednou za deset let :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DEMAN: tak quasimodo bo narcis? nemáš v tom bordel? :-D
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: v zásadě to shrnula Blondýnka. I já jsem toho názoru, že tohle dělaj stejně ženský, jako chlapi. Mají potřebu se přiznávat. Já ale myslím, že je to znak určité nevyzrálosti. Jednoduše - nezahýbej, pokud nemáš na to to potom ustát. Paradoxně je bezpečnější, podle mého názoru, zahýbat právě tehdy, když je doma všechno v pořádku. Protože to pak nehrozí to, že se jeden zblázní do někoho třetího. Čili - pokud už musím zalétávat, tak jedině tehdy, mám-li v hlavě všechno srovnaný. Do toho samozřejmě nespadá kategorie "zahýbám, pač potřebuju nějakou záminku svůj stávající vztah ukončit". To je zoufalý čin v zoufalé době. Nevěra jako řešení. Nikoli nevěra jako zpestření.
    DEMAN
    DEMAN --- ---
    AISHA: protoze jsem krasny a matka priroda by plakala kdyby na jednu krasnou kvetinku sedal jen jeden motylek, to by bylo nehorazne plytvani.
    AISHA
    AISHA --- ---
    DEMAN: proč TY svý ženě zahybáš?
    DEMAN
    DEMAN --- ---
    BLONDYNKA: s alkoholem ani ne, ale pocuravam se a to je v mem veku na povazenou :-)


    MEG: pro velky uspech male opakovani: chlap co ma erekci ma soudnost houpaciho kone, a opravdu ale opravdu mu splyvaji city s vulvou. neveris li dej sem svoji nahou fotku a pak sleduj svoji postu


    SIRRIL_NEMESIS: ja bych se nepriznal ani v situaci kdy by mne zena pristihla prirazet a strikat. nerikam to abych se chlubil, podle mne je to znamka socialni vykolejenosti. a znam dost chlapu co jsou na to jeste hur, jeden muj kamrada adonis dal svoji zene svuj nahradni telefon protoze ten jeji se rozbil, na tom telefonu bylo nekolik stovek sms od jeho milenek s pomerne jednoznacne pornografickym obsahem
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MEG: Tuto hlubokomyslnou opravu jsem nepochopila. Je v této debatě ve vztahu k probíranému tématu rozdíl mezi slovy rozlišit a oddělit?
    MEG
    MEG --- ---
    BLONDYNKA: rozlišit
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Hloupí lidé se chtějí dozvědět věci, které pak nedokážou unést. A jiní hloupí lidé mají potřebu sdělovat ostatním své hříchy, aby si ulehčili. Nejsou takoví jen muži, i některé ženy s oblibou dělají doma přiznávací dramata, že.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    TANAIS: nějak mi ale přijde, že když už chlap zahne, má potřebu ulehčit svému svědomí tím, že to ženský přizná.. To, že tím pouze ulehčuje sobě a ženě to vlastně dělá těžký, to si nějak nepřipouští.. (co oči nevidí to srdce nebolí).. ovšem nesmí to pak prasknout, imho málo která ženská to bude brát tak, že chlap chtěl aby ji to neublížilo a proto mlčel, a ne tak, že zatloukal zatloukal zatloukal..
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MEG: On je ale dokáže úplně striktně oddělit málokdo. A není na tom nic divného, jsme lidi a ne zvířátka...
    MEG
    MEG --- ---
    ...tak mám pocit, že tady má hodně lidí tak nějak vůbec problém rozlišit od sebe pudy a city...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam