• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AISHA: Kdybys namísto mlhavých kecičků typu "to je blbý, blablabla" byla k věci a vysvětlila, jak dokážeš udělat něco na tři tisíce způsobů, možná by se dalo spíše uvažovat o debatě, takhle jsou to fakt jen kecy v kleci. O moudrosti lidí obecně bych raději nepolemizovala vůbec, lidstvo se podcenit vůbec nedá, to je taková hloupá pakáž, že dna nevidět.

    Nevím, o kterých vdaných paních mluvíš, ale nemyslím, že ty, které jsem tady četla já, by někoho ujišťovaly o tom, že je "potřeba". Maximálně tak možná o tom, že se z toho nezboří svět.

    Apropos, nejsi ty náhodou ta, co má ženatého milence a považuje ho za svého partnera? Cosi se mi plete, nerada bych ti křivdila, ale mám silný dojem, že jsi to ty.
    AISHA
    AISHA --- ---
    BLONDYNKA: když nevidíš rozdíl, tak to je blbý :-))

    nejvíc mně ale baví, jak vdané paní tu ujišťujou nevímkoho, jak je potřeba si polívku dopřát jinde :-)))

    každý človek není lehce zblbnutelný, já bych lidi obecně nepodceňovala, je nemálo moudrých, co dobře ví, jak dobrou polívku doma dostávaj a kvůli jiný chuti nebudou riskovat ztrátu tý osvědčený, no a pak je pár "šťastných", co maj' jak tu "všední", tak tu "sváteční", když jim z toho není blbě, proč ne. Ne :-)?

    případama, kdy se člověk drží domácího blafu se nemíním zabývat
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AISHA: Nevidím v tomto kontextu rozdíl mezi "jinak" a "trochu jiná", dvacet let je holt dvacet let (a co teprve čtyřicet let, že) a pokud bychom mluvili o frekvenci polívky třikrát týdně, dává to suma sumárum něco přes 3100 polívek při dvaapadesáti týdnech v roce. A to ani nemluvím o tom, že člověk je tvor ke stereotypům více než náchylný, takže neučí-li se polívku po svém, dříve nebo později už ji bude dělat jedním způsobem a na změny se zmůže tak možná o vánocích.

    Jen tak na okraj bych už pak dodala, že o žrádlo jde mnohem více, než si spousta lidí je ochotna přiznat. Koneckonců se nejedna válka vedla kvůli tomuhle. Takže se můžeme tady lakovat, jak chceme, ale každý zdravý člověk to potřebuje a každý je někdy zblbnutelný nabídkou jiné/lepší/cizí/nové polívky.
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    AISHA: a proc by ty exotictejsi mely byt instantni?:-)
    AISHA
    AISHA --- ---
    OK
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AISHA: řeč tu byla o polévkách, nikoli o stejkách :)
    AISHA
    AISHA --- ---
    TANAIS: no jo, proto je třeba to prokládat šťavnatým steakem a nezůstávat u polívek, víme :-)? Dobrá "kuchařka" toho umí víc a pokud nemá vedle sebe blbce, tak nakonec nejde ani tak o to žrádlo bych řekla

    ale neberu ti to :-)
    WANAH
    WANAH --- ---
    CATZILLA: Zajímavá sebereflexe příjdeš si jako polévka? :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AISHA: ono taky záleží na tom, jak často se taková polívka vaří, že ano.. ono s malou frekvencí je opravdu určitá šance, že se polívka jednou osolí víc a jednou míň, nudle jsou jinak tvrdé, vajíčka jinak bio a tak dál.. :-)))
    Ale když se vaří často - což je dobrý na hlad, mimochodem - taky na tu variabilitu moc nevěřím; já myslím, že když je člověk zmlsanej, tak ho prostě stejná polívka na sto způsobů po dobu dvaceti let neuspokojí.
    AISHA
    AISHA --- ---
    BLONDYNKA: já to naopak považuju za normální. A nepsala jsem "jinak", ale že "je trochu jiná"
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AISHA: Nevěřím, že by na světě existoval někdo, kdo by dokázal dvacet let vařit stejnou polívku pokaždé jinak.
    AISHA
    AISHA --- ---
    hm, jen instatní polívky jsou stejný, dobrá domácí je pokaždý trochu jiná :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    anebo jsou domácí polévky, které máme rádi, ale stejně si občas rádi dopřejeme i něco exotického, jen tak, aniž bychom hledali něco lepšího... prostě třeba jen máme rádi trochu pestřejší stravu, no... co na tom? ;)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    CATZILLA: myslenka je to krasna - ale...jsou i polevky, ktere mohou zachutnat naporad lepe, nez ta kterou jime uz jen ze zvyku...
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    Jednou mi kdosi řekl: „Představ si, že jíš stále stejnou polévku. Je sice výborná, zvykl sis na ni, má vždy stejné ingredience, chutná ti… ale je stále stejná. Po čase přijde den, kdy se jí přejíš, ale nechceš se jí nadobro vzdát. Jen dostaneš chuť vyzkoušet jinou. Chvíli budeš experimentovat, abys nakonec zjistil, že nejlíp chutná stejně ta původní.“
    AISHA
    AISHA --- ---
    DEMAN: :-)

    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DEMAN: upřímně to nepřeji tvé ženě a už vůbec ne tvým milenkám... amen. )
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DEMAN: no... to není pravidlo, to s tou fotkou... kdysi tu jedna moje ne úplně oblečená fotka proběhla a do pošty mi nikdo nepsal... A ne, nevypadám jako quasimodo, narozdíl od tebe :)))
    DEMAN
    DEMAN --- ---
    TANAIS: quasimodozni narcis ;-))))

    TANAIS: take se desim toho ze bych upadl do lasky :-) i kdyz u mne se to stane maximalne jednou za deset let :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam