• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CATZILLA: hele moje žena je v 7mym měsíci...jsme spolu 7 klet takže sex už mě zdaleka nebaví tolik jako na začátku...taky koukám po jinejch...ale prostě koukání a čin je neco jinýho...a clovek by měl myt svý emoce a pudy pod kontrolou....a dokázat si říct esli je to správně nebo neni,...
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    WOJTYLA: Bohuzel to priroda ovsem hoooodne blbe zaridila...v momente, kdyz je zena tehotna a "nejzranitelnejsi", je hodne velka sance, ze se chlap poohledne po kratkodobe (doufejme) substituci, nebot zrovna v teto fazi ho manzelka jaksi plne neuspokojuje a v mnoha pripadech to pak neni mozno ani z praktickeho hlediska...nevim, taky mi to kdysi prislo jako megasvinarna, podvadet tehotnou...ale dle empirie to tak casto byva...protoze s prominutim kokota duchovni blizkosti a prislibem plodu spolecne lasky nenakrmis,) Zazila jsem to xkrat...a nikdy moc popravde nevedela, co si o tom myslet...tak jsem to proste jen akceptovala jako fakt...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Vyzivna debata, imho bychom meli jit za Arnodlem a vysvetlit mu co je spravny a co neni :o)
    IVETA
    IVETA --- ---
    tak jsem debatu prosvihla:-)
    SITH
    SITH --- ---
    BLONDYNKA: jsem fascinovám tvým odhadem mého života :)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    WOJTYLA: Nu, ty vztah s žádným ženatým nemáš, předpokládám, tak co bys k tomu tématu hodlal říct?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BLONDYNKA: nikdo tu nepláče pokud sem si stačil všimnout..tak až tě pustí ten emancipační záchvat, mužem se zasejc vrátit k tematu "vztah se žanatým"...:-DDDDDD
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    WOJTYLA: To těžko, já totiž jezdím do práce vydělávat si na ty kabelky a boty a tak. Namísto abych tady chodila plakat, že musím někomu něco kupovat nebo aby můj muž nemusel chodit plakat, že mi něco kupuje.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    utěšuje mě, že je nyx plný skvělých, čestných lidí a je mi líto, když jsou tito lidé podvedeni těmi nejhoršími z nejhorších a vlastně mě ani vůbec nepřekvapuje, že za to špatné vždycky můžou ti, co sem nechodí :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    "Já tady dřu doma a ty se celej den flákaáš v práci"
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BLONDYNKA: no jo to sem byl já...tak ta prdelatá bezdomovkyně s bradavicí na nose co po mě házela vokem to seš ty?...škoda že sem to nevedel mohl jsem tě pozvat na párek ke stánku a mohli sme si užít.-)))
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    SITH:
    WOJTYLA:
    Haha, zatímco vy dva chodíte v keckách od vietnamců, na televizi chodíte do hospody a jezdíte MHD. No jo, jasný. Hele, nebyl jeden z vás dvou dneska ten v tramvaji, co tak děsně smrděl?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    WOJTYLA: jak jako leasing? mám tomu rozumět tak, že nemá HOTOVOST? kde su :)
    SITH
    SITH --- ---
    TANAIS: jen mírně :)
    AISHA
    AISHA --- ---
    WOJTYLA: a to samý potřebuje i milenka!!

:D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SITH: zapomněls na kabelky, leasing jejího auta, miliontej pár bot a bezpodmínečně nutný nekolikery další šaty..:-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SITH: sis trochu zapřeháněl, ne?
    SITH
    SITH --- ---
    BLONDYNKA: to urban legenda není, to vím na 100% :) samým nástrojem mohu odpovědět i tobě, že to, že manželka doma dělá 100% tak manžel je furt v práci a neví o něm. Holt na tu její plazmovku a notebook někdo vydělat musí :)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    SITH: Jo a nejsou ty dva případy něco jako urban legend? Každej zhrzenej chlap zná dalších několik chlapů, kteří dřou od rána do večera, padají únavou a ani pivo si nedají, aby neutrhli rodině, hahahaha. V praxi se vyskytuje podstatně větší procento chlapů, kteří občas nahlédnou domů, aby si vyzvedli čisté prádlo a odložili špinavé, a jinak se moc neví, kde a s kým co dělají, zatímco jejich manželky na mateřské se starají o všechno kolem.
    SITH
    SITH --- ---
    TANAIS: spíš nevolají protože s tímto nepočítají :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam