• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    IVETA
    IVETA --- ---
    WOJTYLA: nooo aby po roce slaveni nepropadl alkoholismu *u*
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    toz to musim potvrdit, že WOJTYLA je fakt věrňák :)...
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    WOJTYLA: konečně bude mít čas na milenku :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    IVETA: doporučil bych otevřít flašku a začít slavit že má konečně klid..:-)
    IVETA
    IVETA --- ---
    a co pak delat, kdyz zena po porodu ztrati libido? zadna chut na sex, suchos, a kdyz uz k tomu dojde pomoci gelu, neznostma a zena po aktu smutna a zase neuspokojena, pac nic zvlastniho neciti..a pred ditetem bylo vse ok? da se tato hormonalni zmena vubec lecit? vztahova vec..cilny up and down, ale pile brat nebude.A co by jste doporucili jejymu chlapovi?:-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Moc to řešíte. Jsem těhotná, bohužel musíme díky průběhu těhu víceméně oba abstinovat. Zatímco u mě to řeší příroda (hormonální útlum), musí si to muž řešit sám a já mu to ani moc nezávidím. A upřímně - mě nezajímá, co dělá muž ve chvílích, kdy není se mnou. Prostě se ho na to neptám. Narozdíl ode mě není pod vlivem hormonů, není utlumenej, je to normální chlap. Já naprosto věřím tomu, že je mi věrnej. A neprověřuju ho. Důležitý pro mě je, jak se o mě stará, co pro mě dělá, jestli mě má rád a jestli jsem s ním šťastná. Vadilo by mi, kdyby se zbláznil do jiný ženský, ale toho se nebojím. Nicméně sexuální frustrace nikomu nepřeju, tím méně mýmu chlapovi.
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    CATZILLA: nemyslím si, že by chlap který podvádí těhotnou manželku to dělal jen proto, že je právě těhotná...... a že by ve chvíli, kdy těhotná nebude s podváděním přestal.... tohle není v těhotné partnerce ale v osobě podvádějícího...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CATZILLA: hele moje žena je v 7mym měsíci...jsme spolu 7 klet takže sex už mě zdaleka nebaví tolik jako na začátku...taky koukám po jinejch...ale prostě koukání a čin je neco jinýho...a clovek by měl myt svý emoce a pudy pod kontrolou....a dokázat si říct esli je to správně nebo neni,...
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    WOJTYLA: Bohuzel to priroda ovsem hoooodne blbe zaridila...v momente, kdyz je zena tehotna a "nejzranitelnejsi", je hodne velka sance, ze se chlap poohledne po kratkodobe (doufejme) substituci, nebot zrovna v teto fazi ho manzelka jaksi plne neuspokojuje a v mnoha pripadech to pak neni mozno ani z praktickeho hlediska...nevim, taky mi to kdysi prislo jako megasvinarna, podvadet tehotnou...ale dle empirie to tak casto byva...protoze s prominutim kokota duchovni blizkosti a prislibem plodu spolecne lasky nenakrmis,) Zazila jsem to xkrat...a nikdy moc popravde nevedela, co si o tom myslet...tak jsem to proste jen akceptovala jako fakt...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Vyzivna debata, imho bychom meli jit za Arnodlem a vysvetlit mu co je spravny a co neni :o)
    IVETA
    IVETA --- ---
    tak jsem debatu prosvihla:-)
    SITH
    SITH --- ---
    BLONDYNKA: jsem fascinovám tvým odhadem mého života :)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    WOJTYLA: Nu, ty vztah s žádným ženatým nemáš, předpokládám, tak co bys k tomu tématu hodlal říct?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BLONDYNKA: nikdo tu nepláče pokud sem si stačil všimnout..tak až tě pustí ten emancipační záchvat, mužem se zasejc vrátit k tematu "vztah se žanatým"...:-DDDDDD
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    WOJTYLA: To těžko, já totiž jezdím do práce vydělávat si na ty kabelky a boty a tak. Namísto abych tady chodila plakat, že musím někomu něco kupovat nebo aby můj muž nemusel chodit plakat, že mi něco kupuje.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    utěšuje mě, že je nyx plný skvělých, čestných lidí a je mi líto, když jsou tito lidé podvedeni těmi nejhoršími z nejhorších a vlastně mě ani vůbec nepřekvapuje, že za to špatné vždycky můžou ti, co sem nechodí :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    "Já tady dřu doma a ty se celej den flákaáš v práci"
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BLONDYNKA: no jo to sem byl já...tak ta prdelatá bezdomovkyně s bradavicí na nose co po mě házela vokem to seš ty?...škoda že sem to nevedel mohl jsem tě pozvat na párek ke stánku a mohli sme si užít.-)))
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    SITH:
    WOJTYLA:
    Haha, zatímco vy dva chodíte v keckách od vietnamců, na televizi chodíte do hospody a jezdíte MHD. No jo, jasný. Hele, nebyl jeden z vás dvou dneska ten v tramvaji, co tak děsně smrděl?
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    WOJTYLA: jak jako leasing? mám tomu rozumět tak, že nemá HOTOVOST? kde su :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam