• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    IVETA
    IVETA --- ---
    CORIOLANUS: slibil ji druhy dite, kdyz se budou mene hadat, zvladnou vylepsit financni situaci a ona bude pripravena jit do mesta, ve kterem pracuje, aby nemusel kazdy tyden 3 hodiny dojizdet. Na zacataku byla proti. On ma bokovku, ale o te bokovce preci nikdo nevi a on ji (tedy me) bere jako povyrazeni, na zacatku mu za zblaznenost do me dodavala silu...a zebricek hodnout ma stale stejny.. 1. misto rodina, 2. prace...........
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    CATZILLA: já apartmány nesnášim kupříkladu ;) Když už, tak aspoň junior suitu :-)))
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    TANAIS: A ja jsem snad rekla, ze apartman je a priori spatnej?:D
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    CATZILLA: ve vztahu, kterej klape, může bejt i dobrej sex a přesto je čas na milenku... někdo to tak prostě má. To, že má chlap milenku, taky nemusí vždycky znamenat, že je doma v posteli nespokojenej. Kdysi jsem narazila na ženáče, kterej měl doma sex hodně rád a přesto šukal i jinde. Prostě to měl rád pestrý :)
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    Btw empiricky zjistuji, ze jak je clovek starsi a starsi, nejak uz vnitrne odmita ztracet cas s...vsak vite s cim,) Takovych komplikaci...presto se to drive zdalo tak jednoduche...ale je tak ubijejici resit, co nema reseni...respektive s nikym to v tomhle nerovnem vztahu dobre nedopadne...a i kdyz by ses stal clovek pofidernim "vitezem", stejne nikdy nezvitezi....ta minulost bude protekat budoucnosti jak tuk dobrym steakem:D (a zas jsme u zradla:D)
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    CORIOLANUS: Imho milenka jeste neznamena, ze ti to v dlouhodobem vztahu neklape:) Jenom ze si chces luxusne zasukat....zatimco s manzelkou je to jen na urovni apartmanu....pokud tedy kvuli detem rovnou nechce,) I kdyz to je mozna taky jen vymluva....avsak co ja vim, jsem vzdy jen uboha milenka:D
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    CORIOLANUS: dovedu si představit důvody - např. nemoc, případně i děti. To, že není Fat spokojený a šťastný se svou ženou, neznamená, že se se svou ženou hádá a jinak s ní nevyjde. Dovedu si představit takovou "tichou dohodu" tohoto typu. Tedy, ne, že bych si myslela, že by mi to vyhovovalo :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    CORIOLANUS: dívej se na to obráceně. Pokud pro něj důvodem k rozchodu není ani milenka a chce zůstat se svou ženou, tak ten vztah docela klape, řekla bych :-)
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    FAT: nemyslim to nijak zle, ale proc (klidne bez detailu) je clovek 10 let s zenou, se kterou to neklape a neodejde uz davno k milence, do ktery je 10 let zamilovanej?
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    IVETA: "slibil ji druhy dite, kdyz vztah bude klapat".. cili to, ze on ma uz 3 roky stalou milenku, je zanedbatelna malickost v jinak klapajicim vztahu? :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FAT: ani se neptám :) Budeš prostě asi nějakej divnej případ ;)
    FAT
    FAT --- ---
    TANAIS: Ne. Ale proč to mám tak dlouho takhle, to je na fakt delší rozbor.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FAT: a doma ti to neklape? :)
    FAT
    FAT --- ---
    TANAIS: Deset let bych nevydržel jen tak "s bokovkou". Deset let se dá, IMHO, vydržet jen zamilovanej. Což ještě pořád jsem.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FAT: nejde o dobu, ale o povahu nevěry :) Pokud máš někoho bokem a přitom máš rád svou ženu, kterou nechceš opouštět a pořád je u tebe na prvním místě, asi si dáš větší pozor, než když se zamiluješ do nějaký sukně a doma ti to neklape...

    SARAJ: tak ženská taky asi lecos vykváká nejlepší kámošce, ne?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TANAIS:
    to jo rozumim -on si asi kazdy dava sakra majzla,aby se pred partnerem nic neprosaklo - prave pri dlouhodobejsich vztazich mimo oficialni svazek,ale ja jsem se teda setkala spis ze situaci,kdy se panove pochlubi kamaradum..asi to pisu ne moc srozumitelne,ale jde mi o respektovani soukromeho zivota
    FAT
    FAT --- ---
    TANAIS: Nevím, nevím... Myslíš, že deset let je krátká nebo dlouhá doba? A nic neprasklo.
    :-))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SARAJ: já si spíš myslím, že je to o tom, na čem takovej vztah funguje. Pokud je to jen povyražení, dokážou držet podle mě jazyk za zuby stejně chlapi jako ženský. Pokud jsou v tom city a člověk v tom nemá jasno, má problémy to před partnerem udržet asi skoro každý.
    IVETA
    IVETA --- ---
    SARAJ: milenec drzi zuby za jazykem uz tretim rokem, ac mela ta jeho podezreni, schoval dukazy vzdy na vybornou, a tak mela jen domenky. Pak se to uklidnilo a tento rok uz je klid, slibil ji druhy dite, kdyz vztah bude klapat.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    rada bych nadnesla takovou otazku -jak jste na tom s utajovanim nevery? z moji zkusenosti jsou to predevsim muzi,kteri neumi drzet jazyk na uzde ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam