• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    IVETA: "slibil ji druhy dite, kdyz vztah bude klapat".. cili to, ze on ma uz 3 roky stalou milenku, je zanedbatelna malickost v jinak klapajicim vztahu? :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FAT: ani se neptám :) Budeš prostě asi nějakej divnej případ ;)
    FAT
    FAT --- ---
    TANAIS: Ne. Ale proč to mám tak dlouho takhle, to je na fakt delší rozbor.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FAT: a doma ti to neklape? :)
    FAT
    FAT --- ---
    TANAIS: Deset let bych nevydržel jen tak "s bokovkou". Deset let se dá, IMHO, vydržet jen zamilovanej. Což ještě pořád jsem.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FAT: nejde o dobu, ale o povahu nevěry :) Pokud máš někoho bokem a přitom máš rád svou ženu, kterou nechceš opouštět a pořád je u tebe na prvním místě, asi si dáš větší pozor, než když se zamiluješ do nějaký sukně a doma ti to neklape...

    SARAJ: tak ženská taky asi lecos vykváká nejlepší kámošce, ne?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TANAIS:
    to jo rozumim -on si asi kazdy dava sakra majzla,aby se pred partnerem nic neprosaklo - prave pri dlouhodobejsich vztazich mimo oficialni svazek,ale ja jsem se teda setkala spis ze situaci,kdy se panove pochlubi kamaradum..asi to pisu ne moc srozumitelne,ale jde mi o respektovani soukromeho zivota
    FAT
    FAT --- ---
    TANAIS: Nevím, nevím... Myslíš, že deset let je krátká nebo dlouhá doba? A nic neprasklo.
    :-))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SARAJ: já si spíš myslím, že je to o tom, na čem takovej vztah funguje. Pokud je to jen povyražení, dokážou držet podle mě jazyk za zuby stejně chlapi jako ženský. Pokud jsou v tom city a člověk v tom nemá jasno, má problémy to před partnerem udržet asi skoro každý.
    IVETA
    IVETA --- ---
    SARAJ: milenec drzi zuby za jazykem uz tretim rokem, ac mela ta jeho podezreni, schoval dukazy vzdy na vybornou, a tak mela jen domenky. Pak se to uklidnilo a tento rok uz je klid, slibil ji druhy dite, kdyz vztah bude klapat.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    rada bych nadnesla takovou otazku -jak jste na tom s utajovanim nevery? z moji zkusenosti jsou to predevsim muzi,kteri neumi drzet jazyk na uzde ..
    MYSLIVEC1
    MYSLIVEC1 --- ---
    Ženy obecně nemají potřebu být nevěrné a muži obecně nemají potřebu být věrní.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    IVETA: povětšinou - pokud se muž začne trochu víc snažit, pomůže s domácností, občas vyvenčí dítě a nechá ženu odpočinout, popř. jí dopřeje nějaký ten večer či víkend pro sebe, či dokonce zasponzoruje nějaké to rozmazlování ve formě kadeřníka, kosmetičky či cvičení, za pár týdnů, max. měsíců je libido zrestartováno a ženská funguje jako nebo téměř jako dřív...

    ano, může jít třeba o nějaké trauma nebo fyzické následky z porodu, ale jde fakt o procenta případů...
    IVETA
    IVETA --- ---
    WOJTYLA: nooo aby po roce slaveni nepropadl alkoholismu *u*
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    toz to musim potvrdit, že WOJTYLA je fakt věrňák :)...
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    WOJTYLA: konečně bude mít čas na milenku :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    IVETA: doporučil bych otevřít flašku a začít slavit že má konečně klid..:-)
    IVETA
    IVETA --- ---
    a co pak delat, kdyz zena po porodu ztrati libido? zadna chut na sex, suchos, a kdyz uz k tomu dojde pomoci gelu, neznostma a zena po aktu smutna a zase neuspokojena, pac nic zvlastniho neciti..a pred ditetem bylo vse ok? da se tato hormonalni zmena vubec lecit? vztahova vec..cilny up and down, ale pile brat nebude.A co by jste doporucili jejymu chlapovi?:-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Moc to řešíte. Jsem těhotná, bohužel musíme díky průběhu těhu víceméně oba abstinovat. Zatímco u mě to řeší příroda (hormonální útlum), musí si to muž řešit sám a já mu to ani moc nezávidím. A upřímně - mě nezajímá, co dělá muž ve chvílích, kdy není se mnou. Prostě se ho na to neptám. Narozdíl ode mě není pod vlivem hormonů, není utlumenej, je to normální chlap. Já naprosto věřím tomu, že je mi věrnej. A neprověřuju ho. Důležitý pro mě je, jak se o mě stará, co pro mě dělá, jestli mě má rád a jestli jsem s ním šťastná. Vadilo by mi, kdyby se zbláznil do jiný ženský, ale toho se nebojím. Nicméně sexuální frustrace nikomu nepřeju, tím méně mýmu chlapovi.
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    CATZILLA: nemyslím si, že by chlap který podvádí těhotnou manželku to dělal jen proto, že je právě těhotná...... a že by ve chvíli, kdy těhotná nebude s podváděním přestal.... tohle není v těhotné partnerce ale v osobě podvádějícího...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam