GRANTORINO: :)) ano, neuvěřitelný, co je možný se dočíst na obyčejným českým internetovým fóru... :) některé z asociací jsou kouzelné. :)))
jsi mi vyfoukla vítr z plachet. :))) příběh uzavřen i zhodnocen dřív, než jsem se dostal do poloviny. :))) ale vzhledem k tomu, že místo reakcí na Tvůj příspěvek se ozývají názory, v kolik hodin by se mělo vstávat... :))) doplním další detaily příběhu, jak jsem sliboval.
popojedem...
holka a manžel. poznali se jako náctiletí. zamilování, růžové brýle, v den svatby o sobě nevěděli "nic moc víc", než jaký sport baví toho druhého... její velký sen o rodině, a mít spolu dítě, si navzdory jeho názorům prosazuje... a on se dostává do ústraní. miluje svoji manželku, ale jeho by víc bavilo zůstat ještě pár let klukem. zatímco se ona stará o dítě, on je tak trochu v ústraní, komunikace prakticky žádná, a změnit se to nesnaží ani jeden z nich. a tak to "klape" den za dnem...
pak se objevil týpek. holka se zamilovala. tajné schůzky, jednou dvakrát týdně. celý její svět se najednou točí kolem myšlenek na následující setkání, co a jak mu řekla, co asi kterým pohledem mohl myslet... ze stereotypu všedních dní se najednou stala hravá zábava. holku baví všechno, v každém okamžiku "objevuje detaily světa", o kterých mu možná bude vyprávět, možná stačí, že o nich nyní ví, že si všimla...
uplynul skoro rok. stejný rytmus. dítě je o rok větší. manžel se před týdnem dozvěděl, že návštěvy její "kamarádky" byly ve skutečnosti návštěvy milence. otřese to s ním. ale manželku miluje.
co teď?
je možné "to vrátit zpátky"?
může týpek změnit své rozhodnutí a najednou obrátit, s "holkou na sex" chtít vztah? partnerský vztah?
může se holka opět zamilovat do manžela? může manžel situaci nějak zachránit? nebo holka?
je lepší se rozvést s manželem a žít sama? nebo je důležité zachovat rodinu - jak je? co je lepší/horší pro dítě?
věděl tohle všechno týpek hned na začátku? je "košer" :) jak se rozhodoval?
mohla se ona rozhodovat jinak?
nebo je to ideální právě tak, jak to probíhalo? :)