TAYLES:
CORIOLANUS:
vašich osobních existenčních problémů je mi líto. pokud v takové situaci jste. ale fajn, že internet zatím neodpojili, no ne? pozitivní zpráva! :))
TAYLES: jak prosím Tě myslíš, že by příběh ztrácel na autenticitě? :))) to máš nějaké zmatené. :)
TAYLES: holka že na mateřské nehne prdelí? a "má tolik času"? :) jak si tohle vymýšlíš prosím Tě? :))) a jaká že je Tvoje fantazie o mateřské? :)
a fakt vidíš jako vyšší prioritu mít novej svetřík? je to vyšší hodnota než blízkost člověka, který Tě posouvá dál? :) neříkám, co je a co není dobře. :) jen se tak ptám... :)
CORIOLANUS: jak jsem říkal, budu odpovídat na otázky k příběhu. osobní informace nemám potřebu rozmazávat na internetu, někdo třeba jo, já třeba ne. :) zůstaňme u toho, jak jsme to řekli. :) o sunaru a kombinézách něco vím. a třeba ty sedačky do každýho auta a chodítka, viď... no hrůza je to! a za všechno chtěj peníze... no jo no... svět je reálnej... ale to už tak nějak všici víme, nebo ne? :))
o alergiích jejího dítěte nevím nic. měl jsem za to, že je zdravé. máš jiné informace? ;-)
"vážím si jeho starostí", život pro "vděčnost" ... ano, tato slova tady zaznívají už podruhé. a proti tomu se staví hodnoty jako zamilování, láska, skvělý sex, osobní osobnostní růst, rozšiřování obzorů, přítomnost milence, který o životě něco ví... (byť nenabízí žádnou materiální oporu, ani jakékoli závazky.) to JE dilema tohoto příběhu. :) a je zajímavé číst různé pohledy různých lidí.
přemýšlím, kdyby mi manželka nabídla, že se mnou bude pro "vděčnost". že ji živím, když je na mateřské. CHTĚL bych pak ještě s manželkou žít? byl by to klad či zápor, pozitivní či negativní pohled? ano, za každou pomoc je vděk na místě. ale to je jiná. ne? úplně jiná diskuze, než když vděk postavíte do stejné úrovně, jako lásku, jako manželství. nebo fakt myslíte, že o "vděku popisovaném vašimi formulacemi" by manželství být mělo? máte to tak? mě osobně to tak trochu i děsí... :)
CORIOLANUS: nešlo o první příležitost. příležitostí k zahnutí či bokovce bylo mnoho. a některé holka i realizovala, ale spočítali byste je na jedné ruce. o nic nešlo. bokovky. žádné srdcervoucí zamilování.
tady mluvíme o situaci, kdy manželství již 3 roky trvá. a sny náctileté holky, která si vysnila mít svoji rodinu, se již střetly s realitou.
manžel a debil? nemyslím. hodnej kluk naopak, průměrný kluk, co o dítě rozhodně takhle brzo nestál. ale snaží se ustát realitu, závazkům - živit rodinu... ale po pravdě se vidí víc s klukama na fotbale, než s manželkou u dítěte... což za 10 let jistě bude jinak.
o třídu nejde, souhlasím. ta je maximálně měřítkem ekonomické situace dotyčných, nic víc to nemusí vypovídat, správný odhad.
CORIOLANUS: zajímavé, zkouším dosledovat, jak uvažuješ. z Tvého příspěvku. hodnotu člověka jsi se snažila určit na základě "zahýbá manželovi a otci svého dítěte". myslíš, že indýcií vhodnou k určení, jak píšeš "hodnoty" člověka může být to, zda zahýbá či nezahýbá? a to konkrétně v tomto příběhu? hmmmmm... ? zajímavý výrok, rozvedeš svoje zamyšlení?
CORIOLANUS: manžel se stará finančně. nicméně dítě nechtěl a starat se o rodinu nebyla/není jedna z jeho aktuálních priorit. když může být s klukama mimo, je raději v hospodě...