• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    KUATO
    KUATO --- ---
    NTR23: ja jsem se svoji zenou cca 15 let. od meli jsme radu rozepri, z nichz s nekteryma jsme nebyli schopni hnout. mame uz vetsi dve deti. pred pul rokem jsem si nasel milenku, protoze me zena uz dlouhodobe srala s nekteryma svyma vychovnyma metodama, ktere na me zkousela aplikovat. po trech mesicich jsem ji o tom rekl. pocital jsem s tim, ze si budu balit kufry (a to navzdory tomu, ze statek, na kterym zijem jsem zdedil ja - pocital jsem, ze ona by tam s detma zustala a ja bych tam dojizdel vypomahat, aby se z toho neposrala), nicmene ona moji druhou zenu nejak akceptovala, seznamil jsem je vzajemne, ted nas navstevuje obcas na vikend. i kdyz jsme meli nedavno nejake krize, tak ty jsme ustali a paradoxne nam to s manzelkou pomohlo vyjasnit si, ze spolu dal chceme byt, protoze toho co nas spojuje je mnohem vic nez veci co nas rozdelujou. druhe zeny se ale nechci vzdat, protoze mi je tez velmi blizka. decka jsou v pohode. daji-li bohove, udrzime to, damy dokazou prekonat sve strachy, ktere v nich jeste trochu hlodaji a mohli bychom se nejak casem sestehovat dohromady, az se deti osamostatni, protoze jak rika prislovi "kdyz se sejdou tri sobi, tak se radost nasobi" :o).
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    NTR23: no ja mel jednu takovou kamaradku, se kterou jsme ani nic nemeli jen proste chodivali ven, jezdili po akcich a tak a jednou za cas ji hrablo a zacala psat vzdycky moji zene. Ona ne ze by proti ni neco extra mela ale nebyla prilis odvarena z toho, ze travim cas s jinou a tehle to vyslovene delalo dobre.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    PSYTRANCE007: to je teda divné smýšlení
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    PSYTRANCE007: jako proč naschvály? já jsem naopak ráda, že někoho má, protože chlapské zraněné ego je děsná věc:)
    NTR23: jo, spousta lidí ani vědět nechce, což chápu.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    VALENTINA: a to mu nedelas zadny naschvaly?
    NTR23
    NTR23 --- ---
    VALENTINA: Tak nemusí všichni o všem vědět. Někteří by to nepobrali.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    NTR23: jediný kdo nic neví, je manželka mého přítele:)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    VALENTINA: Jediný kdo nic neví je manžel mé přítelkyně.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    NTR23: dobrý, obdiv.
    U nás dost podobné, už tak žijeme rok, ale já se plánuju odstěhovat. Manžel takhle žít nechce a mého přítele dosud nerozdýchal.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    NTR23: slava....takovouhle nejakou predstavu mam taky. To gratuluji ze to klape. Desetilety vztah je ubijejici stereotyp. Nemit tolik zajmu na odreagovani se tak asi utecu.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    Zdravím místní. Po 11 letech manželství se z nás s ženou stali víc než partneři přátelé.

    Máme dvě děti, nehádáme se, nemáme rozepře.

    Za roky manželství jsem udělal chyby, kterých jsem si vědom.

    V současnosti má žena přítele, já přítelkyni. Žijeme však stále spolu v domácnosti a fungujeme jako rodina. Rozvádět se nechceme, nové vztahy na pořád asi nehledáme.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    IVANEM: jo a hokej a fotbal jde taky mimo me:-)
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    IVANEM: hmm trosku se myslis....uklizeny byt nepotrebuji, uklidim si sam, navareno mit take nepotrebuji-pres tyden jsem v praci a o vikendu si udelam sam neco jednoducheho a vyvareni netreba, ba naopak, cim jednodussi,tim lepsi a na tv se nedivam, mame starou crt televizi a slouzi vicemene jen jako dekorace, pousti se to az na Vanoce takze nejaky komfort nevyzaduji. Co se tyce pradla tak zehlit netreba akorat prat, to jo ale to mi jako prepych neprijde, ja zase beham kolem baraku, delam opravy na aute atp. Jak jsem psal, vetsina zdejsich ma okoukane takove ty typicke rysy ostatnich chlapu (pozna se to uz i podle vasich reakci) a snazi se to aplikovat na me aniz by me mnozi znali:-) Jeste mi tam chybi vec typu ze se valim s pivem na gauci nebo ze chodim chlastat-v tom te asi taky zklamu, nepiju a jsem celkem aktivni typ cloveka.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    IVANEM: ne svata, ale blba.
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    PSYTRANCE007: se pak nediv, že ženy to řeší poněkud radikálně. Mít ženská doma tvora tvého formátu, tak se nedivím, že jí to po čase přestane bavit, najde si "kamaráda", kvůli kterému nakonec tvora tvého formátu opustí. To by musela být svatá, kdyby takového chtěla doma a živila ho.
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    PSYTRANCE007: proč by jsi se měl starat, když to za tebe někdo udělá a ty si můžeš žít jako král a jen to zneužívat pro svůj prospěch. Proč by ti mělo záležet na citech těch druhých - konkrétně teď tvé ženy?
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    PSYTRANCE007: to je čistá pohodlnost a vyčůranost, chceš být nesvázaný, naprosto svobodný, ale vyhovuje ti od ženy mít zázemí v podobě uklizeného bytu, navařeného jídla, vypraného a vyžehleného prádla, zajištění klidu pro dívání se na TV a nerušeného sledování programu v TV. Zároveň očekáváš tu jistotu, že když ty si usmyslíš a chceš se poveselit s novou další milenkou, tak proč by jsi se staral doma a "hýčkal" si vlastní ženu. Jednoduše se sebereš a najdeš si bokovku, však ona to žena nějak překousne.
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    ILLUZE: jo to neni k zahozeni
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    PSYTRANCE007: ale chceš se mít kam / za kým vracet
    PSYTRANCE007
    PSYTRANCE007 --- ---
    ILLUZE: no asi ty zavazky...na tom neco bude. Samota naopak, hodne rad jsem sam. Nejvic si i odpocinu kdyz si nekam jedu sam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam