• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJSLACKLINE ------- aneb rovnovaha je moje druhe jmeno
    KWJET
    KWJET --- ---
    KCHARI: tyjo super!! dobrý je žonglování na lajně (dá se na ní dělat skoro všechno :D) někdy bych se připojil esi neva ;) hoď echo ;)
    Q
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    posilam video ze vcerejsiho zevlovani v Hostivari. zonglovani a lajna (zadna slava)
    http://www.youtube.com/watch?v=GDwG8qvcrTg
    KWJET
    KWJET --- ---
    LUNIX: ne :D
    ale dobrovolný padání je fajn trik jak se naučit padat, zásada je, že vždycky po nohách! tzn. když víš, že už jdeš dolů, tak sklopit chodidla a nechat vyšlehnout lajnu kolem sebe.. nikdy nesmíš nechat nohy na lajně, jinak tě to otočí a při pádu z větší vejšky dopadáš na ruce/hlavu a to není good.. :)
    taky je dobrý dávat lajnu, kterou víš, že přejdeš, kousek vejš (metr, metr a půl) a trénovat na tom jen tu vejšku.. pak člověk není tolik překvapenej na dlouhejch, který už vysoko bejt musej z důvodu průvěsu.. nicméně 45 metrů už je slušnej long, takže nečekej, že to padne hned.. ale dřív nebo pozdějc určitě, chce to jen sledovat a kontrolovat svý pohyby, učit se z chyb a hlavně chodit chodit chodit ;)
    slack hajl Q
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    tak jsem natah 45m a nedal jsem to. bojim se z toho padat, to je nejhorsi. kdyz dojdu dal nez 10m od kraje, tak zacnu mit pocit, ze to nemam pod kontrolou a ze spadnu nejak blbe, tak radsi padam dobrovolne. nejaky typy jak tohle prekonat, krome staleho zkouseni? ;-)
    KWJET
    KWJET --- ---
    LUNIX: tyjo šel bych, ale jel jsem na víkend dom (a na hajlajn do Polska :D) takže spíš nějak přes tejden.. se ozvu ;)
    slack hajl Q
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    tak dneska od 12:00 letna, zkusim natahnout ~pade a pak neco kratkyho, nekdo dorazte, jinak me to brzo prestane bavit a pujdu domu ;-)
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    RADU: ja jsem byvalej suchdolak, ted uz by se mi s lajnou do toho kopce nechtelo... zvlast kdyz mam po ceste stromovku a letnou.
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    co dnes nebo zitra, nechcete nekdo neco natahnout? ;-)
    REELOO
    REELOO --- ---
    RADU:
    Pres reku? O:-)
    RADU
    RADU --- ---
    někdo z phy ze suchdola?je tu řada míst kde by se lajna dala dát jen to má dva háčky-neni lajna a neni s kym:)))
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    KWJET: Tak to je snad janý že to pujde hehe:-))) ale potřeboval bych ňákou dlouhou mít doma abych moh trénovat! přece jenom na desítce 40 nenatrénuju ani náhodou! a zrovna tu částku na to cos říkal taky jen tak nevycucám z prstu,ještě gdyž sem si koupil kolo že jo!
    tož budu muset chvilku počkat ještě nó... a nebo víc chodit tahat s váma!!!
    KWJET
    KWJET --- ---
    KROTITEL: jo chlapče, ale ke 40 vede celkem dlouhá cesta.. :D
    nicméně nic, co ty bys nezvlád! 40 měla ta poslední lajna, co jsme tahali, už celkem slušnej sekec, ale dej tomu čas a vono to pude..
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    já chci dát těch 40.
    20 bo 25, tak nák to bylo viď, mi nestačí hehe!
    KWJET
    KWJET --- ---
    KROTITEL: more tobě se to řekne dej stopade, ale vono to zasejc neni jen tak.. ale pomalu k němu směřuju, ještě pár longline sešnů a bude.. jen vychytat správnej vítr ;)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    no kámoši tam normálně přelaňujou z jedný strany na druhou. tak proč ne přelajnit???
    mam tam pár známejch přímo z adršpachu, tak by sme to nějak asi domluvili.
    tož kotel to bude asi neřestnej hehe!
    děléj dej stopade a budeš krutopřísnej! :-)))
    KWJET
    KWJET --- ---
    KROTITEL: no hele ta starostová - o tom byly vášnivý diskuze na lezci ohledně pevnosti její hlavy, ale samotnej Zak absolutně nepřipustil, že by se to mohlo urvat, takže teoreticky možný by to bylo.. ale za 1. - je tam fakt dementní kotvení, za 2. možná by byl voser se správcema oblasti (nevim jak to nakonec pořešil on) a za 3. je to hroznej kotel! :D
    ale samozřejmě směr je to krásnej, takže pořádně nachodíme a pak se tam někdy naběhne a bude.. ;)
    jináč těch stopade - nevim o pořádnym fleku, kde by se dalo natáhnout, možná v tý stromovce, ale u longu je každejch 10 metrů navíc hrozně znát, takže si to chci přejít postupně, protože motivace je u těchhle dlouhejch hrozně důležitá věc a kdybych rovnou přešel stopade, tak za chvíli nemam co chodit :D neee, to si dělám srandu, motivace se dycky najde, ale holt u longu je fakt hodě faktorů, který člověk musí brát v potaz, není to jen přijít, natáhnout a přejít.. i když to tak vypadá, ale je to složitější, hlavně vítr a momentální rozpoložení hrajou prim.. noa když příští tejden dám českej rekord, tak budu šťastnej jako blecha ;)
    a pak se uvidí, jak dál.. a kde to napnout..
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    jako Starostovic to je asi můj největší sen přejít! hrozná zhovadilost jako! až tam někdy pojedete, jedu s váma i gdyby se měl svět posrat! to chci dát!!! hehe!
    ti držim palce! dej rovnou stopade né?? na to máš!!!!
    KWJET
    KWJET --- ---
    KROTITEL: čuz no 28 metrů má Kozatá na Bořni, ale je to nejdelší hajlajna v ČR (resp. nejdelší hajlajna natažená a překonaná Čechem, protože nám záškodník Heinz Zak vyžral highline ze Starosty na Starostovou, která má přes 30..)
    jináč těch 117 m na Letný je taky nejdelší, ale už jen longlajn a taky jen na území ČR, protože Kolouchovejch 124 metrů bylo naplý v Scharnitz léta páně 2007 myslim..
    ale to bude aktuální už jen do příštího tejdne, na Vítkově mam vyhlídlej směr cca 128 m a jsem odhodlanej to přejít ;)
    včera mi dorazilo 160 metrový lano na napínání, takže budu moct do systému zapojit celkem troje dvoukladky a natáhnout to v menším počtu lidí.. skoro si řikám, jestli bych to nenatáh sám, ale vynosit veškerej matroš nahoru na kopec by mi zabralo celej den (samotná lajna - 150 m třítuny - váží 9 kilo, tahací lano taky přes 9 kilo noa to k tomu nepočítám veškerý kurefsky těžký železo, kotvící smyce, kladky, jümary atd :D) no je toho kotel, ale když to miluješ, tak neni co řešit :D
    slacklajn hajl Q
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    KWJET: Nazdár.
    hele bud tam máš chybu nebo máš blbě sladěnej slovosled.
    "28m nejdelší lajny" se týká Bořně? že to píšeš u letný, nebo sem to aspoň tak pochopil! jinak pěkný!!!!
    VRZZ
    VRZZ --- ---
    ZELENY_CAJ:
    HDK: tak muzem nekdy zajit, ja to zkousim teprve tak tyden a jsem z toho nadsenej:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam