• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJSLACKLINE ------- aneb rovnovaha je moje druhe jmeno
    rozbalit záhlaví
    KWJET
    KWJET --- ---
    BUDDHA: ahoj buddhos, soráč nejdřiv za to Zetko, jsme byli s jankem už hrozně kantáre, tak jsme šli dom.. jinak sobotní longlajn pohoda, zopakovali jsme 152 m lajnu na rozchození :D potom večer ninja urban hajlajn u národního divadla na žofín - fotky here http://kwjet.rajce.idnes.cz/Longline_session_Stromovka_Ninja_Urban_Highline_Prague/ to byla prča jaxvině :)
    noa neděle šárinka, napli jsme, zkoušeli jsme, dostávali jsme naprdel, ale tesně před vypršením časovýho limitu to padlo! :) Janek a já jsme to přešli jednim směrem, na druhej nezbyl čas.. novej českej rekord, šárinka má po přeměření 57 metrů dýlky a 40 metrů vejšky.. hustokrutejprasakr, jsem dojebanej jaxviň ale stálo to za to :) fotky here http://kwjet.rajce.idnes.cz/Wild_Sarah_Highline_-_57_m_long_-25.10.09/ ale snad budou ještě nějaký lepší + video od koloucha snad do pátku :)
    tož slack hajl Q
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    Tak jak to dopadlo kucí? Co všechno padlo?
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    BUDDHA: hej fotil jsem to ja za uplnyho strizliva :D fotak nezvladal
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    KCHARI: Fotka vypovídá stavu fotografa.. Jj, dobrej punk :D
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    vcera jsme si na jedny mensi party v baraku pred demolici udelali "ghetto slackline" z pozarni hadice. docela prdel a pres pocatecni skepsi se na tom dalo i docela dobre chodit :D
    KWJET
    KWJET --- ---
    KROTITEL: hehe no kilák nevim ale tak na to dvoukilo se časem snad dokopu :D jen na něj našetřit.. noa pak se uvidí, ještě mě čeká dost hajlajn, a tam je terén dost otevřenej.. :) no myslim, že se se slacklajnou dá potýkat celej život, tak to nechci přestřelit zezačátku, chápeš, abych pak měl na starý kolena co chodit :) none, tož slack hajl Q
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    KWJET: Ty hovado praštěný! za chvíli ti i kilometrová bude malá!
    fakt respekt! pošlu ti pak odkaz na report jak jsme byli na Hvaru. 6ti metrová waterline byla pro mě velkej oříšek. hehe. se zasměješ!

ZELENY_CAJ
    ZELENY_CAJ --- ---
    KUTIL_TIM: jj, byl sem v brne ale ted sem pul roku mimo, tak az na jare..,)
    ROSADKO
    ROSADKO --- ---
    (my to teď hrozně hrotíme na stěně, takže moc nestíhám, ale kdybyste řekli dopředu nějakej rozumnej termín, ráda bych se stavila :))
    ROSADKO
    ROSADKO --- ---
    Něco příští tejden někde? :)
    KWJET
    KWJET --- ---
    joale na hajlajny to pořád stačí :) divoká šárka čeká.. tak snad to ještě tendle podzim padne..
    KWJET
    KWJET --- ---
    LUNIX: hehe to víš, léta dřiny a odříkání :D sakra, ale teď si budu muset koupit novou lajnu, na týdle mi zbejvá už jen 5 metrů.. kde na tom furt brát? :)
    tož keep slackin' Q
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    KWJET: tak to je nemala hustobrutalita, gratulace!!!
    KWJET
    KWJET --- ---
    KWJET
    KWJET --- ---
    LUNIX: dobře ty!!
    KUTIL_TIM
    KUTIL_TIM --- ---
    furt tu len citam tahania lajn v prahe, co tak tiez niekto v brne? najdu sa taki?
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    hehe a ja opet prekonal svuj osobacek a posunul se k ~50m :-)
    KWJET
    KWJET --- ---
    já byl ráno :)
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    zdar, dneska vecer vitkov, nejspis aspon 2 lajny.
    KUTIL_TIM
    KUTIL_TIM --- ---
    jj, man on wire stoji za zhliadnutie. skuste to
    LITTLEFOX
    LITTLEFOX --- ---
    Včera jsem shlédnul film (spíš dokument) Muž na laně, myslím si, že by se vám to mohlo líbit. Tak pokud nebudete mít co dělat, doporučuji zajít do kina...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam