• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJSLACKLINE ------- aneb rovnovaha je moje druhe jmeno
    KNIZE_IGNOR
    KNIZE_IGNOR --- ---
    KCHARI: Chtel sem usetrit nejaky prachy koupi jednotlivejch soucasti a kratsi lajny:D
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    KNIZE_IGNOR: kup si ze slackshopu tu tricitku v setu a nejdriv natahuj kratky (to te ale zacne za cvhili srat) a pak delsi. nevim co resis :)
    KNIZE_IGNOR
    KNIZE_IGNOR --- ---
    NOISEGATE: U ty slim pisou ze je vhodna do 20 m. Ja si treba ted nedokazu predstavit ze bych to natahoval dal. Predstavoval sem si treba maximalne 8 metru mezi stromama. Tak nevim jestli neni hloupost si koupit potom heavy a natahovat to takhle kratky. Ale opravdu o tom vim prd tak jestli s tim mas nejakou zkusenost nebo kdokoliv jinej tak budu rad kdyz se od vas neco dozvim.
    KNIZE_IGNOR
    KNIZE_IGNOR --- ---
    NOISEGATE: Jestli bys mi prosimte jeste moh poradit tak koukam na lajny na SLACKSHOPu a kdyz si koupim lajnu na miru tak asi nemam na jedny strane oko co? Co si mam teda k lajne koupit abych mel sadu pripravenou k pouziti? Koukal sem tam na ruzny zpusoby uchyceni a tak, ale co doporucujes treba ty? A jeste jakej mas nazor na heavy a slim lajny? Ktera je podle tebe lepsi, jestli s tim mas teda zkusenost. Buddha tu psal ze preferuje tu 2tunu coz je predpokladam ta heavy.
    KNIZE_IGNOR
    KNIZE_IGNOR --- ---
    Tak diky za rady. Snad to co koupim nebude blby.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    KNIZE_IGNOR: rozdil neni az tak velkej, pokud zacnes na .25, bude ti pak chvili pripadat . 45 tezsi, jde o zvyk. trikovat a skakat se da na obou stejne
    KNIZE_IGNOR
    KNIZE_IGNOR --- ---
    Diky za odpověď. Jenom jak velkej je rozdil mezi tou 25 mm a tou 45 nebo 50 mm? Myslel sem ze se prave na tom bude dat lip chodit. Jako ze to bude lehci a ze by se to dalo pak pripadne vyuzit i na nejaky skakani a tak.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    respektive Kwjet tu psal o tom, že s tou ráčnou se to stalo u gibbona, tak by mě zajímaly ještě nějaký špatný zkušenosti jestli jsou, na co si dávat pozor atd.. Dík..
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    tak jsem byl včera a předevčírem poprvé vyzkoušet lajnu JUMP ze slackshop.cz a tímto chci poděkovat KWJETovi atd. :-)
    jsem to natáh tak na 7 metrů a nakonec přešel a myslím, že tohle mě bude bavit :-)
    Jen to chce najít lepčí místo..
    Jaký na to používáte boty? Nebo chodíte na boso?
    A co nějaký nehody, že by třeba vylítla ráčna nebo tak? Ze začátku jsem z toho měl strach :-)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    KNIZE_IGNOR: mrkni tu na KWJETuv profil, myslim ze maji v nabidce vse jak pro zacatecniky tak pokrocile. Osobne preferuji klasiku lajnu 25mm (2tunu), myslim ze to ma i za zajimave kacky... (jinak slackshop.cz)

    Nedavno jsem na paruce potkal typka se slackem od mamuthu, material jedna basen, ale kdyz jsem slysel co to stalo tak se mi protocily panenky...
    KNIZE_IGNOR
    KNIZE_IGNOR --- ---
    Nazdar, moh by mi poradit, jestli je velká blbost koupit si pro začátečníka slackline Wave, jak ho nazývaj na netu. Píšou tam že je určenej pro triky. Tak nevimn jestli hodně vadí, že se prohybá a tak. Celkově, kdbyste mi mohli dát radu, která lajna je asi nelepší, tak by to bylo skvělý. Případně, kdybyste někdo měl lajnu na prodej tak se určitě ozvěte. Předem díky za odpověď.
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    KWJET: to byla od singace, jeste to mozna ani 10 nebylo spis 7-8 kdyz to tedkon vezmu!
    KWJET
    KWJET --- ---
    BUDDHA: hovado.. :D po 13 pivech bych při pohledu na lajnu leda tak blil :D njn někdo má prostě rovnováhu v sobě :)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    mám radost po 13 pivech jsem lupnul 10m :)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    ja sem pro naky chozeni v patek odpoledne. klidne ten vitkov
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    KWJET: nemusís se bat to nechat v jakemz takemz rozliseni, pokud bude mit jedno .pdf do 1,5-2MB tak je to vklidu. Jinak jo nazorne je to fajn - i v tedle kvalite je poznat co delas )

    Tu maj kluci ten set od tech nemcu, a musim rict ze maj prekne vymyslene to "madlo", normalne kruh prositej kurtou. Velice jednodusse to navazes na lajnu a muzes tahat.. narvali jsme celkem bezproblemu nejakej 40+m /ellington/
    KWJET
    KWJET --- ---
    BUDDHA: njn soráč, příště udělám lepší ;) pod tvým osobním vedením :) jinak já taky radši ellington, líp se s tim pracuje a je o dost lehčí.. ráčna je rychlejší atd, ale karáble sou karáble :) když člověk použije multipull a nějaký madlo na dopínání, tak se s tim dá natáhnout docela dost..
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    Q - ted koukam na navody a ony "krasne" fotky jsou spis na bliti! co si s tim malovanim zase robil :-D (komprese až moc velká khamo)

    To all, co Vám víc vyhovuje - ráčna/ ellington???

    U mě vítězí ellington, mám z toho lepší pocit. Taky mi přijde, ty karabiny budou o něco lehčí a trochu jinak budou měnit vlastnosti lajny...Na socky ellington a na delší špagát snad budou jednou kladky... :)

    KWJET
    KWJET --- ---
    KUTIL_TIM:
    KCHARI:
    SQUEAKY:
    BUDDHA:
    díky za pozitivní reference klucí.. :) session dobrej nápad, konec tejdne se mi taky hodí.. navrhuju Vítkov, je tam místo spíš pro delší lajny, ale i pár kratších se tam dá napnout.. ;)
    ps: ohledně gibona - včera se potvrdily moje obavy.. konstrukce jejich lajny dávala tušit, že se to časem musí urvat.. a taky že jo, při včerejší jump session se Smolda odrazil tak mocně, že prdla lajna, co drží ráčnu (v místě, kde je to stažený v černym oku), tzn. mrtě našponovaná lajna i s !ráčnou! vylítla z kotvení směrem ke Smoldovi a zastavila ji až matrace, který byla přímo pod Smoldou.. jinými slovy, nebejt tam ta matrace, tak se ta ráčna zastaví až o Smoldovy kule.. a to by bylo kurva au..
    takže bacha na to, gibon je sice dobrej ve svý jednoduchosti, ale je to taky jeho hlavní nedostatek.. nevěřim, že jsme první komu se to stalo a tipuju, že ani ne poslední.. lítající železo může zabíjet!! takže dávat bacha na matroš, kterej používáte, radši nějakou tu smyčku a šekl navíc, ale je to bezpečný..
    tož slack hajl Q
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    Když už se Vás tu ozvalo tolik, tak kdy uděláme nějakou session...Provázků jak tu čtu bude dostatek, tak jen na Vás abyste dorazili :) U mě jasná volba nejlépe konec týden (čt, pá, so, ne)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam