• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJSLACKLINE ------- aneb rovnovaha je moje druhe jmeno
    KWJET
    KWJET --- ---
    T_MAX: tywoe prdlajs, to je právě nejlepší, když máš lajnu pověšenou 2 metry vysoko a stejnak tě v půlce šimrá tráva na chodidlech.. ;) bo aspoň já to zbožňuju, to si pak člověk fakt připadá že se vznáší ;) a chce to hodně ladit, moc se v tu chvílli na lajně nevrklat, protože jak si štrejchneš o zem, tak je to teprve hustý :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SQUEAKY: No :D a když jen vystoupíš, tak máš koňara přes celý záda :D
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    LUNIX: optimalni to urcite neni, je tam dost houstin po obvodu, takze se tam musis trochu prodirat, je to taky nejaka rezervace, ale vyhodit by te nikdo nemel. moc lidi tam nechodi.
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    KWJET: Loc: 50°7'28.356"N, 14°21'23.512"E Lysolaje - Housle by asi byly pouzitelny, ale je to kapku z ruky a taky je to taky imho hlubsi nez 10m a v te posledni casti je to nelozitelne smerem zespoda vzhuru, takze bys to musel obihat okolo.

    Siroke to muze byt tak 15m, takze kdybys tam nasel nejakou vhodnou konfiguraci nasikmo, tak by ses mohl na tech 30-40m snad dostat. uz jsem tam dlouho nebyl, kazdopadne kotvicich stromu tam je urcite dost.
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    T_MAX: mas pravdu .. 5 centi nad zemou je na prd .. clovek si ani nemoze podskocit :)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    KWJET: Kubajs tak me napada - takove mistecko nejkejch je na vysehrade. (http://amapy.centrum.cz/?q=praha+vy%C5%A1ehrad#x=-743204@y=-1045474@cs=1@sidx=13@pg=1,5@pl=@app=0@q=praha%2Bvy%C5%A1ehrad) Je to jak bys sel z hradeb smerem dolu k řece (slepá cesta po pravé straně). Cca 7-8m vysoko délku nevím jak to tam jde...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    LUNIX: jak říká Kwjeták, jakejkolik obchod keberci, kde maj deklarovanou i aplikaci .. tam budou mít hromadu zbytků a nebo si prostě zajdi do krámu a ten 1 m2 si kup, ta stovka tě nezabije, ne? :)



    KWJET: nojono, budem na to muset vymyslet nějakou kladečku a nesrat se s tim :)


    SQUEAKY: Ono když couráš nohama 5cm nad zemí, tak je to spíš nahovno, než fun :)
    KWJET
    KWJET --- ---
    LUNIX: docela dobrý jsou koberce Trend - mezi Kolbenkou a Vysočanskou.. myslim, že nějaký odřezky tam maj, otázka jak velký odřezky máš na mysli :) joa určitě bys sehnal nějaký kusy koberce (popř. tlustýho filcu) v provaznictví na Florenci..

    T_MAX: jj, jednou jsem napínal v ráčnou i 30 m, ale s docela statickou lajnou a stejnak to bylo gumový :) 15 m je pro ráčnu optimální, na delší lajny je lepší Ellington, nebo kladečky.. :)

    hele, nevíte náhodou někdo o nějakym údolíčku v Praze, kde by se daly napínat nějaký midlajny? něco ve stylu, jako je Dolní Jelení příkop u Hradu, teď jsem na to koukal když jsem jel tramvají kolem, ale bojim se, že by mě odtamtud rychle vyhodili.. mam na mysli todlencto

    prostě flek, kde by se rychle dala napnout nějaká vysoká lajna, tyhle údolíčka (příkopy) jsou na to ideální, ale Prahu nemam zas tak moc zmáknutou, tak kdybyste někdo o něčem věděl, byl bych vděčnej za tip.. aneb trénovat se musí :) ideálně aby se tam dalo napnout něco kolem 10 m vejšky a 40 - 50 metrů dýlky.. ale budu rád za jakejkoliv tip..
    tož sleku zdar a ať to chodí Q
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    LUNIX: co mladý kutil v dlouhé, osobní zkušenost nemám - ale to je jedinej shop co me tak napada..
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    T_MAX: cim volnejsie tym viac fun, nie? ;D
    LUNIX
    LUNIX --- ---
    nevite kde sehnat odrezky kobercu nekde v okoli centra prahy? nejaky typy?
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: no já v sobotu tak poprvé letos chodil a docela jsem se divil že se na tom ještě udržim. na asi třetí pokus sem dal 15ku a byl jsem spokojenej.. :))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    tak včera po dvou letech zase slack :) jupíí !

    natáhli jsme patnáctku a dobrý (kamurád má s ráčnou, tak se to dalo) .. pak jsme natáhli dvacku, ale už to nešlo pořádně napnout a byla to strašná žvejka, uprostřed jsem coural málem po zemi, ta 2,5 tunová ráčna tak max na těch 15 bm ..

    ale jináč skvělý !!!!! :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    dobrej obrázek.

    Repast
    KNIZE_IGNOR
    KNIZE_IGNOR --- ---
    KWJET: Tak diky moc za rady. Ta jump vypada fakt dobre a urcite bych se nekde sesel. (sem z Prahy) a jestli budou penize tak bych si ji mozna i koupil. Tak ja se jeste ozvu.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    KNIZE_IGNOR: no, dostals tady uz dosti fundovanych odpovedi, ale stejne: lajny ze slackshopu zatim nemaj sesivany konce, ale to vubec nepotrebujes, ani s racnou, ani s elingtonem, je to poreseny pres lockpin - bezuzlovej mechanismus - jinak doporucuju lajnu heavy, prece jen neco vydrzi a muzes ji natahnout i delsi (nehlede na to, ze ta zluto - cerna vypada fakt dost dobre ;)
    podle tvych preferenci bych sel do setu JUMP, neni co resit, mas kompletni set do 20m se vsim co potrebujes kompaktne zabalenej ve slusivym pytliku, je to za ty prachy asi nejlepsi volba pomer cena - vykon na ceskym trhu. oke, je to trochu podprahova reklama, ale jsem o tom skalopevne presvedcen a rad se necham presvedcit o opaku :D toz slack zdar!
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    KWJET: Myslim ze mate dostatecny sortiment, nevidel bych nutnost lajny zkracovat, spis vyladit pak nejaky setik pro fajnsmekry :D
    Jak sam pises - za par te to prestane bavit - myslim si ze setik 10m s racnou bude vazit cca stejne jak kdyz bys tam mel elington...Ne ze by se s tebou nedalo jednat :)
    KWJET
    KWJET --- ---
    BBAN4N: ahoj, díky za pozitivní reference, s tou ráčnou je problém jen u gibbona, protože oni to maj na jedný smyčce, tzn. dře se tam textil o textil a po nějaký době se to opotřebuje tak, že to může prdnout.. což se stalo nám, je to docela o hubu.. klasická ráčna s hákem a šeklem je v pohodě, tam nic prasknout nemůže ;) jedinej problém u delších lajn je, že musíš popruh navíjet úplně přesně naprostředek, když to jde trochu bokem, tak se trochu vychýlí ta západka a potom to na jedný straně nedocvakává úplně až nadoraz.. pak je potřeba lajnu povolit a napnout znova.. ale to si časem vychytáš, chce to trochu cviku a dá sa.. ;) tak ať to šlape, zatim Q
    KWJET
    KWJET --- ---
    KNIZE_IGNOR: ahoj, tak já bych nějakou lajnu na prodej měl :) na začátek stačí nějaká kratší (chystáme 10 m set s malou ráčnou za cca 700,-), ale jak píše Kchari, za chvíli by tě to přestalo bavit a sháněl bys lajnu delší, takže je asi lepší rovnou koupit standard.. doporučil bych ti ten set Jump, napínání ráčnou je jednoduchý a rychlý, ale osobně teda taky preferuju karabiny (set Master), jsou mnohem operativnější a spolehlivější.. záleží na gustu, co se týče lajny 25 mm nebo 45 mm (popř 50 mm) tak rozdíl je v tom asi takovej, že na širší se líp skáče (resp. líp se při skákání na lajnu trefuje) ale i na skákání mam radší klasickou lajnu 25 mm..
    co se týče začátků, tak je to jedno, není to tak, že byses na širší učil rychlejc, jde hlavně o to vydržet, zkoušet a postupem času se budeš zlepšovat, jak se ti budou zpevňovat nohy atd.. kdybys měl zájem, tak můžem dát příští tejden spicha (jestli jsi z prahy) a klidně ti předvedu set od setu někde v parku a budeš si moct vybrat, co se ti zdá nejlepší ;) kdyžtak se ozvi na mejl nebo do pošty.. tož sleku zdar Q
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam