• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZELENY_CAJSLACKLINE ------- aneb rovnovaha je moje druhe jmeno
    rozbalit záhlaví
    TYDLYDAA
    TYDLYDAA --- ---
    LORD_DE_SEIS: já bych rád víc pružnou a hlavně padesáti milimetrovou, to slackshop.cz nenabízí
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    kup si standartní lajnu a máš to nejlepší...a o polovinu levnější ;-)
    SlackShop.cz |
    http://www.slackshop.cz/obchod/produkty/sety/set-eqb-master
    TYDLYDAA
    TYDLYDAA --- ---
    Ahoj slacklineři, chystám se kupovat si svou první lajnu, kamarád s kterým se učíme dostal GIBBON JIBLINE a je s ní spokojenej, já si chci koupit svojí a rozmejšlím se mezi GIBBON JIBLINE a GIBBON SURFER, uplně se mi nechce kupovat Jibline protože se mi zdá zbytečný mít dvě stejný, že bude lepší když budem mít každej jinou, ale chci se zeptat jestli s nima máte někdo nějaký zkušenosti? ten surfer už je dražší tak si ho nechci koupit a pak zjistit že je nahovno, ale chtěl bych ho víc, prosím poraďte, díky
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    sorry za decentní spam, ale na www.slackshop.cz jsme konečně zprovoznili regulérní nákupní galerku, tak se můžete juknout. díky
    PEJR
    PEJR --- ---
    sorry za trochu ot, ale nedá mi to...

    Jízda na laně - 160 Km/h | Umění a Respekt |Loupak.cz | Videa, Hry a Soutěže
    http://www.loupak.cz/video/umeni-a-respekt/1685-jizda-na-lane-160-km-h?ref=zippy
    KNIZE_IGNOR
    KNIZE_IGNOR --- ---
    KWJET: Diky za radu. O koupi uvazuju no, ale rikal sem si ze zadarmo to bude lepsi:D.
    KWJET
    KWJET --- ---
    KNIZE_IGNOR: redukce jednoduše vyndáš tak, že kleštěma ohneš závlačku na straně, vysuneš navíjecí buben a redukce sundáš.. ale bacha, ten drátek je docela málo trvanlivej, takhle se dá ohnout tak jednou, při dalších pokusech se většinou při ohejbání zlomí.. ale dá se nahradit nějakym jinym drátem odpovídající tloušťky, takže žádná tragédie.. ;)
    ale přijde mi zbytečný tudle proceduru podstupovat opakovaně, imho lepší koupit si další ráčnu bez podložek a problém máš vyřešenej ;) je to investice za pár stovek, nic drastickýho..
    KNIZE_IGNOR
    KNIZE_IGNOR --- ---
    Ahoj, mozna je to blbej dotaz ale mam doma racnu na natahovani lajny ale ma v sobe redukce na 25 mm lajnu. A rad bych si na nejaky blbosti chtel koupit 50 mm lajnu. Da se to nejak poresit abych nemusel vyndavat ty redukce. Coz by teda slo dost tezko. Predem diky za rady.
    KWJET
    KWJET --- ---
    čaune, je tu nějak mrtvo.. aby to nevypadalo, že se přes zimu nedá chodit, posílám dvě videa ze zimních hajlajn, co jsem letos natočil a sestříhal.. jsou to první pokusy s pináklem, takže případně žádám o trochu shovívavosti.. ;)
    novoroční hajlajn here: http://www.youtube.com/watch?v=PfFj0gqYq4g
    hajlajny z týhle soboty here: http://www.youtube.com/watch?v=LaSW2fLxXFE
    ať to ťape i v roce 2011, šlak hajl Q
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    JAFRA: mno tak vzhledem k profilu ocelovyho lana bych s sebou netahal kousek, ale poradnej kusanec. voni ty smyce nejsou jen tak delany z plochyho popruhu neasi.
    JAFRA
    JAFRA --- ---
    PEJR: vim,takle sem to tam vrazil kdyz sem to prvne zkousel,ted sebou pod to taham kousek koberce...
    PEJR
    PEJR --- ---
    PEJR: a samo jsem myslel oba stromy..
    PEJR
    PEJR --- ---
    JAFRA: ten strom te za to ocelovy lano musi milovat...
    JAFRA
    JAFRA --- ---
    Tak tady nahazuju homemade slack,kurtu mam z aukra za 200 a znytek mi vysel v zelezarstvi taky na cca 200,ale urcite se to da poridit i levnejc.....







    KWJET
    KWJET --- ---
    JAFRA: černej gibbon (jiblajna) kterej se teď prodává za dva litry.. :D to je jediná možná volba od gibonů, ostatní lajny dle mýho názoru za moc nestojej..
    JAFRA
    JAFRA --- ---
    KWJET: no ja jich ted asi stejne budu par brat s aukra na kurtovani repraku,takze me 2stovky za jednu na blbnuti nevytrhnou:) a jinak ta co je v tomhle videu je ktera? http://www.youtube.com/watch?v=HDTwQGEeGZc
    KWJET
    KWJET --- ---
    JAFRA: ahoj, no já to zkoušel a řikám - nebrat :) ve svý podstatě ta kamioňácká kurta je to samý jako starej žlutej popruh od gibbonů, tj. tlustá statická lajna, dobrá leda tak na ty kamiony.. se slacklajnou to nemá nic společnýho, jsem si takhle taky koupil 12 m kurty abych to vozkoušel a teď mi to leží ve skříni.. :) klidně to vozkoušej, třeba máš jiný gusto, ale mě to nenadchlo.. zlatej duťák.. :)
    jo jinak pro zájemce - na slackshopu budou co nevidět k prodeji Banditi (malá verze banánu pro lajny od 30 do 150 metrů) a kotvící desky Alien (pro kladky a brzdu na lano - grigri apod).. vše za směšný ceny, počítám příští tejden by to mělo bejt všechno v prodeji..
    tak ať to ťape, slack hajl Q
    JAFRA
    JAFRA --- ---
    No bude stejna jako mam u toho 2,5 slacku akorat bez vymezovacich podlozek,ja se spis bal o tuhost ty kurty,byla by to naka klasika co pouzivaj kamionaci,tak jestli u ni treba neni nakej velkej pruves ci tak neco.....no asi to vyzkousim a poreferuju. Jako varianta pro mene majetne,pokud to bude fungovat:)
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    JAFRA: podle me zalezi na velikosti kurty (ráčny) s malou toho moc nezmůžeš..
    JAFRA
    JAFRA --- ---
    Zdravim,technickej dotaz,pocitam ze uz to tu nekdo i zkousel. Dase misto orig.slacline pouzit treba i obycejna kurta? mam slack sirokej 2,5cm ale chtel bych to zkusit i na 5cm,akorat se mi to hned nechce kupovat,tak by me zajimalo jestli ma vubec cenu tu kurtu vytahovat...dik
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    AAHHWISEGUY: gibon nic moc inu čajna. poslat do portugalska zboží můžeme. pokusím se zjistit cenu poštovného a ozvu se. dusty ze slackshopu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam