• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRACONIKRover - Land Rover - klub majitelu a nadsencu
    KULA
    KULA --- ---
    DRACONIK: tak to otec nedavno na dalnici, nevim v kolika protoze nam nefunguje tachomer, predjel v dosti svizne rychlosti MG75....pochopitelne ji predjel v 75 normal:)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    v patec pri ceste korunovacni smerem na suchdol jsem potkal mg cabrio... opravdu krasnej kousek to byl:)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Asi jsem divnej, ale prijde mi, ze po Cechach zacina jezdit cim dal tim vic roveru. Vsim si toho nekdo?
    KEYLA: autorizovany na Rover byt nemuze, pac autorizovany servis muze bejt jen ten, kterymu ta automobilka jeste funguje:) Land Rover ano, ale Rover uz ne:(
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    Přímo autorizovaný servis...http://www.cdmotor.cz/
    KULA
    KULA --- ---
    tak je to jasny....Vzduchova vaha.Klasicky neduh motoru od BMW
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    hojda, no servis v praze znam jeden dobrej. Dela tam kamarad, a v roverech se opravdu vyznaj. je to http://k-car-c.cz/
    zkus se jinak obratit co nejdriv na forum http://roverclub.cz/bb3/ a tam se zaregistruj a poptej.
    jinak ten tachometr mam na svym osmikilu podobnej problem - obcas ukazuje, ze jedu 160 kdyz jedu 40 a tak podobne:))
    hodne stesti s tim autikem!
    KULA
    KULA --- ---
    Ahoj, obracim se na Vas pac vim ze na nyxu jsou jenom chytli lidi:)

Faty ma 75,myslim ze rok 01 a 2. L diesel CDI.Dneska se vracel s Muti z rakouska a na D1 auto zacalo zlobit.konkretne motor.Jeste nevim presne podrobnosti kdy a pri cem a jeste dlouho vedet nebudu protoze jedou stale po D1 do Rican maximalne pri 2 tis. otacek pac nam to doporucil Opa ktery cely zivot delal s autama.

byl by tu schopny nekdo poradit az sezenu vic infa?A taky nema nekdo servis kde by nam mohl 75 servisovat?Jop jeste mimo motor nam prestal fungovat palubni pc pac asi vylitli pojistky.A na to asi navazuje problem s palimerem ktery taky nejde:) a s tachomerem.Otackomer se toci ale rucicka rychlosti je na 0 a ani nehne.

Moc prosim o pomoc protoze Faty je technicky antitalent, a jediny co mu jde je to dat do servisu renaultu protoze ho ma za barakem ale tam ho vzdycky natahnou nahul protoze to jsou ricansky proslaveny hovada.takze kdyby jsme nasli dobry servis s fajn lidmi budeme jen radi...na roveru toho mame hodne co davat do kupy(tlacitka,zrcatka,cd changer a tak:)
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    To by jsme klidně mohli,až to teda budu mít opravený...Se ještě domluvíme.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    ja mam 825 sd konkretne:) No vidis, to bychom opravdu mohli nekam vyrazit. Udelat si mensi sraz u Prahy. Roveru tu je dost, tak by to i slo:c) no ja pristi tyden konecne dam opravit to zrcatko, vymenit gumy, vymenit brzdovy desticky... no bude to des.
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    To je super až to budu mít opravený tak začnu plánovat a ty máš 800stovku?Jsem z Kladna...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KEYLA: diky za pochvalu:) No to ZT si jednou musim koupit. je faaakt nadherny:)
    jinak co jsem koukal na stranky roverclubu, tak uz se premysli o dalsim srazu. Jednak jeden bude na slovensku a pak druhy bude nekde v Moravistanu:)
    Na srazu jsem se seznamil s clovekem, ktery ma taky 800, konkretne 820si, a jsme domluveni, ze si zajedem na Okor:) Odkud jsi?
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    DRACONIK: To se ti nedivím je to super kočár...Jinak moc pěkný fotečky...Škoda že mi to nevyšlo...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KEYLA: jojo, bylo tam ZT jedno a musim rict, ze do toho auta jsem se docela zamiloval:)
    jinak fotky uz jsou: http://picasaweb.google.cz/skeevetiger/RoverSraz2008
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    DRACONIK: Momentálně ho mám v servisu...Nechávám dělat novou spojku,ale příště bych asi jel...Dal jsem za něj jen 110tis,akorát tam bylo potřeba pár věcí udělat jedna z hlavních byla spojka...Na srazu to muselo bejt super co,neviděl si tam náhodou nějakou 75 od MG?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Sraz byl naprosto uzasnej. Az budu trochu uklidnenej, tak napisu vic. Ale jednim slovem: VELKOLEPY!!!!
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KEYLA: wow!!!! krasavec!!! Za kolik byl? Pojedes s nim na sraz? aaaa!!!n nadhernej stroj!
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    CADDY: Když koukneš na inzeráty tak málo která 75 má takový vnitřek...Asi je to nějaký nadstandard,nějak jsem to nezjišťoval...Volant se ještě dělal v kombinaci kůže a dřeva...Ten by byl asi hezčí:))
    CADDY
    CADDY --- ---
    KEYLA: tak ten iterier je NAPROSTO FAMOZNI....to se mi ani nechce verit, ze by se to delao seriove :) Jedine, co bych si odpustil, je ten zeleny venec volantu, to uz je takove moc roztristene, ten bych nechal jednobarevny...
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    Tady ještě interiér...
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    Nedávno jsem ho pořídil,je to krasavec...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam