• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRACONIKRover - Land Rover - klub majitelu a nadsencu

rozbalit záhlaví
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRACONIK: pokud vim, dobre zkusenosti jsou s firmou Brema...nevim, jestli levne, ale davaji zarku a jednaji ferove...kdyz kamosovi napln po jejich servisu utekla, opravili to a naplnili znovu zdarma...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    zdary, netusi nekdo, kde v praze plnej klimatizace? a cistej? a levne?:)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    juchu, mam vlajecky na auto! Konecne dorazily, tak sem si je moh potisknout :)

DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    jinak dneska si delame s kamaradem vylet, on ma taky osmikilo, tak snad dotahnu nejakou tu fotku. a snad nebudem jen vecne chlastat:))
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    huh, docela fest cena :/
    ja nakonec kupuju hadici sani, blinkr, naky listy a par ptakovin. uz se tesim jak to budu menit. to auto proste musi vypadat jako novy:)
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    Musel jsem jí koupit na vrakáči a dal jsem dvanact..
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    kolik? tipuju tak sestnact u kelly...
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    DRACONIK: To já včera kupoval převodovku a docela jsem se prohnul:(
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    hura, tak si ted kupuju novou hadici sani. konecne ten motor bude vypadat trochu lip:)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KULA: hmm, ZT si chci koupit az mi tahle potvora doslouzi:c) jsou to krasny auticka:)
    KULA
    KULA --- ---
    DRACONIK: tak to otec nedavno na dalnici, nevim v kolika protoze nam nefunguje tachomer, predjel v dosti svizne rychlosti MG75....pochopitelne ji predjel v 75 normal:)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    v patec pri ceste korunovacni smerem na suchdol jsem potkal mg cabrio... opravdu krasnej kousek to byl:)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Asi jsem divnej, ale prijde mi, ze po Cechach zacina jezdit cim dal tim vic roveru. Vsim si toho nekdo?
    KEYLA: autorizovany na Rover byt nemuze, pac autorizovany servis muze bejt jen ten, kterymu ta automobilka jeste funguje:) Land Rover ano, ale Rover uz ne:(
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    Přímo autorizovaný servis...http://www.cdmotor.cz/
    KULA
    KULA --- ---
    tak je to jasny....Vzduchova vaha.Klasicky neduh motoru od BMW
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    hojda, no servis v praze znam jeden dobrej. Dela tam kamarad, a v roverech se opravdu vyznaj. je to http://k-car-c.cz/
    zkus se jinak obratit co nejdriv na forum http://roverclub.cz/bb3/ a tam se zaregistruj a poptej.
    jinak ten tachometr mam na svym osmikilu podobnej problem - obcas ukazuje, ze jedu 160 kdyz jedu 40 a tak podobne:))
    hodne stesti s tim autikem!
    KULA
    KULA --- ---
    Ahoj, obracim se na Vas pac vim ze na nyxu jsou jenom chytli lidi:)

Faty ma 75,myslim ze rok 01 a 2. L diesel CDI.Dneska se vracel s Muti z rakouska a na D1 auto zacalo zlobit.konkretne motor.Jeste nevim presne podrobnosti kdy a pri cem a jeste dlouho vedet nebudu protoze jedou stale po D1 do Rican maximalne pri 2 tis. otacek pac nam to doporucil Opa ktery cely zivot delal s autama.

byl by tu schopny nekdo poradit az sezenu vic infa?A taky nema nekdo servis kde by nam mohl 75 servisovat?Jop jeste mimo motor nam prestal fungovat palubni pc pac asi vylitli pojistky.A na to asi navazuje problem s palimerem ktery taky nejde:) a s tachomerem.Otackomer se toci ale rucicka rychlosti je na 0 a ani nehne.

Moc prosim o pomoc protoze Faty je technicky antitalent, a jediny co mu jde je to dat do servisu renaultu protoze ho ma za barakem ale tam ho vzdycky natahnou nahul protoze to jsou ricansky proslaveny hovada.takze kdyby jsme nasli dobry servis s fajn lidmi budeme jen radi...na roveru toho mame hodne co davat do kupy(tlacitka,zrcatka,cd changer a tak:)
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    To by jsme klidně mohli,až to teda budu mít opravený...Se ještě domluvíme.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    ja mam 825 sd konkretne:) No vidis, to bychom opravdu mohli nekam vyrazit. Udelat si mensi sraz u Prahy. Roveru tu je dost, tak by to i slo:c) no ja pristi tyden konecne dam opravit to zrcatko, vymenit gumy, vymenit brzdovy desticky... no bude to des.
    KEYLA
    KEYLA --- ---
    To je super až to budu mít opravený tak začnu plánovat a ty máš 800stovku?Jsem z Kladna...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam