• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRACONIKRover - Land Rover - klub majitelu a nadsencu
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CADDY: no ja mam 825sd;) a delaly se, vetsinou tedy spis pro vitesse, ale byly:) a ver mi, vypadaly dost dobre:D 16" sice neni malo, ale zase... chci vic:D to auto ma pak krapet luxusnejsi vzhled, a hlavne kdyz jsou originalni:c)
    akorat se hodne spatne shaneji:(
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRACONIK: 17"? Clovece neprepsal ses? :-D To se v originalu taky delao nebo to je z nejake 800? :)))
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CADDY: na 10 let je fakt hodne peknej:) Ja ted prave hledam na ebayi, ze bych si poridil originalni litak 17" na toho sveho:c) By to vypadalo fakt pekne:))
    MAART
    MAART --- ---
    CADDY: DRACONIK: dik oboum, dracon viz. posta.
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRACONIK: ja ani nevim....clovece...myslim, ze nejak 99 ci jak...jo, tak jo, dobre si to myslim :) Je prvni majitel, to se taky ceni a opravdu s eo nej stara prikladne..i kdyz ted uz je Rover spis jen nahrandni auto a na zimu, jinak ma BMW v cabriu :) Akorat na tehle fotce ma ziaky, jinak tam jsou originaly litaky pekne :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CADDY: koukam, ze svagr ho ma dost vymazlenyho:c) z jakyho roku je? vypada to tesne pred 25...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    By the way, kdyz uz jsem nacnul ty rover srazy... Nechtel by nekdo udelat spicha pred vanoci nejaky vikend? ze bychom si nalestili sve lestenky a sesli se, treba nekde ve strednich cechach? Dal se mi moc jezdit nechce:c)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    MAART: cus, no mati ma 220SD, z ruky ho dava, ale bohuzel, ma docela korozi. Sice motor po GO, nova spojka, cepy atp, ale ta koroze je naprd. No jak jsem psal vyse, se spojkou mela problemy od zacatku, ale nova spojka to vyresila. Pak ji netahlo turbo vubec, tak se to vyresilo GOckem:) Imho je to dost spolehlivej vuz, ale musis se o nej samozrejme starat:c) Zkousel jsi se registrovat na http://www.roverclub.cz/bb3 forum? Tam je hromada znalcu dvoukil:) PS.: doufam, ze si vyberes dobre a ze se brzy uvidime na nejakem tom rover srazu:c)
    CADDY
    CADDY --- ---
    MAART: Icq na meho svagra, ten ma dlouhoelte zkusenosti: 244484573

:)

MAART
    MAART --- ---
    zdravim, malej dotaz / zakoukal jsem se ted do 200 - tak sem sem chtel zeptat jaky s nima kdo mate zkusenosti na co si dat bacha atd. - co zatim o tom vim je ze velmi ekonomicka kara s brou ovladatelnosti, minimalne koroduje, snad jen obcas problemy se spojkou...no zkratka jestli vas nekoho napadne nejaka zkusenost zajimava tak dikas..napr rozdily mezi modelama dle let 96-99 apod..

vsichni asi znate ale pro ilustraci:
    http://www.yauto.cz/includes/img/inzerce/rover_200_tdi_1999.jpg
    ...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Taky vas tak rozciluje zima?:) Mam porad zasvineny auto:)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KULA: ahoj, tohle je normalni. zarovka je bud v tahu, nebo nektera z pojistek. zkontroluj vsechny, muze jich byt vyrizenejch nekolik. ten rover servis ma tuhle adresu: http://www.k-car-c.cz/ ptej se kdyztak po Honzovi (pres Jirku, co ma osmikilo). sice bude nadavat, ze mas "jen" petasedmu, ale je to hodne sikovnej kluk.
    KULA
    KULA --- ---
    Zdravim pratele,

mame maly technicky problem s nasi 75. Kdyz se zapne levy blinkr tak namisto klasickeho blikani blika zbesile rychle. Pravy ten problem nema. nevite nekdo jak na to? a zaroven, kde je ten rover servis v radlicich? asi budeme muset vymenit ty puky na prednich ramenech napravy.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CAJT: zkus se registrovat na http://roverclub.cz/bb3 a najdi si tam cislo na Jesenicky vrakoviste.Tam maj vsechno:) Jinak technickou fakt nevim no..:)
    CAJT
    CAJT --- ---
    DRACONIK: no to teda souhlasim... to je moc...
    nemate nekdo navic takovou tu gumicku z Rovera 400 co zveda tu desku nad kufrem? Jedna se mi pretrhla :( kdyby nekdo nahodou vedel tak dejte vedet pls...
    Dotaz 2. : Kam byste doporucili dojet v Praze na technickou, kde maj radi Rovery...?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    takhle to dopada, kdyz se do ruky debilum dostane pekny auto:(
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    jj na mobile.de jsem si prave nasel tohohle rouvrika. To o tuv a dekre jsem nevedel, dekuju, bych v nemecku hledal asi tezko nekoho kdo mi to zvedne a ten podvozek prohledne...
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    DRACONIK: v nemecku chod na TÜV alebo do Dekry. Stoji to od 40-75€ asi ale okrem toho ze su nejaké veci v interiéri dosrabane alebo nefunknce zdvihnu auto na Bühne a poskusaju nápravy, ci maju vymlátené capy, tecie olej a tak. ved portály ako mobile.de a autoscout24.de pozans, nie?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KOCURMOSUR: Naprostej souhlas. Ja se ted porozhlizim po rover 45 (bo MG ZS, ale to je uz moc drazsi) nebo 75-tourer, a vypada to, ze se podivam do nemecka po nich. prece jen daleko lepsi ceny, plus ty auta jsou ve vybornym stavu narozdil odsud. Technika na to mam, kamarad dela rover servis tudiz to je v pohode:)
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    DRACONIK: preto treba kupovat výlucne od sukromnych osob a dat si to pred podpisanim zmluvy skontrolovat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam