• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRACONIKRover - Land Rover - klub majitelu a nadsencu
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CADDY: jj:) udelali to jako auticko do mesta s pohonem predku a vzhledem ctyr pohonu:) hrozne roztomily je to... v praze jsem zatim potkal jen jednoho. ale mimochodem byli docela slusne vybaveny - parkovaci senzory, cedecka a takovy ptakoviny:)
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRACONIK: ale to je jen paradicka, jinak je to furt jen FWD, ne?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    tohle si taky jednou z legrace koupim:c)
    http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6481167
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Jen dotaz, kde v praze prezouvate gumy?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CADDY: no problemo:) jsem to tak trochu vztahnul na svyho trakturka :c) komfort asi nezmizi, na ty vitesse se davaly a jak to lidi brali jako fajn zalezitost:c) Ale nejdriv ze vseho musim sehnat to lozisko predni:( se mi za jedno nechce davat 3700,- :/
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRACONIK: to vypada pekne, ale aby pak nebyl v haji komfort..

nicmene jsem to spatne pochopil, jak tu byla ta diskuse o 200 :-D
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    jinak mimochodem, vcera jsem se bavil s kamaradkou z UNIPARTU a rikala mi, ze brzy bude 5 mist v cechach s originalnimi dily pro vsechny vozy rover. Takze se nemusime bat, ze bychom neco nesehnali. Samozrejme to nebudou dily za babku, ale budou holt originalni - zadna druhovyroba. A samozrejme kdo chce, ten si to zaplati:)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CADDY: no ja mam 825sd;) a delaly se, vetsinou tedy spis pro vitesse, ale byly:) a ver mi, vypadaly dost dobre:D 16" sice neni malo, ale zase... chci vic:D to auto ma pak krapet luxusnejsi vzhled, a hlavne kdyz jsou originalni:c)
    akorat se hodne spatne shaneji:(
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRACONIK: 17"? Clovece neprepsal ses? :-D To se v originalu taky delao nebo to je z nejake 800? :)))
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CADDY: na 10 let je fakt hodne peknej:) Ja ted prave hledam na ebayi, ze bych si poridil originalni litak 17" na toho sveho:c) By to vypadalo fakt pekne:))
    MAART
    MAART --- ---
    CADDY: DRACONIK: dik oboum, dracon viz. posta.
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRACONIK: ja ani nevim....clovece...myslim, ze nejak 99 ci jak...jo, tak jo, dobre si to myslim :) Je prvni majitel, to se taky ceni a opravdu s eo nej stara prikladne..i kdyz ted uz je Rover spis jen nahrandni auto a na zimu, jinak ma BMW v cabriu :) Akorat na tehle fotce ma ziaky, jinak tam jsou originaly litaky pekne :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    CADDY: koukam, ze svagr ho ma dost vymazlenyho:c) z jakyho roku je? vypada to tesne pred 25...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    By the way, kdyz uz jsem nacnul ty rover srazy... Nechtel by nekdo udelat spicha pred vanoci nejaky vikend? ze bychom si nalestili sve lestenky a sesli se, treba nekde ve strednich cechach? Dal se mi moc jezdit nechce:c)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    MAART: cus, no mati ma 220SD, z ruky ho dava, ale bohuzel, ma docela korozi. Sice motor po GO, nova spojka, cepy atp, ale ta koroze je naprd. No jak jsem psal vyse, se spojkou mela problemy od zacatku, ale nova spojka to vyresila. Pak ji netahlo turbo vubec, tak se to vyresilo GOckem:) Imho je to dost spolehlivej vuz, ale musis se o nej samozrejme starat:c) Zkousel jsi se registrovat na http://www.roverclub.cz/bb3 forum? Tam je hromada znalcu dvoukil:) PS.: doufam, ze si vyberes dobre a ze se brzy uvidime na nejakem tom rover srazu:c)
    CADDY
    CADDY --- ---
    MAART: Icq na meho svagra, ten ma dlouhoelte zkusenosti: 244484573

:)

MAART
    MAART --- ---
    zdravim, malej dotaz / zakoukal jsem se ted do 200 - tak sem sem chtel zeptat jaky s nima kdo mate zkusenosti na co si dat bacha atd. - co zatim o tom vim je ze velmi ekonomicka kara s brou ovladatelnosti, minimalne koroduje, snad jen obcas problemy se spojkou...no zkratka jestli vas nekoho napadne nejaka zkusenost zajimava tak dikas..napr rozdily mezi modelama dle let 96-99 apod..

vsichni asi znate ale pro ilustraci:
    http://www.yauto.cz/includes/img/inzerce/rover_200_tdi_1999.jpg
    ...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Taky vas tak rozciluje zima?:) Mam porad zasvineny auto:)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KULA: ahoj, tohle je normalni. zarovka je bud v tahu, nebo nektera z pojistek. zkontroluj vsechny, muze jich byt vyrizenejch nekolik. ten rover servis ma tuhle adresu: http://www.k-car-c.cz/ ptej se kdyztak po Honzovi (pres Jirku, co ma osmikilo). sice bude nadavat, ze mas "jen" petasedmu, ale je to hodne sikovnej kluk.
    KULA
    KULA --- ---
    Zdravim pratele,

mame maly technicky problem s nasi 75. Kdyz se zapne levy blinkr tak namisto klasickeho blikani blika zbesile rychle. Pravy ten problem nema. nevite nekdo jak na to? a zaroven, kde je ten rover servis v radlicich? asi budeme muset vymenit ty puky na prednich ramenech napravy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam