• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRACONIKRover - Land Rover - klub majitelu a nadsencu

rozbalit záhlaví
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    GRUNGE: tak to neni marny auto zase:) z jakyho roku?
    GRUNGE
    GRUNGE --- ---
    DRACONIK: ee, nakonec je to 416Si
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    GRUNGE: takze mas sestikilo?:)
    GRUNGE
    GRUNGE --- ---
    tak konečně už máme doma 4 rovříky :-D
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    LUKACZECH: jo, jaro je tu, tak to chce kabrio:) nedivim se;)
    LUKACZECH
    LUKACZECH --- ---
    koukam po nejaky 200 v kabriu, tak kdyby jste nahodou nekdo o necem vedel, dejte pls echo do posty .)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    jsem smutny... styska se mi po osmikilcu...
    koukam prave na mobile.de a nasel jsem tam dve rarity - 800 v coupé verzi. slint:((
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KULA: jaky oznaceni to ma motoru a z jakyho roku to je? jinak to startovani muze bejt nedolehanim pastorku. V jakymkoliv autoservisu by to meli spravit za babku:)
    KULA
    KULA --- ---
    Ahoj, tak...Chtel jsem si koupit auto s automatem ale otec mi vcera nabidl, ze az konecne dodelam ridicak, da me 75 a az budu mit stovku, tak mu ji dam... Bezva:) Ale, vcera se nam stala divna prihoda. On rika, ze se mu to uz dvakrat podarilo, tohle bylo po treti. Otocil klickem, ze natoci motor. Zapnul se starter, rozbihal se motor ale otec to pustil nazpatek moc brzo, takze se nenatocil. Pak se zarazil a rika, no a ted budeme muset pockat cca dve minuty. Ukazal mi totiz, ze kdyz se ted znova pokusi ten motor natocit, tak pobezi jenom starter ale motor se nechytne.
    Pockali jsme chvili a motor potom naskocil normalne.
    Takze, co je to za blbost?:) Mame 2l naftu. Uz po vymene te vzduchove vahy.(odesla pri 65tis. pri ceste z brna...50-kou az do prahy.))
    Diky za tipy. a mimo to, mam to vzit za tu 100?
    KULA
    KULA --- ---
    CADDY: moc pekny:) ten hlineny model 75..... Kuci, delala se 75 v nafte s automatem?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    ted me mrzi, ze neumim spanelsky. vypada to na zajimave povidani
    CADDY
    CADDY --- ---
    super
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    Tak šestikila jsou vlastne střední třída roveru te doby,výše pak byly 800. Co jsem tak zatim stihl pozjišťovat,tak maj hezkou spotřebu. Zkus se podívat na roverclub.cz kde je fórum s hromadou těchto aut. Ja bych si asi koupil z 600 verzi ti,ta ma dost koní a moc to nezere:) jinak tlumicu se bát nemusis,neni to zadna skákavá koza:)
    GRUNGE
    GRUNGE --- ---
    Brej, je zde někdo kdo má zkušenosti s roverem 600 (1998, 2.0 benzín).. Zajímala by mě spolehlivost a spotřeba.. údaje v tabulkách bejvaj mimo. Mám šanci asi za dobrej peníz se k němu dostat a tak by mě to zajímalo. Jinak rovery máme doma už celou řadu let ale myslim že to sou 100 nebo 114, prostě ty malý prdítka. Auta nepotřebujou moc velkou péči a jezdí hezky, jenom tlumiče sou docela tvrdý, jinak nic proti, tak mě zajímá jak je to u tý 600.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    mám dotaz.. co to je za motor ta 1.4 co se dává do 45ky? .. popř. jestli se to dává i do jinejch roverů...? ...
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    MAART: rek bych, ze to neni radici paka, ale rucka... i kdyz jeden nikdy nevi:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam