• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRACONIKRover - Land Rover - klub majitelu a nadsencu
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KROMANON: tak to nejni jeste tak marny, mohlo te to sezrat za ziva:) a kdyz se s nim szijes poradne, tak to bude snad lepsi.
    KULA
    KULA --- ---
    KROMANON: no tak to neni takovy prusvich. to by jsi chtel o milion let stareho maloobjemaku?
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Tak o víkendu uletěl takový kovový kryt katalyzátoru asi. Taky jsem zajel natankovat a žere tedy přesně 8.082 a dál si to nepamatiju;)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    DRACONIK: to mi říkal, kamarád, že tím jezdil za 5 l. Abych byl taková lama, že budu mít spotřebu dvoujnásobnou pochybuji. Velý TP uvádí hodnoty: mesto: 8,9, 90km/h: 5,0, 120km/h: 6,5, tak jsem čekal, že kol těch 7 se vlezu. A taky mám možná nahovno ukazatel, nebo po přechodu z ropný feliny to přetáčím. Jezdím 1900 - 2300ot./min cca. Aktuálně mám rafiku pod půlkou a na měřiči 290km.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KROMANON: divny, me bral 2,5 sdi kolem osmicky. ten benzinak by mel brat daleko min, spis bych rek tak pet sest litru... a dvoulitr ve dvoustovce bral taky kolem sesti litru. zvlastni:/
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    KROMANON: Hele já tomu prd rozumím, jsem uživatel, nikoliv znalec. Když já jezdil s 2.0l za 10,5, tak to neznamená, že jsem to neměl taky blbě. :) Teď jezdím (když teda zrovna jezdím), cca za 13,5, takže cokoliv kolem desítky mi přijde jako malej zázrak a o "sedmičkářích" si myslím, že před sebou tlačej dětskej kočárek. :)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KONOPASLIK: to je ovšem pěkný kure*stvo. Hned ho mám míň rád. Trapná 1.4ka a žere jak střelená.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Já jezdil s SDi cca za deset, jedenáct... 2.0l, nafta. Nečekal bych v tom velkej rozdíl.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Lidi kolik by měl sežrat 414si? Já počítal tak sedm a je to cca 10l/100km, což se mi teda ani málo nezamlouvá.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    KROMANON: Jj, trošku šmajdá na pravou zadní tlapku. :)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KONOPASLIK: takže ti taky stojí křivě:-D:-D aby to za chvíli nebylo: kdo má Rover tomu stojí křivě?
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    E-e, Sartre byl sedan.

Kromanon: Bez pružiny jsem už půl roku... :o)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    Jsem se nabažil auta a teď hledám chyby:-D rezonuje mi zadní pravý reprák a mám pocit, že auto stojí nařivo, levá strana níž jak pravá:-) Že by pružinka:)?
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    akorat konopaslik ho mel snad v kombajnu ne? nebo si to blbe vybavuju?
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KONOPASLIK: a tak 420 a 414 jsou kastlou stejné, ne?
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    KROMANON: Míval jsem 420 SDi 2.0 r. v. 1998, do toho jsem moc na opravách nevrazil, byl celkem ok. Teď mám 75-T, 2,5l r. v. 2004, tam už je to horší, ale pořád snesitelný... PC + opravy jsou na takovou káru pořád rozumně utracený keše.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KONOPASLIK: jo tak to zas není tak strašné:-)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    KROMANON: To já taky ne, dal jsem to do šest let starýho rovera. :)
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    KONOPASLIK: jo na bych teda cca 80k do temer 15 let staryho rovera asi dat nechtel, ale az nebudu rekonstruovat a budu smrdet korunou, tak to mozna bude jinak:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam