• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRACONIKRover - Land Rover - klub majitelu a nadsencu
    PULP121
    PULP121 --- ---
    kdo z vás nebyl na rover srazu v rajhradě se štyrstovkou, anglickou vlajkou na kapotě a magnetem policie na dveřích ten končí!
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Hele já už asi fakt rozdíl mezi 600 a 400 nepoznám. :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    sestistovka?:)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    0:38

Collabor8te: 'A Heap Of Trouble' dir. Steve Sullivan - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=nE_wbO45FYE&feature=player_detailpage#t=38s
    MAART
    MAART --- ---
    to jo ...čistotka.)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    trochu z jinyho soudku
    2000 Bristol Blenheim III - ex Tony Crook For Sale on Car And Classic UK [C270339]
    http://www.carandclassic.co.uk/car/C270339

krasny auto, moc krasny...
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    MAART: Já právě normálně jezdím dálnici mezi 9-10. Tachometrových 140 kmh. Netušil jsem, že to bude takovej rozdíl.
    MAART
    MAART --- ---
    KONOPASLIK: hmm. tak to je slusny
    no po dalnici to dlabne asi taky mene. tahle spotreba byla spoctena komplexne pro kombinaci mesto/dalnice/+okrsky atp.
    DRACONIK: he, no jasny, nesmim se moc kochat se zbytkacem zkratka.)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    S tou spotřebou - zvyklej na 13,5 dlouhodobých - jsem dal teď o víkendu cestu Pha - Mladá Boleslav za 5,5 průměr. :) Čuměl jsem na to jak puk, že je to vůbec možný. :) Jel jsem si teda tachometrových 100 kmh na tempomatu důchodce-styl, ale vyplatilo se. Tam a zpátky za čtyři kila. :)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    MAART: co vim, tak ses mi nesveril:)
    jsem rad, ze poslouzili kluci dobre a ze ti to dali dohromady abys moh dal jezdit. Ze to bylo bourany klidne mozny je, my jako laici prd pozname, tihle panove od fochu to uz maj zmakly, tak holt vedej kam kouknout. Spotreba je dobra, me 200 s 2.2 tdi jezdila tak za 5,5. S tou sportovnejsi jizdou, se vubec nedivim, je to lehky a mrstny auticko:) ale hlavne opatrne, at nedopadnes znova blbe:)
    MAART
    MAART --- ---
    jinak spocital jsem si presnou spotrebu a dlabe tak 6,8 na 100. coz je fajn (1,4 benzin, 76kw) mam ho teda cim dal tim radsi. hodne zabavny auto, skvelej zvuk motoru, hodne porad radi clovek, nuti jednoho do takovy hbity trochu sportovnejsi jizdy.
    MAART
    MAART --- ---
    ..nevypravel jsem ti to uz? -- no dobre, typek v servisu odvedl poctivou a temer kreativni praci..a vysledek fajn za rozumny penize. nevykazuje zadny problemy, nikam netahne atp. prestoze na stolici to nakonec muselo.
    zajimavy teda bylo, ze mi rikal, ze byl uz jednou bouranej mnohem brutalneji do toho samyho mista..takze usuzuji prvni majitelku z milana nez to slo do cech. nicmene jak rikam, zda se byt ve velmi dobrem stavu stale.
    jsem taky rad ze jsem ho dal do poradku kluka tulackyho:)
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    MAART: koukam, ze zas jezdi, tak to sem moc rad:) jak to vlastne dopadlo cely?
    MAART
    MAART --- ---
    trochu sme saskovali o vikendu, tak snad vas neurazi jedna druzba se saabim kolegou.)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---

DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    jo, p5 se jim opravdu povedla, o tom zadna. kez bych ji aspon jednou potkal i tady:)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    DRACONIK: nj, tady je to jiný no :-)) ... ale jako ta P5 to je něco co se mi líbí... prostě kus pořádnýho sedanu jak se patří..
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KINGFISHER: ted sem prave koukal na tvy fotky na fotobaketu, moc pekny rovery potkavas:) ja bohuzel potkam maximalne stary 200:)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam